Професионални серии за коса - тема 95

• 57 319
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
Четох хубави неща из чуждите форуми и блогове за living proof Simple Smile Дали няма да дойдат и към БГ ?
Може и да накарам брат ми да ми вземе и да изпрати по годеницата му когато си идва .
Искам да си взема Еликсир  Kerastase Ultime .
Koй обаче е подходящ за по тънка и боядисана коса.Виждам ,че има за боядисана коса към него ли трябва да се насоча? Отежняват ли косата тези елексири и как се отразяват на косата ?
В София ги има във всичките им разфасовки в Дебенамс и в Рибата, но в реалния им магазин големите опаковки.
Чаровна имат ги тук продуктите, но зареждат само салони не им се занимава явно със сайтове и продажби, до колкото знам фирмата вносител има друга основна дейност, а тези продукти им е само за асортимент.
Денис Ризов ми казаха, че е вносител.

# 481
Бела, не знам колко често си я пробвала, но Лореал Липидиум не е типична протеинова серия. При повече употреба на маската при мен косата клепваше и се разлигавяше, вместо да става плътна и обемна както се очаква след протеин. По скоро е балансирана, знам ли...така и не можах да я разбера и в крайна сметка се отказах от нея. Но е доста силна като действие, с едно нанасяне косата живва, но по натам ме объркваше каква е аджеба Whistling

# 482
Тази тема тече с толкова голяма скорост, че няма наваксване. Въпреки всичко я разучих подробно, но не виждам актуални отзиви за олаплекс. След първоначаната еуфория- коментарите позатихнаха. Поради обилен цъфтеж и накъсване обмислям евентуално някакъв курс с олаплекс, но резултатите от него не са много категорични. Има ли някой, който да го използва редовно и да има наблюдения за ефекта му при системна употреба. Евентуално № 3 за 2-3 месеца newsm78

# 483
Бела, не знам колко често си я пробвала, но Лореал Липидиум не е типична протеинова серия. При повече употреба на маската при мен косата клепваше и се разлигавяше, вместо да става плътна и обемна както се очаква след протеин. По скоро е балансирана, знам ли...така и не можах да я разбера и в крайна сметка се отказах от нея. Но е доста силна като действие, с едно нанасяне косата живва, но по натам ме объркваше каква е аджеба Whistling

Съгласна съм!  Peace Странни продукти са и явно изискват някакво много специфично състояние на косата, за да паснат добре. Аз също няма да повторя (само олиото, което, пак да си кажа, е страхотно Heart Eyes).

Редактирам се - Бела, ти с каква коса си? Замислих се, че моята не е изрусена/боядисвана, нито свръх изтощена и може би затова не ми пасва серията... Thinking

Последна редакция: чт, 07 яну 2016, 10:33 от FreakOnALeash

# 484
Олиото още в старите теми, като наваксвах с четенето, е много харесвано и любимо. Напоследък и двойния серум. Но маската е за много изтощена коса според мен и то за ползване веднъж на 2-3 седмици да речем. Thinking

# 485
  • Чукарландия
Препоръчайте ми, моля, тогава хубава, ама много протеинова серия. Преди бях доволна от Форс Вектор на Лореал, но я спряха и сега Про-Кератин Рефил серията хич не се доближава до нея. Ползвах и Joico K-PAK Reconstruct, която ми пресушаваше косата, въобще не ми хареса, все едно остъргваше косъма, че и я заплиташе. Praynig Praynig Praynig

# 486
  • Пловдив
Четох хубави неща из чуждите форуми и блогове за living proof Simple Smile Дали няма да дойдат и към БГ ?
Може и да накарам брат ми да ми вземе и да изпрати по годеницата му когато си идва .
Искам да си взема Еликсир  Kerastase Ultime .
Koй обаче е подходящ за по тънка и боядисана коса.Виждам ,че има за боядисана коса към него ли трябва да се насоча? Отежняват ли косата тези елексири и как се отразяват на косата ?
В София ги има във всичките им разфасовки в Дебенамс и в Рибата, но в реалния им магазин големите опаковки.
Чаровна имат ги тук продуктите, но зареждат само салони не им се занимава явно със сайтове и продажби, до колкото знам фирмата вносител има друга основна дейност, а тези продукти им е само за асортимент.
Денис Ризов ми казаха, че е вносител.
Не ги виждам в Рибката дай линк Денс, а за вносител ми казаха друг Peace

# 487
В магазините само на Рибата са, не и онлайн. Peace

# 488
  • Пловдив
Аз дълго време използва Липидиум - ш-н  и  маска, дори взех големи разфасовки. В началото постигах уау ефект - много уплътнена и подредена коса. Но напоследък сякаш започна да ми утежнява, една такав клепнала ставаше косата, явно се пренасити. Сега съм се запасила с други продукти, които отдавна искам да пробвам, и тази серия остана на заден план.
Като цяло серията е хубава, заслужава си да се пробва.
Не знам как ще е обаче на фини коси.

# 489
Бела, аз имам шампоана за обем на Джойко и ми е толкова силно протеинов, че го ползвам веднъж месечно сигурно.
Иначе пробвала ли си Милкшейк, специално млечната маска. Много плътност и някак сила дава на косата, но никога не ми е пресушавала.  Peace
А класика за протеин за мен си е Афоджи - шампоан, р-ра със зелен чай; ДК на лакме са ми силен протеин също.

# 490
Препоръчайте ми, моля, тогава хубава, ама много протеинова серия. Преди бях доволна от Форс Вектор на Лореал, но я спряха и сега Про-Кератин Рефил серията хич не се доближава до нея. Ползвах и Joico K-PAK Reconstruct, която ми пресушаваше косата, въобще не ми хареса, все едно остъргваше косъма, че и я заплиташе. Praynig Praynig Praynig

Бела, както стана ясно, аз съм доволна от Редкен Екстрийм,обаче никога не съм го ползвала на много поредни миенета, каквито предвиждаш ти.  Peace

# 491
  • София
Тази нощна грижа на Living Proof ми звучи добре, тъкмо скоро ще ми свърши тази на Алътерна (моята е мини, 30 мл).
Някой виждал ли я е в Рибката и колко струва Hug

# 492
  • Бургас / София
Запис аз нищо ново не съм използвала напоследък . Само Про Файбър червената серия и да наистина ми оправи косата и забелязвам видима разлика . По плътна е по трудно се омазнява, даже понякога издържа и на третият ден. Използвам само шампоана и серума и от време на време ампулата . В края на месеца мисля да си взема новите Бустери и Фузио Дози и по точно за уплътняване, ако някои ги е използвал моля да сподели мнение и да ги сравни с ампула Денсифик и с Инциалист. И на червеният балсам Про Файбър съм хвърлила око другият месец ще се обзаведа с нови неща за косата и втора опаковка от Про Файбър шампоан  Heart Eyes

# 493
  • Пловдив
Илли, какво ти е впечатлението за нощната грижа на Алтерна? Аз я имам, но още не съм я използвала. Има ли утежняване и смачкване на косата сутрин, попива ли добре и необходимо ли е на сутринта да се измие косата? Как точно я нанасяш - на цялата коса обилно намазана или слагаш по малко?

# 494
  • Чукарландия
И Редкен Екстрийм не съм ползвала, и на Милкшейк продукти също не съм ползвала. Ще ги пробвам. Peace
На Афоджи имам само двеминутния реконструктор и р-ра със зелен чай. Трябва да си взема протеиновата им серия.
Иначе ДК на Лакме съм ползвала, но не помня нещо впечатляващо от тази серия. Hug

Скрит текст:
Как се казваше сайта, който предлага продуктите на Милкшейк? Praynig

Общи условия

Активация на акаунт