Шеста тема на чакащите

• 582 732
  • 5 451
  •   1
Отговори
# 1 845
Благодаря!

# 1 846
  • В градината...
Дано да свикнете, че осиновяването никак не е лесна работа.

# 1 847
Честит син на Жива! Осиновяването е много, много лесно, стига човек да го прави със сърце, душа и малко мисъл! Желая ви прекрасни дни, много положителни емоции и безкрайно щастие!
Перуника, от твоите постове винаги ме побиват леки тръпки. Не вярвам на някой да му е било супер лесно от първия ден, но и толкова черногледство ми идват в повече. Не знам и някоя биологична майка да е била супер спокойна и подготвена за всичко, което я очаква. Но оцеляват, а болшинството даже са безкрайно щастливи!

# 1 848
  • В градината...
Трябват си определени настройки. Може би с годините се получават нещата. И с много мисъл не става. Трябва време

# 1 849
  • на 4-ия етаж до асансьора
Благодаря на всички за милите думи!!! Дано всички чакащи в най-най-най-скоро време да вземат в обятията си своите деца и да ги поведат по пътят им! Въпреки всичко светът е шарен и изпълнен с чудеса!!! Чудо са и малките детски ръчички, които тепърва ще се учат да прегръщат с доверие! Чудо за мен е да родиш дете със сърцето си!!! 

# 1 850
  • София
Днес,точно в последния ден на тази година,получих писъмцето ,че сме вписани като кандидат-осиновители.Знам,че това е една много малка стъпчица по пътя,който ще трябва да извървим,но въпреки това се чувствам щастлива!

# 1 851
Каролина, успех и кратко чакане.

Честито Жива. Лека адаптация на Малчо и много щастливи мигове заедно.

# 1 852
  • София

Благодаря!!!

# 1 853
  • на 4-ия етаж до асансьора

Честито Жива. Лека адаптация на Малчо и много щастливи мигове заедно.

Благодаря ти П@нди! Тъпкано да ти се връщат пожеланията!!!

# 1 854
Здравейте!
Ние получихме писмото ,че сме вписани през май 2018 и вече 8 месеца няма нито едно писмо.🙁

# 1 855
Зависи и от профила на дете, който сте посочили, но като цяло през тази година трябва вече да получите писъмце, че сте преценени за подходящи осиновители на някое детенце.

# 1 856
Да е до 1 година само това са ни изискванията

# 1 857
Ние сме вписани на 17 април.Досега няма нищо.Изискане до 4 години без никакви предпочитания.Да видим  2019г.какво ще ни поднесе.

# 1 858
Да е до 1 година само това са ни изискванията

Ние сме вписани на 17 април.Досега няма нищо.Изискане до 4 години без никакви предпочитания.Да видим  2019г.какво ще ни поднесе.
За етноса какво сте писали момичета? Сега май е доста тромава системата, така ми се струва.

# 1 859
Така както са го написали в темата явно не са слагали ограничения за пол, етнос или здраве.
Вярно, че и децата намаляват със закриването на домовете и става по-бавно, а и се работи с биологичното семейство да не изоставя  дете.

Общи условия

Активация на акаунт