Професионални серии за коса - тема 95

• 56 815
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, досега не съм използвала дълбоко почистващ шампоан, за да измия силиконите от косата си и тя доста се къса. Мислите ли, че може да се дължи на това ?

# 571
  • Чукарландия
Белла, точно тази е серията на Алтерна. Сега се сещам, че Магнолия скоро писа за т.нар."пре-уош" терапии, т.е.точно тези, които имам предвид. И май имаше и на други марки... newsm78 Така или иначе, не се впускай в необмислено купуване на много неща. Аз сега ще се върна да видя какво имаш, защото ми се изплъзна от паметта. Peace  

Междувременно да кажа, че бялата ампула Про Файбър наистина е много хубава, но и много силна. Според мен трябва да се използва най-много веднъж месечно.

Да изброя набързо какво имам към момента у дома, за да не ровиш назад: Абсолют Рипеър Липидум: ш+б+м; Макадамия, старата: ш+б+м; Сатин Оил: ш+б+м; Секси Хеър, лилавата: ш+б+м; Морокан за обем: ш+б; Кератин Про Рефил: шампоан; Бамбуковата Алтерна от анти фризи серията балсама и цялата слънцезащитна серия на Лакме. Peace
Финиши много: олиа, масла, серуми, кремове, термозащитни спрейове и кремове, ако трябва и тях да изброя.  Crazy

# 572
Абе Виве  Grinning не го питам аз за нищо, но той се прибира пръв и на него ги доставят. Не че казва нещо, ама ми е едно такова нервозно и гузно като каже "нови шишенца и кутийки дойдоха и днес"  Joy

# 573
Белла, много хубави неща си имаш. Мое скромно мнение е, че ако шампоана
Липидиум и шампоана Секси лилавия ти правят косата на топка, значи непременно трябва да използваш масла или терапии преди измиване с шампоан. Това докато ти се повъзстанови косата. Докато търсех назад, мернах, че си руса, което до голяма степен обяснява нещата. Но с постоянни грижи всичко ще си оправи. Не знам дали си опитвала лилавата маска Секси, която си имаш, но тя е уникално разплитаща и напояваща.  Peace

Катерине, Мороканойл Frizz Control.

Вив, не поръчвай така заради мен, че после ако не си доволна, ще ми тежи на съвестта. Изчаквай и други мнения. Hug Peace

Последна редакция: чт, 07 яну 2016, 23:03 от Феерия

# 574
  • Чукарландия
От Липидиума съм доволна, но го ползвам от скоро. Лилавата серия на Секси Хеър все още не съм я пробвала, защото си мислех, че от хидратиращите шампоани ми се заплита косата и се въздържах. Като не знам протеин ли иска, хидратация ли иска русата ми тиква?!? Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 08 яну 2016, 08:32 от BBeLLa

# 575
Дами, имам един въпрос- Макадамия имат ли шампоан подходящ за мазна коса? Гледам все шампоани за хидратация и ултрахидратация от марката. Не смея да ги пробвам, тъй като моята коса е мазна и не ми се ще да стане на клечки или да не е добре измита.

Иначе много добре ми понасят сериите Kerastase Chronologiste & Kerastase Cristalliste, макар да не са точно за мазна коса Peace

Ще ми се обаче да опитам и Макадамията Simple Smile

# 576
Лилавата серия все още не съм я пробвала, защото си мислех, че от хидратиращите шампоани ми се заплита косата и се въздържах. Като не знам протеин ли иска, хидратация ли иска русата ми тиква?!? Rolling Eyes

Бела, само да кажа, че и аз съм руса и следя какво ползваш. Mr. Green
От протеиновите маски никак не ми се отрази добре Лакме Дийп кеър. Много суха ми ставаше косата от нея, ама много.
Аз най-често правя комбинацията протеинов шампоан и хидратираща маска или балсам.
Много съм доволна от шампоана Блонд ме на Шварцкопф acid care май беше. По-принцип пише, че е за след боядисване, но аз си го ползвам редовно. Силно протеинов е, но ми прави косата страшно мекичка. В момента го комбинирам с червения балсам на Тиги.
Серията липидиум ми се отрази страхотно.
Понеже искам олиото макадамия да ми свърши по-бързо започнах да нанасям по дължините преди баня от време на време, също се отразява страхотно.
Следващите ми покупки със сигурност съм решила да бъдат лилавите Секси хеър-ш+м.
Ще чакам да споделиш като пробваш маската.
Вчера фризьорката каза, че имам много нови растежи и косата ми е много по-различна от преди. Каза, че толкова хубава не я е виждала. Crazy
Растежите ги отдавам на серума за растеж на Алфапарф. Имам го от лятото, но ччак сега започнах да го ползвам редовно. Та нейните думи бяха стимул за мен да продължавам да се грижа за косата си, явно все пак има някакво значение, че ползвам проф. козметика.

# 577
Бела, аз имам шампоана за обем на Джойко и ми е толкова силно протеинов, че го ползвам веднъж месечно сигурно.
Иначе пробвала ли си Милкшейк, специално млечната маска. Много плътност и някак сила дава на косата, но никога не ми е пресушавала.  Peace
А класика за протеин за мен си е Афоджи - шампоан, р-ра със зелен чай; ДК на лакме са ми силен протеин също.

Линде  Hug този шампоан на Афоджи ли имаш предвид?
http://www.zlatnaribka.com/aphogee/shampoan-za-iztoshtena-kosa-a … maged-hair-473-ml

# 578
Него да Peace Първият ми професионален продукт заедно с р-ра със зелен чай, косата ми копнееше за протеин и с тази комбинация видях моментален резултат.

# 579
Него да Peace Първият ми професионален продукт заедно с р-ра със зелен чай, косата ми копнееше за протеин и с тази комбинация видях моментален резултат.

Благодаря много  bouquet  Hug

# 580
Оф то и аз с разтежи мога да се похваля, ама като гледам докато стигнатдругата коса до средата на гърба и ми се доревава чак. Дали ще доживея да ги видя тия разтежи в хубави дължини  Simple Smile

# 581
Белла, много хубави неща си имаш. Мое скромно мнение е, че ако шампоана
Липидиум и шампоана Секси лилавия ти правят косата на топка, значи непременно трябва да използваш масла или терапии преди измиване с шампоан. Това докато ти се повъзстанови косата. Докато търсех назад, мернах, че си руса, което до голяма степен обяснява нещата. Но с постоянни грижи всичко ще си оправи. Не знам дали си опитвала лилавата маска Секси, която си имаш, но тя е уникално разплитаща и напояваща.  Peace

Катерине, Мороканойл Frizz Control.

Вив, не поръчвай така заради мен, че после ако не си доволна, ще ми тежи на съвестта. Изчаквай и други мнения. Hug Peace

Благодаря много! А имате ли идея ако го използвам с шампоан Керастаз, би било проблем? Може въпросите ми да Ви се струват глупави, но съм "начинаеща" по темата с професионалната грижа за коса.
Забелязвам, че част от Вас комбинират продукти на различни марки, но други предпочитат от еднакви и от една серия. За това питам. Simple Smile

Лека нощ, дами!  Hug

Последна редакция: пт, 08 яну 2016, 00:33 от catherine_27

# 582
  • София
Феерийка  Hug не се притеснявай, аз отдавна съм му хвърлила око, даже и без отзив щях да го поръчам  Hug
Катерине, не разбрах кое да ползваш след шампоан Керастаз и кой шампоан?

# 583
Добро утро  Hug ! Развихрили сте се вчера, по-късно ще ви прочета.
Вив, какво ще поръчваш? За това ли говорите или за друго, че ми стана интересно
Скрит текст:
, ако е това...при мен е като леко ароматизирана водичка, никакъв ефект няма, при дъщеря ми също, но коси различни.Аз точно покрай него се отказах от марката, защото ми е никакво...

# 584
Момичета някакви отзиви може ли да ми дадете за този продукт?
http://www.enzo.bg/tigi/bed-head-ego-boost-balsam-bez-otmivane-za-cftjassha-kosa/ ?
Косата ми расте доста бързо от както използвам продуктите на Меди и Керастаз Дисциплина и ми се иска да започна да използвам нещо и за цъфтежи ...  newsm78 .Приемам и съвети за други продукти до цена от 30 лева не ми се дават повече  Embarassed .
И да си покажа моите къдрици с приставката spin curl на сешоара ми на remington Simple Smile) А и да видите колко ми е пораснала косата и все така бляскава изглежда и здрава  Mr. Green Simple Smile) Или на мен така ми се вижда и ми се иска Wink
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт