Пазаруване от Китай - проследяване и превоз на поръчките - 7

• 151 466
  • 860
  •   1
Отговори
# 360
Моля за помощ- чакам пратка от али експрес -  защитата изтича на  30.12 .

Това е номера  RJ904349357CN   , но  аз не мога да се ориентирам  с проследяването .
Ако може  някой да ми каже  действителен номер ли е  и да чакам ли  или да откривам диспут ?

# 361
  • гр.София
На 17.11 е напуснала Китай. Има масово забавяне в пратките, можеш да пишеш на търговеца да продължи срока на защита и ако дотогава не дойде да пуснеш диспут.

# 362
Predizvikatelna  , благодаря .
А той дали няма сам да си удължи срока -  друг път така са правили и се учудвам , че вече  не го е  удължил той .

# 363
Честита Коледа!
Нуждая се от помощ за една пратка. На 5 ноември си поръчах слушалки за под 2 долара, с Tracking number: YD040583049YW. В http://www.17track.net/bg/track?nums=YD040583049YW, излиза че на 14 ноември е пристигнала Bulgaria, Arrive at Bulgaria airport. Все още нищо не съм получила, а досега всички пратки съм получавала на вратата, само 2 с известие за взимане в пощата. Тия слушалки къде да ги търся? Срока за доставка беше до 15 декември. Продавача ми предлага да си избера -  дали да изчакам още няколко дни, да ми ги прати отново или да ми върне парите.

# 364
тази пратка е непроследима в БГ. Така че не се знае къде е пратката. Също така не съм много сигурен че е пристигнала в БГ. при положение че тази информация ти я дава в страната изпращач.

# 365
От Gear Best  могат ли да се проследяват пратки с проследяващ номер? Или от там не дават такива номера?  Имам пратка, която е изпратена от склад в Европейският съюз, но не мога да открия проследяващ номер. Или не знам как.

# 366
От Gear Best  могат ли да се проследяват пратки с проследяващ номер? Или от там не дават такива номера?  Имам пратка, която е изпратена от склад в Европейският съюз, но не мога да открия проследяващ номер. Или не знам как.

Принципно имат. Ако е изпратена с такъв  Simple Smile

# 367
Имам  две пратки на малка стойност , на който изтича срока за доставка -= да  пиша ли на продавача  или да отварям диспути  ?

Ето номерата   -моля за помощ :
  - China Post Ordinary Small Packet Plus   04034141753- изтича на  02,01 ,2017
-China Post Ordinary Small Packet Plus   04037334293

# 368
Каква е тази компания YunExpress, за пръв път ми пращат стока по нея. И номера който са ми дали - YT1635709151304093, проследим ли е в България, как мислите?

# 369
Каква е тази компания YunExpress, за пръв път ми пращат стока по нея. И номера който са ми дали - YT1635709151304093, проследим ли е в България, как мислите?
Прочете ли заглавния коментар в темата?

# 370
Прочете ли заглавния коментар в темата?
Аха, явно не е ...

# 371
  • Варна
Здравейте,поръчах си от Алиекспрес зарядно за лаптоп,пристигна бързо,но е дефектно и не работи.След като отворих диспут,продавача предложи да ми изпрати ново зарядно.Съгласих се,но той ми писа,че първо трябва да затворя диспута.Моля за съвет

# 372
  • Варна
Здравейте,поръчах си от Алиекспрес зарядно за лаптоп,пристигна бързо,но е дефектно и не работи.След като отворих диспут,продавача предложи да ми изпрати ново зарядно.Съгласих се,но той ми писа,че първо трябва да затворя диспута.Моля за съвет

Хубаво е преди да отворите диспут да пишете на продавача и да разберете намеренията му. Относно ситуацията ви - не съм сигурен дали можете да отворите повторно диспут след като го затворите, но пък най-точния отговор ще ви дадат от съпорта на Али. Защо не се свържете директно с тях?

# 373
Здравейте ! Някой може ли да ми помогне с тази поръчка от Али RF439360062CN . Имам диспут открит там , до дни ще ми върнат парите, но ми е интересно къде пропадна моята пратка. Проверих в много търсачки, навсякъде едно и също. Пратката е напуснала Китай и е отправена към България, но от там вече никакви следи няма. Поръчката ми е направена на 11,11,2016г. Благодаря ви предварително .

# 374
Здравейте ! Някой може ли да ми помогне с тази поръчка от Али RF439360062CN . Имам диспут открит там , до дни ще ми върнат парите, но ми е интересно къде пропадна моята пратка. Проверих в много търсачки, навсякъде едно и също. Пратката е напуснала Китай и е отправена към България, но от там вече никакви следи няма. Поръчката ми е направена на 11,11,2016г. Благодаря ви предварително .
Друга информация не може да се даде. Доста станаха бавещите се пратки от този период. Не се знае дали някога ще се появят.

Общи условия

Активация на акаунт