Професионални серии за коса - тема 95

• 57 284
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
Фрийк, май са ни сходни вкусовете, видях Редкен Екстрийм и златните Чи  Heart Eyes .Моят СХ спрей е същият, ами аз усещам мазнеене, ако много прекаля, но после изчезва много бързо мазното усещане, не го почувствах много защитен и аз, ползвах го няколко пъти и си мажа друга термозащита, някак кремчетата ги усещам по-надеждни...Иначе дава много блясък и това ми харесва.

# 436
Същото е,незнам защо не го усещаш..много странно в интерес на истината.В такъв случай или е някаква кофти партида или косата ти е дехидратирана и бързо го поема..немога да си го обясня по друг начин. newsm78 Другите момичета като се включат,ще видим и те какво мислят Heart Eyes

Иначе колкото до защитните му свойства, на мен за преса всички самостоятелно ми се струват недостатъчни имам предвид кремовете и спрейовете.Винаги като ще изправям с преса слагам обилно от някакъв крем по върховете в момента ползвам този на Алтерна с кенди или Митик ойл с кимион и след това  пръскам по дължините от спрея в случая този на Секси преди това ползвах на Филип Кингсли...  Thinking

Последна редакция: ср, 06 яну 2016, 17:58 от melina565

# 437
  • София
Фрикче, пробвай да го пръскаш по-отблизо  newsm78 Да не би да го пръскаш прекалено от далече и затова  да не усещаш нищо?
При мен, ако прекаля ставам мазна, на клечки и лепкаща, съответно за миене. Не ми попива (когато прекаля).

Момичета, много съм щастлива  Heart Eyes Взех си балсама Тен  Heart Eyes Сега остава Енцо за заредят и шампоана  Praynig До тогава, кажете моля, с какъв шампоан го комбинирате?

Бела, мисля си, че косата ти има нужда от силен протеин с това оплитане. Направи си няколко поредни миенета със силен протеин.

# 438
BBeLLa, напълно възможно е шампоаните да ти идват твърде изсушаващо и заради това да имат такъв ужасен ефект. Няма да забравя миналата година, когато си изрусих дължините и сложих любимата си домашна протеинова маска какво се случи - коса супер заплетена, косъмът буквално на ситни малки вълнички, сухота, никакъв блясък и супер трудно разплитане. Тогава започнах яко да хидратирам, докато косъмът се изправи и изглади, да придобие защитен филм от силикони и т.н., който да улесни разресването и подпомогне формата. След доста дълго време, може би два, три месеца само на хидратация я карах миналото лято, започнах да вкарвам и протеин. С една дума - откажи се временно от протеиновите продукти  Peace

Ани, аз бих сложила Велла Брилианс, според мен ще запечата по-добре  Peace

Фрийк  Blush Hug

Забравих да пиша на Чаровна, за цвета на боята. Като гледам номерацията на кутийката цветът е много тъмен, 3.22 е тъмнокафяво, почти черно с виолетов оттенък. Но на мен цветът ми изглежда 5.7 или 5.67, което е виолетово шоколадово, като виолетово не е лилаво, а студен поднюанс на кафявото. Много е хубав цветът на кутията, като тъмно кафяво с бордо оттенък, но не знам с коя точно боя и номер може да се постигне.

Последна редакция: ср, 06 яну 2016, 18:33 от Анонимен

# 439
Днес за втори път се измих с шампоан и балсама за блясък от бамбуковата серия на Алтерна. Миналият път имаше наистина блясък, но косата ми изглеждаше тънка и без обем, каквато не е всъщност.
Стояха си така поне месец и днес реших пак да ги пробвам, но се намазах леко и постоях с кокосово масло. Косата ми пак е посплескана и изглежда по-тънка, а блясъкът го няма като предишния път.
Ще ги мъча може би веднъж на месец и нещо, защото не съм в България и с размените ще ми е по-трудно.
Нямаше как да пробвам преди да купя. Но други опити с Алтерна няма да правя.

# 440
На Лакме олиото пък аз го усещам доста богато, което означава, че може би има по-голямо съдържание на арганово масло. Разбира се, има и силикони. Не е подходящо за тънки коси - по-бавно попива и след това косата е по-утежнена. Впечатленията са ми от мостра.

И при мен утежнява на тънка коса. Усещам го, все едно съм си сложила зехтин на косата. Май е за друг тип коси, например плътни или порьозни.

Вив, балсамът Тен е прекрасен с всичко, с което съм комбинирала, но най-добър си е ефектът с шампоана от серията.

Мишел, някой каза, че серумът за цъфтеж на Алтерна е стопирал цъфтежа, но и при мен е старост-нерадост и аз също не помня кой беше. Аз го използвам с превантивна цел, но ми пребори и последните цъфтежи от хормонални проблеми. Не смея да го спра обаче. Peace

# 441
Ето го този хубавец: http://freakonaleash.snimka.bg/other/kosa.585716.36451117  Mr. Green Извинявам се за лошата снимка - изрязвала съм я.
Като се прибера ще го огледам и ще докладвам. Даже може пак да пръсна, че ми е за миене косата и без това... Twisted Evil

Да, точно този имам и аз. Да не би да е нещо дефектна бутилка и да е празна, да пръска само въздух под налягане или нещо. Просто ми се струва невероятно да пръскаш обилно и все едно нищо няма.

# 442

Можеше да звъннеш за по кафе  bouquet

# 443

Провали ли сте Flutter Дали си струва цената

# 444
Като казвате "олиото на Лакме", за кое по-точно олио говорите, аргановото ли?

И аз си спомням, че някой писа за този серум против цъфтеж, че бил ефикасен. Даже мисля, че към мен специално се обърна, защото бях споменала, че косата ми е склонна ама пусто и аз не помня кой беше  newsm78

Ох, не мога да не споделя тази разкошотия  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Перфектната вишна!  Crazy

https://www.instagram.com/p/BAIOyZwGnM2/?taken-by=guy_tang

Редактирам се защото ОМГ  Shocked  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

https://www.instagram.com/p/BAMM9fTG8yl/?taken-by=gypsylovinlight

Последна редакция: ср, 06 яну 2016, 22:17 от Анонимен

# 445
  • София
Аргановото олио на Лакме на мен ми харесва. Косата ми лятото беше доста изрусена в краищата и прекрасно я омекотяваше. Ароматът е силен, но с ароматите са индивидуални нещата. Бях си го взела преди олиото на Марокан, което не намирах тогава в Бг онлайн и сравнявайки съставите тогава бяха почти идентични. Отдавна не съм го ползвала, твърде много продукти станаха.. Tired
Иначе по темата за вносителите на Марокан- на продуктите ми пише Крибер Интернешънъл.

# 446
  • Варна
Привет момичета  Flutter
Знам че  има отделна тема по моя въпрос, но тъй като тук сте доста по-запознати и се чете повече, ще питам тук. Наумила съм си да си подаря "уред на мъченията" ,разбирайте преса  Mr. Green и знам, че доста се харесва Iso beauty.  Нямам възможност да ги видя и тествам на място, затова ще помоля да споделите впечатления ( може и на ЛС, за да не разводняваме темата) с какво са по-добри от обикновените преси и заслужава ли си инвестицията, при положение, че не планирам да я ползвам повече от 3 пъти годишно  Mr. Green Да, знам че за толкова малко ползване няма смисъл от големи инвестии, ама пък така ги хвалите.. Знаете си, тук сме събрани само ....луди  #Crazy

# 447
Уау, Фрея, тези цветове са уникални просто Heart Eyes За олиото - аргановото имам предвид, извинявам се за неточността Embarassed

# 448
  • София
Момичета, спешен въпрос!
Безплатната доставка на Керастаз от Арлен още е в сила нали?
Под 60лв ми е поръчката и на всички опции за доставка ми излиза 2.90лв.
Намам друга марка в поръчката освен Керастаз.

# 449
До вчера беше.

Общи условия

Активация на акаунт