Професионални серии за коса - тема 95

• 57 385
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
  • София
lili_78 , ето и при теб Тен серията запазва прическата. Аз съм направо учудена от това, но косата ми запази формата си до следващото миене, даже дори изкарах един ден повече, отколкото по принцип и измих просто от любов към миенето, не защото имаше нужда от миене  Shocked
За блясъка и плътността писах вече ... Невероятни!!!  Crazy

Бубее, дано ти хареса!  Heart Eyes  Hug Чакам с нетърпение да споделиш. Може да пробваш да изправиш, на нашите коси повече си личи в изправено състояние. Аз първия път не изправих, а изсуших с дифузера и не забелязах уау ефекта  Laughing За малко щях да го пропусна  Mr. Green

Бела, аз не смея да давам съвети, но си мисля, че има нужда от протеин.
Напура за възстановяване на кератина, Наши кератин, Архитекта на Керастаз са все хубави, силни протеинови серии. Джойко К пак също, Редкен Екстрийм, Алтерна хайверите. На Лореал няма нещо, което да се сетя като хубав и силен протеин, освен ботокса, но мисля, че в твоя случай, по-скоро не.
А, cityofangels писа за Про Файбър и се сетих - може да си вземеш една бяла ампула, това е мега силен протеин. От Арлен ще ти пратят и мостри на Ш и М от цветните серии.

# 496
 spam2 :

Скрит текст:
Денис Ризов ми казаха, че е вносител.

Дано не им е й рекламно лице, че с тая перушина ... Joy

Като казахте Денис Ризов, се сетих как преди няколко дни сънувах някакво намаление в ЗР. Отишла съм в магазина на Витошка и се опитвам да се докопам до нещо  и изведнъж, на фона на цялата лудница, към мен се приближава някакъв мъж, пъха ми притеснено в ръката един оранжев бустер на Керастас (от новите)  Shocked и ме моли да му го купя, а той после да ми даде парите, че го било срам да отиде на касата. Вдигам очи и гледам, че мъжът е металист със страхооотна гъста и дълга коса (като на Наско от БТР, но много по-хубава). Не помня дали му го купих, обаче  Mr. Green

# 497
  • София
Бела, ето Милкшейк: http://zakosata.com/milkshake-hair-products?limit=100
Щом имаш реконструктора със зелен чай, ползвай го всеки път, той е много хубав.

# 498
  • София
Хахах, Фрикче, за какво ли му е този нов бустер  Joy Ох, ще полудея от смях  Joy
Ама пророчески сънища много в тая тема  Flutter Цъ-цъ  Mr. Green  Hug

# 499
  • Чукарландия
Вив, записвам, записвам...Наши, Напура, Редкен, Алтерна... Тях не съм пробвала. Hug

Архитекта на Керастаз съм го ползвала. Peace

Коя хайверена Алтерна е по-протеинова?

FreakOnALeash разсмя ме от сърце... Joy Joy Joy

# 500
  • Бургас / София
Вив мерси, че ми каза не знаех че бялата ампула е силен протеин, ама много добре ми се отразява. Аз даже  нямах ампули, а тестери и ми стигнаха за няколко пъти  Heart Eyes . Сега смятам да си взема 3 4 иначе шампоанът Про Файбър е много неикономичен, но пък и съм забравила кога го взех, мисля че когато пуснаха серията, а съм го използвала непрекъснато.

# 501
Май трябва да позлвам по-често Профайбър и аз  Thinking Ама трудно ми е без разнообразие.

Чакам си Репеърите на Алтъерна, излезнали са ми 86лв.  Mr. Green от HQ.

вЧЕРА мих с Алтерна за блясък.  Повече ми паснаха от анти фриз серията. Пак ми втвърди шампоана, но балсамчето омекоти добре. Обаче 1 мостра едвааа ми стигна. Хубави са, бих купила евентуално на добро намаление, не са ми УАУ и те. Laughing

Бамбуците Алтерна не ме впечатлиха с 2 думи. Хайверите ми пасват всички, а ТЕН не съм и не смея да пробвам  Mr. Green

# 502
Виви  Hug не си изправям косата.Приличам на мишка така.Лицето ми не допуска права коса.Затова и досега не съм взела терапевтична преса.Мисълта че ще изправям косъма,дори за терапия, направо ме втрещява  Laughing Но пък ако Тен сега не ме наелектризират,ще ме спечелят  Flutter

Иначе серията за блясък на Алерна ми прави косата все по-хубава,бухнала,бляскава и ароматна!На зимуването я ползвах и цялото фемъли се скъса да ми прави комплименти  Laughing

# 503
Аз след три ползвания вече с различни серии си затвърдих мнението за термо спрея на Наши http://www.arlen.bg/product/1174/termozashtiten-sprey-s-argan-na … ector-250-ml.html
Ами много е силен, уж леко маслен само на ръката, обаче утежнява косата ми като цяло. Само на връхчетата ми става много добре, където има още от кичурите, но няма как да уцеля да пръскам само там. Според мен ще е супер подходящ за много плътна и суха или изтощена коса с дебел косъм.
И бих го разменила в крайна сметка  Hug  иначе трябва да го нося на плажа да речем, само там нищо не ми утежнява. Simple Smile

# 504
  • Чукарландия
Бела, аз имам шампоана за обем на Джойко и ми е толкова силно протеинов, че го ползвам веднъж месечно сигурно.
Иначе пробвала ли си Милкшейк, специално млечната маска. Много плътност и някак сила дава на косата, но никога не ми е пресушавала.  Peace
А класика за протеин за мен си е Афоджи - шампоан, р-ра със зелен чай; ДК на лакме са ми силен протеин също.

Линде, с кой шампоан на Милкшейк би трябвало да се комбинира тази млечна маска? Предпочитам ш+б+м да са ми от една серия. Мисля, че така ефекта е по-добър. Hug

# 505
  • София
Фрийк - сънят ти е много смешен Grinning. Не сме добре, да ви кажа, с такива сънища. Всички плачем за психотерапии Mr. Green

Днес пробвах за първи път бамбуковата Алтерна анти-фриз - изпълнява си функцията, но косата ми е малко странна такава прибрана и пригладена. Запазил се е обем в корените, обаче. Ще видя дали дълго време ще се запази резултата, така както става с Алтерна Рипленишинг Мойсчър.

Другото, което опитах са ампулките на Наши Фито Рипеър и не ми миришат гадно, нито пък силно. На фона на Напура за косопад и анаген са направо неутрални  Crazy

Вече и аз мога да се похваля с новоизрастнала косица. Не бях обръщала внимание, защото все има някакви стърчащи коси и не се заглеждам много-много, но тези новите са късички смешни антенки Simple Smile

Бубе, и аз не се харесвам с права коса, че съвсем монголоиден вид придобивам. С терапевтичната преса грам не се изправя косата! 

# 506
Бел Hug аз имам този за боядисана коса, много приятно балансиран е, също има млечен протеин в състава като маската, както и още 1-2 протеина. Ежедневния също им е хубав, но сякаш по ми премиваше, пък уж става за честа употреба. Rolling Eyes

# 507
http://www.arlen.bg/product/3041/naturalno-arganovo-maslo-za-kos … 00ml-s-pompa.html от това олио  НАШИ ли сте във възторг? Нали е същото, като това http://www.arlen.bg/product/12/naturalno-arganovo-maslo-za-kosa- … argan-100-ml.html, но с различна опаковка/
Чудя се дали да не се поглезя  Joy въпреки обещанието пред себе си да се спра  Joy

# 508
  • На ръба..
Снощи пробвах една нова комбинация за мен и останах очарована от ефекта, естествено не се стърпях и се нащраках сама да се похваля  Laughing /извинявам се за лошото качество, моля да не ме цитирате, да ги махна после/
След шампоана за обем на Joico, сложих Age Recharge и понеже имах работа, останах с маската около 40мин, после Л2, коприната на Chi, Термото на Chi и резултата е мека, пригладена, обемна коса...абе много доволно  Crazy

Скрит текст:

# 509
  • Бургас / София
Аз скоро ще пробвам серията за Блясък на Алтерна, че имам нужда от зимното пресушаване . Аз обичам да използвам една серия върху косата си, като сменям често сериите и косата ми клепва . *DiDora* прекрасна коса с обем и блясък, мечта  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт