Професионални серии за коса - тема 95

• 57 392
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
Сега се сетих, не беше ли коментиран като най-силен протеинът на Афоджи? newsm78 Нямам наблюдения върху него, само подсещам.  Peace

DiDora, страхотна коса!   Heart Eyes За кое термо на ЧИ става въпрос?

Скрит текст:
О, не ми се смейте на съня, аз по принцип си падам по рок и рокаджии  Embarassed. Даже никът ми е заглавието на любима песен на KORN. Та така, две мании в един сън... Laughing

Отивам да работя, че...

# 511
  • Чукарландия
Бел Hug аз имам този за боядисана коса, много приятно балансиран е, също има млечен протеин в състава като маската, както и още 1-2 протеина. Ежедневния също им е хубав, но сякаш по ми премиваше, пък уж става за честа употреба. Rolling Eyes

Аз пък си мислех, че Milkshake INTEGRITY NOURISHING SHAMPOO е по-протеинов, но като не ги разбирам, може и да не е. Hug

# 512
  • На ръба..
FreakOnALeash CHI Straight Guard Cream, ако не се лъжа и ти имаше такъв.

# 513
  • Чукарландия
http://www.arlen.bg/product/3041/naturalno-arganovo-maslo-za-kos … 00ml-s-pompa.html от това олио  НАШИ ли сте във възторг? Нали е същото, като това http://www.arlen.bg/product/12/naturalno-arganovo-maslo-za-kosa- … argan-100-ml.html, но с различна опаковка/
Чудя се дали да не се поглезя  Joy въпреки обещанието пред себе си да се спра  Joy

Да, едно и също е олиото. Първото с помпа, второто без. Peace Поглези се с него, няма да сбъркаш. Grinning

*DiDora* прекрасна коса, че и лъскава. Heart Eyes
Аз на моето русо такъв блясък не мога да докарам. Sad

# 514
ДиДора, много харесвам твоята коса - и обем, и плътност и цвят, и блясък Heart Eyes изглежда много здрава и копринена!

Джей, това е олиото, аз сега си взех това с помпата, много е удобно сравнено с другото, от което изсипваш.

# 515
*DiDora* Прекрасна коса, напука ми монитора тоя блясък  Laughing прелест  Flutter

Тоя крем и аз го имам и искам да го разменя за нещо. Не е моя вид продукт, не знам защо го имам даже  Mr. Green
Предпочитам коса на вълни, не ми се иска изправяне вече.
Някой ако го иска да пише  Mr. Green все ще измислим нещо. Мисля 2-3 пъти съм слагала.  Thinking

# 516

О, да, имам го, но не помня как точно ми подейства - някакви асоциации с термокрема Дисциплин ми се въртят в главата и по-скоро май за приглаждане съм го взела, отколкото за защита, но мога ли да помня всичко  Mr. Green ...? Добре, че ме подсети за него  Hug
Питах те, защото реших, че може би най-сетне има някой доволен от това термо, което е масово нехаресвано в темата: http://www.zlatnaribka.com/chi/thermal-styling--stilizirane-i-za … iron-guard-237-ml  Peace

Да ви споделя, че приятелката ми, на която отлях за проба от термокремовете ми, днес ми сподели, че Нектара изобщо не го усеща на косата и изобщо не чувства никакъв ефект от него. Косата й е с твърд плътен косъм, чуплива към къдрава, боядисана. В тази връзка и аз много се изненадах, че Нектара масово влиза в топ 5 най-лоши продукти за 2015 г. след огромния брой положителни коментари назад в темите. Иначе, моето мнение е за лек, много лек продукт без някаква особено осезаема хидратация. Термокрема на Митик ойл май ми е по-добре за момента. Thinking

# 517
И аз да похваля олиото на Наши!Уникално е.Дори ми се струва по-хубаво от мароканското.ЛИНДЕ,ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ  bouquet bouquet bouquet Супер сполучлива покупка.А как ми даде обем,мекота и идеално оформени къдрички направо не е за вярване  Heart Eyes

# 518
  • Враца
Рачони, аз ги пробвах пресите. Нещата, които на щанда обясняват не са баш така, но пресата наистина изправя отлично. Аз не бих я ползвала без термозащита или за терапии. Много се чудих между такава на Изо и Стиймпод, но получих втората като подарък и съм много доволна. Определено е един по-щадящ, но също отлично изправящ вариант и то на по-ниска температура.
Но определено и двете са на светлинни години (в положителен смисъл) от старата преса на Ремингтон, която имах.  Peace

Епона, би ли споделила (може и на лично) коя преса на Исо ти хареса най-много, защото аз не съм в София и нямам възможност да ги тествам. Кое покритие на плочите е най-щадящо за косата, моята е с много тънък косъм и лесно гори.

DiDora косата ти е прекрасна  Heart Eyes

# 519
  • София
BBeLLa   Hug
За да ти се опита толкова косата от хидратиращи серии значи косата има нужда от протеин. Когато хидратацията разхвърчава  косата, заплита и разрошва, значи че хидратацията й идва в повече. Не знам с какви хидратиращи продукти миеш - силни ли са, балансирани ли са.
Иначе за протеинови серии на Напура кератиновата серия е хубава - от много момичета в темите се харесва. Хайвер Репеър на Алтерна, предполагам и кератиновата серия на Наши, която момичетата хвалеха. Много серии има и знаеш различно се усещат от всяка коса. И както Линдето Ти е казала Афоджи си е доста харесван протеин. Аз имам само реконструктора със зелен чай, но много ми допада.
Сайта, който продава на Милкшейк продуктите е
http://zakosata.com/milkshake-hair-products

Тази нощна грижа на Living Proof ми звучи добре, тъкмо скоро ще ми свърши тази на Алътерна (моята е мини, 30 мл).
Някой виждал ли я е в Рибката и колко струва Hug

ЩЕ трябва да отскоча явно до магазина и да я видя каква й е цената. Аз имам още две нощни маски, но много ми допадна описанието, та както реших да не купувам нищо ново ще си нарушават обещанието  Mr. Green

Ани
Не съм ползвала тази терапия, но не виждам причина да не се направи в домашни условия. Реално с много малко изключения - всички т.нар. салонни терапии спокойно се правят и в домашна обстановка.  Mr. Green

Фрийки
Мисля, че просто не усещаш спрея. Той е точно като лак. Аз също в началото не можех да разбера дали се разпределя добре и дали пази косата, но пази. Не е на водна основа и затова не го усещаш в ръката, но аерозолната му форма помага на доброто разпределение по косата. Не пръскай  огромно количество,  няма нужда.  Hug

И да ви зарадвам с налични Марокан
http://zakosata.com/Moroccanoil

*DiDora* страхотна коса и блясък и гладкост  Hug

# 520
Бела, аз малко се обърках... Косата ти каква е като се заплете? В смисъл суха ли я усещаш или прекалено мека и разтеглива като дъвка? Останах с впечатлението, че е суха или може би съм се подвела, съдейки по моя опит.  newsm78

Дидора, страхотна коса! Не я боядисваш, нали?  bouquet

# 521
  • Варна
Цитат
Питах те, защото реших, че може би най-сетне има някой доволен от това термо, което е масово нехаресвано в темата: http://www.zlatnaribka.com/chi/thermal-styling--stilizirane-i-za … iron-guard-237-ml
FreakOnALeash, аз го имам това термо и съм доволна от него. Той ми е първият термозащитен продукт и го ползвам всеки път преди сушене със сешоар. Не усещам никакво втвърдяване, но и косата ми е мека като захарен памук, в същото време гледам да не прекалявам с количеството. Не знам дали е подходящ за преса, но за сешоар ми върши работа. Все пак-различни коси,различни нужди.
Относно Нектара и аз съм доста изненадана, че го определяте като лош продукт, след толкова хвалби в темата  newsm78. От него също съм доволна, обожавам аромата му и мекотата,която оставя. За разлика от него, хич не харесах Цемента-прави ми косата една никаква-няма блясък,мекота. Ще го мъча още малко и май ще се разделяме. От цялата работа се надявам само да пазят наистина добре  Praynig
Епона, благодаря за включването. Моля те да отговориш тук на damma за Изото  Peace Аз не уточних,( за да не ми се смеете  Mr. Green), че съм си навила че искам пресата за букли, не толкова за изправяне. С права коса не се харесвам и с тази цел наистина не бих я използвала често, може би веднъж годишно за разнообразие  Laughing Да, има си  маши за тази работа, но нищо не ме грабва, а и косата ми се поддава трудно на обработка,не държи много и затова си мисля, че ако кичурът се изправи първо и после се навие, ще има по-добър резултат. Знам, че доста момичета тук densi, Вив, Епона, имате Изото и затова зададох тук въпроса си.  Peace

# 522
  • Чукарландия
Бела, аз малко се обърках... Косата ти каква е като се заплете? В смисъл суха ли я усещаш или прекалено мека и разтеглива като дъвка? Останах с впечатлението, че е суха или може би съм се подвела, съдейки по моя опит.  newsm78

Заплита се, когато я шампоанирам, на топка става, с балсам, но най вече след маска се оправя и то слагам в голямо количество. Като изсъхне я чувствам суха, да, грапава, не гладка, тежка и мека, а разхвърчана, като щъркелово гнездо. Crazy

Взех си серията за обем на Морокан и лилавата на СексиХеър, но ще изчакам, ще си взема сега една серия протеинова на Афоджи или пък Редкен, (и аз незнам коя) да напротеинча и тогава ще включа първите две серии.

# 523
Момичета  Hug помагайте, не мога да се оправя, не съм наясно какво иска косата ми  Embarassed
В неделя се измих с ш+м на Кюн Витал Нутришън. Като започнах да слагам термозащитата видях че е заплетена във върховете. Тази вечер отново я измих, но този път с червения шампоан на Тиджи + маската Нутри термик на Керастас. Амиии... същото ужасно заплитане. Отново намазах термозащитата нектар термик и термокрема бамбук анти фриз и така разплетох  Whistling Иначе като я изсуших стана много мека и приятна.
Пренаситила се е на хидратация ли?

Да започна с протеин ли?

# 524
  • София
Ох, момичета, мен не ме питайте за пресата на Исо. Аз съм я ползвала 5 пъти общо взето, дори не знам за какво я държа. Имам и още една Ремингтън, която се чудя дали да не пусна в размените, барабар с Исото. Моята коса е много податлива на увреждане и само преса й липсва с тоя фин косъм  ooooh! Не съм си правила и букли, но съм правила на дъщеря ми и става супер. Може би само заради щерките ще си я оставя, че утре ще пораснат и ще искат преса  Joy То не мога да кажа нищо, защото не я ползвам.

Обаче за сметка на това четката Ровента все повече ми се издига в очите. Започнах да светвам как да си оформям букли и става убийствено  Crazy

Дидора, косата ти е разкош  Heart Eyes Много прилича на моята в изправен вариант  Heart Eyes

Магнолийка, благодаря ти за линка с Мароканците  Hug Някой липсват и тук, но аз вече съм спокойна, щом има нова фирма, която ще ни зарежда. Това е важното.

За Нектара - на мен напоследък ми утежнява много. Косата ми няма блясък, матира се. В началото имаше наистина страхотен ефект. Опаковката ми е абсолютно пълна и какво ще го правя, не знам, но може би ще му дойде времето някога, ако не го разменя  Grinning

Момичета, отзиви за изправящия анти фриз спрей на Марокан?

Валнета, почвай с протеин. Направи си няколко протеинови миенета и после пак хидратирай, и така  Hug

Общи условия

Активация на акаунт