Шеста тема на чакащите

• 583 595
  • 5 451
  •   1
Отговори
# 4 140
  • Където е сърцето
Честито и да бъдете здрави и много щастливи.

# 4 141
Жива и здрава да ти е, Mama Ru!
Весел празник! 🌻🌻🌻

# 4 142
  • София
Честита да е!
Да расте здрава,щастлива и обичана!

# 4 143
Благодаря, момичета. На чакащите пожелавам дъжд от писъмца/ срещи и нови попълнения в семействата.

# 4 144
  • Кърджали
Здравейте, след 2 години 11 месеца получихме дългочаканото обаждане за една малка принцеса на 11 месеца. Срещата беше много вълнуваща. Сега чакаме делото и да си вземем принцесата. Може ли помощ от тези мами които са взели дете навършило годинка. Какво трябва да представя на работодателя? И след колко време ще бъде готов новият акт за раждане? Благодаря на отзовалите се. Стискам палци!

# 4 145
Здравейте, след 2 години 11 месеца получихме дългочаканото обаждане за една малка принцеса на 11 месеца. Срещата беше много вълнуваща. Сега чакаме делото и да си вземем принцесата. Може ли помощ от тези мами които са взели дете навършило годинка. Какво трябва да представя на работодателя? И след колко време ще бъде готов новият акт за раждане? Благодаря на отзовалите се. Стискам палци!
Честита принцеса. Да сте живи и здрави. Лека адаптация.

Мама Ру, да ви е здрава и щастлива 12-годишната сбъдната мечта.

# 4 146
Здравейте,честито за сбъднатата ви мечта да си имате детенцето,за което сте мечтали,радостта е неописуема,наистина !!
Ние си осиновихме момченце на 1г и 2 мед. преди точно 5 месеца.Работодателят ни поиска копие на съдебното решение,на приемно-предавателния протокол,който ще ви дадат при официалното вземане на детенцето от АСП и от Закрила на детето.След като се прибрахме в нашия град,пуснахме документи за нов акт за раждане,който беше готов за 5 дни.След като излезе и той,дадох копие и на работодателя.
Имайте предвид,че в новия акт за раждане се вписва общината по местоживеене на майката,тоест на вас,това ще е от значение при постъпване на детето в детска ясла/градина,добре е да го имате предвид,ако сте на различни постоянни адреси,както сме ние с бащата.   😃
Ако имате някакви въпроси,съм насреща ,стискам палци всичко да мине бързо и скоро да си гушкате слънчицето 🤩

# 4 147
  • Кърджали
Здравейте,честито за сбъднатата ви мечта да си имате детенцето,за което сте мечтали,радостта е неописуема,наистина !!
Ние си осиновихме момченце на 1г и 2 мед. преди точно 5 месеца.Работодателят ни поиска копие на съдебното решение,на приемно-предавателния протокол,който ще ви дадат при официалното вземане на детенцето от АСП и от Закрила на детето.След като се прибрахме в нашия град,пуснахме документи за нов акт за раждане,който беше готов за 5 дни.След като излезе и той,дадох копие и на работодателя.
Имайте предвид,че в новия акт за раждане се вписва общината по местоживеене на майката,тоест на вас,това ще е от значение при постъпване на детето в детска ясла/градина,добре е да го имате предвид,ако сте на различни постоянни адреси,както сме ние с бащата.   😃
Ако имате някакви въпроси,съм насреща ,стискам палци всичко да мине бързо и скоро да си гушкате слънчицето 🤩
Благодаря още не знам къде се намирям. Значи като си я вземем трябва да представим документа от  АСП на работодателя за да попълня документа за майчинството? Същото се отнася и за съпруга ми. Ние сме на еднакви адреси за яслата. Ако се сетя още нещо ще питам.

# 4 148
  • Шумен
Копие на съдебно решение не бих представила на никого. В него има много лични данни, както за Вас и детето, така и за БМ!

# 4 149
Аз снимах само първата и последната страница и минах с коректор всички данни. За второто дете като ми поискаха отново решението им казах, че не им трябва, но беше 2014 година и ползвах само месеците до първия рожден ден, т.е по общия ред

# 4 150
  • при него
На мен ми поискаха копие на съдебно решение, при записване в първи клас. Оригинала изобщо не им показах. Дадох им копие от което бях заличила всичко, което не ги интересува. Казах им, ако имат нужда, да си проверят информацията по служебен път. Значи, истински си мечтая, един ден наистина да спрем всички ние като граждани, да сме куриери на институциите. Преди години и за детска градина ми бяха искали, заради допълнителните точки. Същия подход приложих.

# 4 151
  • Шумен
И заличено копие не бих показала. В съдебното решение освен вече споменатите лични данни е описана цялата история на детето до момента на осиновяването. Това са прекалено лични неща за да се разглеждат от разни служителки. Да си търсят данните по служебен път!

# 4 152
На нас не са ни и искали.

# 4 153
  • В градината...
За какво пък е нужно решението в училище?
Това е някакъв абсурд.

# 4 154
  • при него
Пролетина, така е. Решението е да кажем 6 страници. Дадох им копие с първа и последна. На първа се вижда номер и дата на делото, кой е съда и общи приказки... на последна е самото решение, името на детето (новото), дата, подпис, печат. Толкоз. Като строго засекретен документ на тайните служби го докарах:-)
В София, това е критерий с допълнителни точки при класиране. Ако го декларираш като критерий при кандидатстването, то после трябва да предоставиш документ.

Общи условия

Активация на акаунт