ОКТОМВРИЙКИ 2016Г.

• 39 770
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, и аз не спортувам. Обичам да се разхождам и като се оправи времето ще се възползвам.
За новата тема - Таня, 30 г. втора бременност, термин 05.10

# 631
Момичета, тъй като почнах да подготвям следващата тема, забелязах че Елисава, Анн- и gerryy3 не са посочили термин. Ако си го знаете пишете или в темата или на лично ми ги пратете, за да ги добавя.
Ика, дано бързо да оздравее дъщеричката ти!
Анн, аз пия но-шпа 3*1, вече нямам толкова болки и ще пробвам да го пия 2*1 и ако се появи болка.
За спорт, никога не съм била по спорта, ама се надявам ако всичко е наред да мога да правя йога, за сега док изрично забрани спорт, резки движения и претоварване, така че пазя леглото.

# 632
  • София/Севлиево
Зaбрaвих Simple Smile Според кaлкулaторите терминa ми е 10.10

# 633
# 634
Боряна на 29г/ София, термин 08.10.2016г.
Аз тези дни съм една идея по-добре и най-важното киселините изчезнаха,дано повече да не се и връщат че много гадно нещо е това.
Иначе чувствам голяма умора ,а вече и голям глад. И ми се прияждат все едни определени неща,с първата Б изобщо нямах такива неща,никога нищо не ми се е искало чак толкова.
Вчера слушам реклама на кренвирши и така ми се приядоха,чак ми миришеше на тях,а по принцип избягвам подобни храни.Ами не се стърпях и си купих един.
Иначе не спортувам, а лошото е че почвам с доста килограми, с предната на тези килограми бях в 5-6 месец. Затова и сега се опитвам да се ограничавам, но направо ми става лошо и постоянно съм гладно. Дано и това отмине или поне намалее.

# 635
За темата: Миглена , 27г. от София, първа бременност термин 04.10

# 636
За новата темичка - 27г, от Пловдив, първа бременност с термин 03.10.
Аз както нямах никави симптоми сега от два дена се появиха и то с пълна сила. Гади ми се почти постоянно, сутрин не толкова, но вечер е страшно. Вие как се справяте с гаденето?

Последна редакция: ср, 24 фев 2016, 15:02 от Bubchence

# 637
Чая от джинджифил много помага при гадене, поне на мен един-два дневно ми се отразяват супер.

# 638
Момичета вчера след работа ми стана много лошо,всякаш ме обля една вълна и се чувствах много отпаднало,лошо ми е но не като да ми се гади и много ме болеше главата, едвам се прибрахме с малката.
Сега пак така се чувствам,  на вас става ли ви така. С предната Б не съм имала такива неща.
Дори се чудя дали да си взема няколко дни, обаче още не съм казала в офиса,шефа ми тези дни го няма, а ми се иска първо с него да поговоря.
Вие казахте ли вече в работата? Искаше ми се първо да мине прегледа на 01.03 и след това,за да знам че всичко е ок все пак.

# 639
Момичета вчера след работа ми стана много лошо,всякаш ме обля една вълна и се чувствах много отпаднало,лошо ми е но не като да ми се гади и много ме болеше главата, едвам се прибрахме с малката.
Сега пак така се чувствам,  на вас става ли ви така. С предната Б не съм имала такива неща.
Дори се чудя дали да си взема няколко дни, обаче още не съм казала в офиса,шефа ми тези дни го няма, а ми се иска първо с него да поговоря.
Вие казахте ли вече в работата? Искаше ми се първо да мине прегледа на 01.03 и след това,за да знам че всичко е ок все пак.

Да, случвало ми се е, ама сега, с предишната не. Прибирах се от работа, едвам се довлякох, изпотена, едвам дишах, виеше ми се свят.
Помоли личния лекар да ти даде болничен за ОВИ например, не е нужно да пише, че причината е Б.

# 640
За темата: Ели 27г. от София, първа бременност, термин 20.10 Wink

# 641
Здравейте момичета, отдавна не съм се включвала, но страшно се зарадвах, че сме все повече. На 09.02. ми беше първия преглед, на който се видя пулс и док каза, че всичко е наред с бебето. На следващата седмица ми взеха кръв и урина за изследване и също всичко беше наред. Сега ми казаха да отида на 01.03. за цитонамазка и БХС, но не е ли рано според вас за БХС? Някъде четох, че се прави между 11 г.с. и 13 г.с., а аз ще съм в 9 г.с., когато ми вземат кръв. Ще съм много благодарна, ако някоя от мамите, които вече имат опит споделят какви изследвания и прегледи и кога предстоят, а също и в началото през колко време трябва да се гледа бебчо?

По отношение на гаденето....аз така се радвах, че не изпитвам никакви неразположения в началото, нооо от миналата седмица започна да ми се гади сутрин и си повръщам редовно преди да тръгна за работа. А от тази седмица, вечер ми става много лошо....обикновено към 17 часа започва да ми се гади, а аз съм до 18 часа на работа и докато се прибера вече ме боли главата, пада ми кръвното, адски съм уморена, нищо не ми се яде......единственото, което правя е да се изкъпя и да си легна към 21 часа, което е изключително нетипично за мен. Толкова ми беше лошо вчера, че чак се разревах от яд, като се прибрах, а мъжът ми направо беше в шок милия и не знаеше какво да прави. В тази връзка си купих хомеопатичните таблетки ЕМИЛ, които ми ги препоръчаха няколко мои приятелки, но все още не съм ги пробвала (не съм питала док за тях). Някоя от вас има ли впечатления от тези хапчета и помагат ли изобщо?

За новата тема: forever, 27 г., първа бременност, термин 03.10.

# 642
  • София !
Аз с предната Б. бях като парцал. Повръщах много до края на 4-тия месец, съответно съм лежала и по болници, защото се бях обезводнила, че то повръщане ли беше чудо ли беше-не излизах от тоалетната  ooooh!
По сериозно започна да ми прилошава към 11г.с., тогава ми ставаше черно пред очите и ако не седнех и не се пръснех с вода спокойно можеше да си припадна, много беше кофти.

Сега както ви бях и писала ми беше по добре, но до снощи. От снощи нещо не ми е окей. Не можах да спя, цяла нощ се въртях и ми се гадеше, днес съм като пребита цял ден, ставам от леглото - задъхвам се ще каже човек, че съм тичала километри. Та явно и тази Б. няма да ме подминат всички тези ''хубавини''  Simple Smile Лошото в цялата работа сега е, че все пак има детенце, което чака на мен и за това се надявам нещата да са по добре от предния път, защото ще ми е много трудно да се грижа за нея ако съм така..

Ика,
Скрит текст:
моето детенце също много боледува. Започна щом тръгна на ясла, преди това е боледувала няколко пъти, ама общо взето - настинки и само веднъж по-сериозно. Още с тръгването на ясла на 2-рата седмица беше болна. След няколко месеца беше с пневмония и от тази пневмония какво стана не знам, но се започна едно още по постоянно боледуване. Започна се едно ходене по лекари. Ходихме на алерголог, там се установи, че алергии няма, но и сложиха диагноза асма. Обясниха ми, че детето не е асматик, просто заради тази пристъпна и честа кашлица в повечето случай слагали тази диагноза и че това ще се израсте. Честно казано на повечето ми приятелки чийто деца боледуват често е сложена същата диагноза. Да не дава Господ, да се стига до истинска асма!!!
Ние си взехме инхалатор и в комента провеждаме лечение и да ти кажа детето е доста по-добре и намали болестите. Обаче и спрях и яслата. Имаше кой да я гледа в поседните месеци и си остана. За периода в който си е била в къщи, не е била болна нито веднъж. Като се има в предвид, че нея държим затворена в къщи. Излизаме с хора, общува си с деца, общо взето независимо от времето я извеждаме поне за по малко навън и проблеми няма. Сега се наложи миналата седмица да я пусна за 3 дни на яслата, че нямаше кой да я гледа и познай-бронхит! В момента е на АБ и инжекции /хубавото поне е, че сме си е къщи, а не в болница/. Та в този ред на мисли и аз мисля да си остана, за да не се тормози детето и да боледува толкова. Просто не мога да си обясня ситуациите. За 2-3 дни в градината става болна, с мен в студа е с по два часа на вън и нищо и няма.
Пожелавам на детенцето ти бързо оздравяване!  Hug И дано да спре да боледува толкова често, защото напълно те разбирам и знам какво е!

Последна редакция: ср, 24 фев 2016, 15:25 от bunny : )

# 643
Здравейте,момичета!
И аз доста се загубих,но работата ме е завъртяла .
За първастраничка: 34г.,трета бременност,термин 12.10
 И аз тъкамо преди два дена се зарадвах че всички неприятни симптоми са отшумели,а вчера като се започна с пълна сила едно постоянно гадене,ужас е.
Такова нещо не съм виждала нито първия ,нито втория път.
Явно за всяко нещо си има първи път.
На преглед за сърчице ще ходя чак към 10-ти март и вече започва да ме хваща нервата.

# 644
За първа страница: Елена на 27г., втора бременност
термина по нататък ще ви го кажа, че моята бременност върви назад и още не сме го определили.
Иначе днес бях на преглед видях сърчице и живот и здраве след 7.03 ще се записвам на Ж.К.

Общи условия

Активация на акаунт