Професионални серии за коса - тема 95

• 57 288
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
И аз имах предвид ето това .

На русата мадама ми хареса роклята  Heart Eyes.

Преса, която няма да се ползва повече от 3 пъти годишно и не се планират добри инвестиции, по-добре да е Ремингтън. Според мен.

# 451
  • София

Да, бе то си пише до 5-ти  ooooh!
Съвсем изгубих представа за времето.  Joy

# 452
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ох, не мога да не споделя тази разкошотия  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Перфектната вишна!  Crazy
https://www.instagram.com/p/BAIOyZwGnM2/?taken-by=guy_tang

На мен така ми стои косата през първата седмица на боядисване и после изсветлява. Crossing Arms
Вишна ли е,патладжан ли е,не знам..но ми е любим цвят за коса.

marigold_, не се отказвай..моля ти се.
Пробвай Хайверите.Тези серии(в моите очи) са тези,които правят Алтерна- Алтерна. Peace

# 453
  • Пловдив
Момичета коя рапунцелка тук ползваше Living proof, защото моя позната със салон може да ми зарежда техни продукти, но не съм много запозната с марката?! bouquet
Аз и Бютихолика ги ползваме. Аз лично съм доволна, но цените са доста високи. Купувам на намаление и така смятам че си струва, но пълните цени не бих платила. Харесва ми, че продуктите нямат никакви масла и не утежняат дори и да наслагвам много едно върху друго както и правя. Нямам никакво утежняване и омазняване. Харесвам много и как миришат продуктите, но други хора не харесват. Всичко е относително знаеш.
Кое точно ползваш дай някакви насоки Heart Eyes

# 454
  • Пловдив
Бюти моля те дай идеи да комбинация от продукти на Living proof ? bouquet

# 455
 bouquet И аз за това олио си помислих, но да съм сигурна.

То всъщност е хамелеон, от малина до боровинка и все пак един и същи цвят. Гай Тенг има златни ръце просто  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
https://www.instagram.com/p/BAGfLhLGnDC/?taken-by=guy_tang

Бяло русото не го е правил той, но пак е изумително. Съвършенство направо! Ех, да имаше едно лесно всички цветове щях да се направя...  Grinning

# 456
Момичета, в шампоана на Наши phyto repair има ли сулфати?  Thinking Че се чудя дали да го поръчвам и него...

# 457
Наши се водят безсулфатна, безпарабенова и прочее -без- марка по принцип. Peace И точно заради това не съм си заглеждала ш-на phyto, за кератина и аргана съм гледала че нямат.

# 458
Наши се водят безсулфатна, безпарабенова и прочее -без- марка по принцип. Peace И точно заради това не съм си заглеждала ш-на phyto, за кератина и аргана съм гледала че нямат.
Благодаря, Линди  bouquet Когато имаш възможност, ще се радвам да погледнеш за СЛС, защото ако няма със сигурност ще го поръчам  Hug

# 459
Момичета  Hug помагайте, не мога да се оправя, не съм наясно какво иска косата ми  Embarassed
В неделя се измих с ш+м на Кюн Витал Нутришън. Като започнах да слагам термозащитата видях че е заплетена във върховете. Тази вечер отново я измих, но този път с червения шампоан на Тиджи + маската Нутри термик на Керастас. Амиии... същото ужасно заплитане. Отново намазах термозащитата нектар термик и термокрема бамбук анти фриз и така разплетох  Whistling Иначе като я изсуших стана много мека и приятна.
Пренаситила се е на хидратация ли?

Последна редакция: ср, 06 яну 2016, 23:57 от Valneta

# 460
Аз никога не се опитвам да разплета косата докато е мокра. Реша само суха коса и тогава нямам проблем със заплитане и възли, дори и да е останала по-сухичка след някоя серия.

# 461
Момичета  Hug помагайте, не мога да се оправя, не съм наясно какво иска косата ми  Embarassed
В неделя се измих с ш+м на Кюн Витал Нутришън. Като започнах да слагам термозащитата видях че е заплетена във върховете. Тази вечер отново я измих, но този път с червения шампоан на Тиджи + маската Нутри термик на Керастас. Амиии... същото ужасно заплитане. Отново намазах термозащитата нектар термик и термокрема бамбук анти фриз и така разплетох  Whistling Иначе като я изсуших стана много мека и приятна.
Пренаситила се е на хидратация ли?

Защо слагаш тази термозащита преса ли ползваш?

# 462
Аз никога не се опитвам да разплета косата докато е мокра. Реша само суха коса и тогава нямам проблем със заплитане и възли, дори и да е останала по-сухичка след някоя серия.

За разресване препоръчвам четка с  естествен косъм и сресване от тила към епицентъра като се отпускат по малки кичури, така няма да я скубете и да си съсипвате косата.

# 463
  • София
Можете ли да ми кажете, кой от двата спрея за обем е по-добър? Отказали са ми едната поръчка от HQhair със спрея за обем на Алтерна, а моя е почти на привършване и не знам кой да тествам  newsm78
http://eu.feelunique.com/p/Krastase-Resistance-Volumifique-Expansion-Spray-125ml
http://eu.feelunique.com/p/LOreal-Professionnel-Serie-Expert-Vol … -Root-Spray-125ml

# 464
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Бюти моля те дай идеи да комбинация от продукти на Living proof ? bouquet

Да комбинираш серии или да пазаруваш конкретни серии?
Аз имам 3: PHD,No Frizz, Restore + нощната грижа.

Първата е за безпробемни коси,слабичка е.
На дъщеря ми се отразява добре,при мен е просто чиста коса.Финишът 5-in-1 е добър,сравнявам го като ефект с CC крема на Алтерна.

Серията за фриз не ми обира фриза и категорично няма купя повторно.А,това май ми е Разочарованиято за 2015.
Серията за увредена коса е на нивото на Редкен Икстийм за моята коса,но за същите пари,че и по-малко,ще намериш също толкова сполучливи продукти.

Нощната грижа е много добра.На леко мръсна коса,слагат преди лягане,с идеята на сутринта да се изкъпя,а като се събудя,косата ми е като чиста,с обем,самият косъм е лъскав.И като влезеш в банята и я намокриш,усещаш на момента една полираност,все едно току що си отмила маска.

За други продукти не мога да се изкажа.Чета отлични отзиви за серията за обем(Full).

Общи условия

Активация на акаунт