Пазаруване от Китай - проследяване и превоз на поръчките - 7

• 151 000
  • 860
  •   1
Отговори
# 120
puceface, изчакай, може да е имало проблем със системата и да е давало грешна информация. След седмица, ако няма промяна пиши на продавача или още сега му пиши.
mgbagera, прочети ли първия пост в темата? Тези номера са непроследими и си чакаш чинно известие от пощата или от време на време проверяваш на място.
rafata1, както и си прочел, номерата на малайзийски пощи не се проследяват или поне от този вид. Те са и най-бавните пощи и аз съм се убедил в това. Определено пристигат за 60-90дни. Остава ти да чакаш или да поръчаш отново от друг продавач като го питаш предварително с кои пощи ще го изпрати.
Винаги я има възможността някъде по пътя някой да присвои непрепоръчана пратка, но в случая вероятността е много, много малка.
Ако е задържано нещо на митница, ще получил известие.

# 121
Сега прочетох първото мнение но пак не мога да си отговоря на въпроса.
В първия пост има информация за номера които съдържат и букви. Не видях никъде да е написано за номера като моя които нямат букви.

Да разбирам ли че до 3 седмици ще получа истински номер за проследяване или изобщо няма да мога да проследя пратката ?

# 122
Сега прочетох първото мнение но пак не мога да си отговоря на въпроса.
В първия пост има информация за номера които съдържат и букви. Не видях никъде да е написано за номера като моя които нямат букви.

Да разбирам ли че до 3 седмици ще получа истински номер за проследяване или изобщо няма да мога да проследя пратката ?
Има писано и за само от цифри в "Скрит текст" под "САЙТОВЕ ЗА ПРОСЛЕДЯВАНЕ С КИТАЙСКИТЕ НОМЕРА, ГЕНЕРИРАЩИ СЛУЧАЙНИ СТАТУСИ".
Изобщо няма да можеш да я проследиш, но не е проблем за пратката.

# 123
Може ли мнение по следния случай:
Мисля, че имам реален номер, който след като проверя в сайта на БГ пощи ми показва, че пратката от 29.02 е пристигнала на територията на града. Не съм получавала известие до сега и вчера ходих да питам на място. Пощенският служител провери, но не откри пратка за мен. Thinking
Къде бъркам? Това е номерът: RI866006884CN
Писах сега и на китайчето все пак да питам има ли опция този номер да не показва вярно. ooooh! А системата на Али експрес генерира, че съм получилата стоката и ме подканва да потвърдя и оставя фийдбек, а аз реално не съм получила нищо. ooooh!

# 124
  • Варна
Може ли мнение по следния случай:
Мисля, че имам реален номер, който след като проверя в сайта на БГ пощи ми показва, че пратката от 29.02 е пристигнала на територията на града. Не съм получавала известие до сега и вчера ходих да питам на място. Пощенският служител провери, но не откри пратка за мен. Thinking
Къде бъркам? Това е номерът: RI866006884CN
Писах сега и на китайчето все пак да питам има ли опция този номер да не показва вярно. ooooh! А системата на Али експрес генерира, че съм получилата стоката и ме подканва да потвърдя и оставя фийдбек, а аз реално не съм получила нищо. ooooh!

Пратката е пристигнала в Търново. ПРоверете си в заявката какъв пощенски адрес сте дали. Може да е различен от този в който проверявате. Има вариант д асте хванали служителката в пощата в момент когато й се работи страшно много и да не я е видяла. Може и просто да е паднала в някой ъгъл. Сложете си приложение на 17track на смартфона (ако имате такъв) и покажете на служителката на гише статуса на пратката.

# 125
Пак ще проверя. Peace
Благодаря за съвета за приложението. Hug

# 126
Има писано и за само от цифри в "Скрит текст" под "САЙТОВЕ ЗА ПРОСЛЕДЯВАНЕ С КИТАЙСКИТЕ НОМЕРА, ГЕНЕРИРАЩИ СЛУЧАЙНИ СТАТУСИ".
Изобщо няма да можеш да я проследиш, но не е проблем за пратката.

Аха ясно.

А иначе пратката къде се очаква да пристигне, на адреса ми или в пощата ?
По принцип съм писал моя адрес обаче гледам че на другите потребители пратките им пристигат в пощата Rolling Eyes

# 127
А иначе пратката къде се очаква да пристигне, на адреса ми или в пощата ?
По принцип съм писал моя адрес обаче гледам че на другите потребители пратките им пристигат в пощата Rolling Eyes
И на двете места по усмотрение на пощальона, а препоръчаните пратки с проследяващ номер само на място в пощата.

# 128
puceface, изчакай, може да е имало проблем със системата и да е давало грешна информация. След седмица, ако няма промяна пиши на продавача или още сега му пиши.
mgbagera, прочети ли първия пост в темата? Тези номера са непроследими и си чакаш чинно известие от пощата или от време на време проверяваш на място.
rafata1, както и си прочел, номерата на малайзийски пощи не се проследяват или поне от този вид. Те са и най-бавните пощи и аз съм се убедил в това. Определено пристигат за 60-90дни. Остава ти да чакаш или да поръчаш отново от друг продавач като го питаш предварително с кои пощи ще го изпрати.
Винаги я има възможността някъде по пътя някой да присвои непрепоръчана пратка, но в случая вероятността е много, много малка.

Права си благодаря. Пише че е в Инсландия, какво прави там ?

# 129

И на двете места по усмотрение на пощальона, а препоръчаните пратки с проследяващ номер само на място в пощата.

Благодаря за информацията  thumbsup

# 130
Има ли някаква промяна в статусите от 17 track?
Нещо не ми е ясно, преди пишеше получаване на входяща пратка, когато кацне в страната. Сега проверявам номера ми и изписва изпращане на изходяща пратка?
RK416507799CN

# 131

И все пак, как можем да коментираме факта, че чуждите сайтове дават информация, че кажи речи 1 месец вече е в България? Възможно ли е да е измислена тази всичката работа?

# 132
Има ли някаква промяна в статусите от 17 track?
Нещо не ми е ясно, преди пишеше получаване на входяща пратка, когато кацне в страната. Сега проверявам номера ми и изписва изпращане на изходяща пратка?
RK416507799CN
В 17track не знам, но от години първия статус в Български пощи е "Send item abroad (EDI-received) Изпращане на Изх.пратка в чужбина". Този статус е, когато отпътува за България.
И все пак, как можем да коментираме факта, че чуждите сайтове дават информация, че кажи речи 1 месец вече е в България? Възможно ли е да е измислена тази всичката работа?
А чуждите сайтове, откъде знаят, че е в България, ако Български Пощи не маркират пратката като пристигнала в България? Какво да чака в България тази пратка? Обяснено е много добре тук http://www.bgpost.bg/?cid=176 кои номера се проследяват и в кои сайтове.

# 133
Ами аз от две години поръчвам и винаги първият ми статус в сайта на бг пощи е получаване на вх. пратка в межд. разменна станция. Затова се зачудих.

# 134
๑ஐღ синя птичка ღஐ๑
Ако става дума за препоръчани пратки с China Post , от началото на 2016 вече изпращат EDI заявки на БГ Пощи. И моите препоръчани пратки са с такъв статус. Де да бяха отразили и междинни(транзитни) точки.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт