Пазаруване от Китай - проследяване и превоз на поръчките - 7

• 151 085
  • 860
  •   1
Отговори
# 195
  • София
*Padme* , благодаря ти за отговора. И друг път съм поръчвала от сайта, но пратките бяха с проследими номера. Иначе времето си го следя. А сега се зачудих дали периодично трябва да ходя в пощата да си проверявам дали има нещо за мен, защото реших, че с непроследимия номер няма да ми пратят известие. Grinning

# 196
  • Пловдив
Пращат известия, дори и с непроследим номер. Иначе няма как да знаеш, че е дошло.

# 197
  • софия
Момичета как се пазарува от алибаба

# 198
Здравейте, имам една поръчка с номер, за който пише, че е проследим единствено в Китай. (03167814163) В момента пратката е със статус in transit вече две седмици, но тъй като на практика е непроследмима, това означава ли, че статусът няма да се смени след известно време на depart from original country, arrived at destination country, delivered? Или просто да чакам?

# 199
Здравейте, имам една поръчка с номер, за който пише, че е проследим единствено в Китай. (03167814163) В момента пратката е със статус in transit вече две седмици, но тъй като на практика е непроследмима, това означава ли, че статусът няма да се смени след известно време на depart from original country, arrived at destination country, delivered? Или просто да чакам?
Няма да се промени и просто чакаш.

# 200
Здравейте, някой може ли да ми каже къде мога да проследя този номер BLGMY18658397?

# 201
Здравейте, имам следния казус: протекцията за продукта ми изтича утре, аз не съм получила стоката и следвайки стъпките отворих диспут за неполучена пратка, защото защитата ми изтича. Проверих тракинга, по който излиза, че пратката е дошла преди 9 дни в пощенската ни станция Shocked , но аз известие нямам и да ден днешен, което и супер необичайно. Днес е събота следобяд вече, няма как да проверя преди понеделник какво става. Вие, като повече вряли и кипяли можете ли да ми дадете някакъв полезен съвет?

# 202
Здравейте, имам следния казус: протекцията за продукта ми изтича утре, аз не съм получила стоката и следвайки стъпките отворих диспут за неполучена пратка, защото защитата ми изтича. Проверих тракинга, по който излиза, че пратката е дошла преди 9 дни в пощенската ни станция Shocked , но аз известие нямам и да ден днешен, което и супер необичайно. Днес е събота следобяд вече, няма как да проверя преди понеделник какво става. Вие, като повече вряли и кипяли можете ли да ми дадете някакъв полезен съвет?
Прочети първия коментар в темата, както и коментарите от последните няколко страници и, ако не успееш да намериш отговор, тогава попитай отново.

# 203
Здравейте, благодаря за отовора. Точно това направих  преид да попитам - прочетох първата страница, после пуснах търсачката и не открих отговор, затова попитах. Извинявам се, ако съм ви спамнала, не това е целта.

# 204
Здравейте, благодаря за отовора. Точно това направих  преид да попитам - прочетох първата страница, после пуснах търсачката и не открих отговор, затова попитах. Извинявам се, ако съм ви спамнала, не това е целта.
Щом тракинга е проверен в сайта на Български Пощи, тогава отиваш в пощата, казваш си имената и адреса и, че имаш препоръчана пратка и те ти я дават, но за всеки случай си носи лична карта(на мен никога не са ми искали, но някъде искат).

# 205
  • Пловдив
Задължително носи лична карта, ако не познаваш служителките в твоя клон на пощата.

# 206
Благодаря много за отговорите. Утре ще отида в пощата да проверя какво се е случило, ще пиша. В неделя и събота следобяд пощата не работи. Досега съм поръчвала от други сайтове, европейски, и винаги съм си получавала праткитев пощата, абсолютно както си му е реда - с известие. Даже, честно казано много от европейските пратки са били без тракинг и са стигали. Странно ми е какво се е случило Rolling Eyes дано пакетчето да ме чака там. Simple Smile Успешни и безпроблемни пратки на всички Simple Smile

# 207
Здравейте, преди 3 седмици си купих нещо за пореден път, но този път нещо не се получи много работата. Пратката ми беше изпратена за първи път с Белгийските пощи, което се оказа проблем. Тракинг номера ми е от вида LVS****************, където * са цифри, общо 16. Последното ми инфо от тракинга с Белгийските пощи е че пратката е пристигнала при пощенския ни оператор на дестинацията преди седмица, обаче там пратка с такъв номер няма. А и като гледам се съмнявам че нашите пощи проследяват пратки с такива номера.
Някой има ли опит с Белгийските пощи и каква е схемата на доставка?

# 208
Nikolina78
Пратка с номер LVS****** е обикновена непрепоръчана пратка и пристига до 30-45 дена от датата на изпращането (приблизително, като зависи от много фактори)

# 209
Благодаря за информацията. А от къде се получава, в смисъл пак в пощата ли да я търся като другите пратки, или не е там? И има ли честитка, или не?
И дали номера ще се появи в системата на българските пощи?
Досега не съм се сблъсквала с такова изпращане, предните пъти пратките си бяха с нормални номера за проследяване и нямаше проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт