Свръхактивен пикочен мехур

• 104 626
  • 526
  •   1
Отговори
# 480
При мен изписваните лекарства водят само до влошаване на състезанието...

# 481
Здравейте !
Някой подлагал ли се на този вид терапия ?

# 482
zdraveite k8de ste otizmli omiram ot bezsiniye kak ste sega molya vi pomognete mi:(
Илиева2016, все едно пишеш за мен... Всичко ми е правено, каквото съществува в тази насока...Но нещата не се променят...Наистина съм много уморена от безсънни нощи...Изписваха ми, какво ли не е, не помага. Само не знам, закакво е нужна биопсията? Ракът при мен не виждат и дори няма възпаление никъде. Или биопсията показва и някои други неща? Може би и аз съм за ботокс...
Биопсията показва много неща, изменения, поставя диагнози, които не могат да се видят при цистоскопия. При мен точно така се откри проблема. Аз също съм пила всички лекарства които съществуват за този проблем, никога не съм имала подобрение. Отидох на преглед в Турция и първия въпрос на урогола беше : Имаш ли правена биопсия? След моя отговор и това какви лекарства съм приемала, отговора му беше: Правим уродинамика и поставяме ботокс. Дори не си направи устата да ми изписва още и още лекарства.

# 483
Има действително видове цистит, който се диагностицират чрез биопсия.
Cemi95, а ботокс и тук поставят, стига да имаш съгласие. Значи нищо не ти откриха с биопсията и рекоха да потушат упоритите позиви, като просто няма да ги усещаш - ботокс, а не е че ги няма. Хитри лисици са.

# 484
Здравейте !
Не съм чувала за такава терапия, но наскоро намершх нещо друго, което смятам да опитам, виждам, че се ползва и за инконтиненция:
https://shterevhospital.com/operativna-ginekologiya/woman's_ … aress-flow-system
Предлага се в някои АГ кабинети, за София виждам болници Щерев и Св. Лазар. Оптималното е да се направят 5 процедури.  Може да попитате дали е подходащо във вашия случай и какъв е процентът успеваемост.

# 485
Здравейте !
Не съм чувала за такава терапия, но наскоро намершх нещо друго, което смятам да опитам, виждам, че се ползва и за инконтиненция:
https://shterevhospital.com/operativna-ginekologiya/woman's_ … aress-flow-system
Предлага се в някои АГ кабинети, за София виждам болници Щерев и Св. Лазар. Оптималното е да се направят 5 процедури.  Може да попитате дали е подходащо във вашия случай и какъв е процентът успеваемост.
Страницата, която сте посочили, не може да бъде намерена!
От 3 дни имам неудържими позиви и пишкам на много чести интервали и по много количектво урина. Течности не приемам толкова много. Както обикновено по 3 водни чаши вода и от 3 дни пия сок на Queens ананас-този сок ми понасяше и не ми дразнеше пикочния мехур. Горещ шоколад пия от вендинг машина, че ми се пие нещо топло в това студено време. В понеделник изядох за обяд 5 броя кисели краставички и мисля, че от тези кисели краставички ме превъзбуди пикочният мехур. Киселото ме дразни. Кисело мляко също ме дразни и не го ям, въпреки че го обичам много.
Инжекционна терапия-проявявам интерес и ако някой опита, да сподели. Тази терапия става ли за СПМ? Аз нямам инконтенция.

# 486
Здравейте !
Предлага се в някои АГ кабинети, за София виждам болници Щерев и Св. Лазар. Оптималното е да се направят 5 процедури.  Може да попитате дали е подходащо във вашия случай и какъв е процентът успеваемост.
От 3 дни имам неудържими позиви и пишкам на много чести интервали и по много количектво урина. Течности не приемам толкова много. Както обикновено по 3 водни чаши вода и от 3 дни пия сок на Queens ананас-този сок ми понасяше и не ми дразнеше пикочния мехур. Горещ шоколад пия от вендинг машина, че ми се пие нещо топло в това студено време. В понеделник изядох за обяд 5 броя кисели краставички и мисля, че от тези кисели краставички ме превъзбуди пикочният мехур. Киселото ме дразни. Кисело мляко също ме дразни и не го ям, въпреки че го обичам много.
Инжекционна терапия-проявявам интерес и ако някой опита, да сподели. Тази терапия става ли за СПМ? Аз нямам инконтенция.
Терапията с озон и хиалуронова киселина се казва CARESS FLOW, не знам и аз защо има проблем с линка. Какво представлява тази инжекционна терапия, какво се инжектира?

# 487
Здравейте !

От сока и горещия шоколад ви се е вдигнала кръвната захар, от което съвсем нормално е да имате чести позиви.

# 488
Здравейте !

От сока и горещия шоколад ви се е вдигнала кръвната захар, от което съвсем нормално е да имате чести позиви.
Благодаря. И сладко обичам да ям много.

# 489
Лежах в болница някога в пулмология и срещнах жена, на която й инжектираха ботокс в Испания уж за СПМ, но понеже бяхме болни и кашляхме, та тя постоянно сменяше дамски превръзки, защото изпускаше урина и казваше, че позивите са се махнали, но се появи изпускане на урина при кашляне, кихане и прочее....

# 490
Здравейте,
Живея с постоянни мъки и почти непрекъснато в тоалетната...
От около 20 години започна този проблем и все повече се обостря.
След прекарана бактериална  уроинфекция преди около 5 години, положението ми съвсем се влоши.
Последните години развих алергии и непоносимости към билки, полени, лекарства ... и не мога да се лекувам пълноценно, защото се задушавам, получавам разстройство, обриви, кихам, кашлям...
Имам чести позиви за уриниране, с чувство за недоизпразване на пикочния мехур. Ставам от тоалетната чиния и ... пак сядам...
Стоя с часове в тоалетната.
Правени са ми две цистокопии, изследвания и лекарите се ориентираха към диагноза "СПМ". Лекарствата, които ми изписаха не ми понасят и нямам облекчение.
Отчаяна съм, не мога да стигна и да се прибера от работа, не мога да работя, да спя, да живея...

# 491
Здравейте,
Живея с постоянни мъки и почти непрекъснато в тоалетната...
От около 20 години започна този проблем и все повече се обостря.
След прекарана бактериална  уроинфекция преди около 5 години, положението ми съвсем се влоши.
Последните години развих алергии и непоносимости към билки, полени, лекарства ... и не мога да се лекувам пълноценно, защото се задушавам, получавам разстройство, обриви, кихам, кашлям...
Имам чести позиви за уриниране, с чувство за недоизпразване на пикочния мехур. Ставам от тоалетната чиния и ... пак сядам...
Стоя с часове в тоалетната.
Правени са ми две цистокопии, изследвания и лекарите се ориентираха към диагноза "СПМ". Лекарствата, които ми изписаха не ми понасят и нямам облекчение.
Отчаяна съм, не мога да стигна и да се прибера от работа, не мога да работя, да спя, да живея...
Къде са правени цистоскопиите?

# 492
Здравейте. Да се отбележа и аз в тази тема. От много време търся какво ми има и май попаднах на точното място….
Накратко след преждевременно раждане много усложнено в 31 г с бебето ми почина на следящия ден. Няма да описвам ужаса, хаоса , дърпането , рязането и стреса който преживях и имам.
От тогава до сега 1 година имам болка ниско долу в корема сякаш имам рана. Пих доксицилкин защото лекувах плазма. След много курсове от него и не пиене на вода защото не я обичам ……… започна болката и чести уроинфекции.
Е. Коли махам я с АБ появява се ентерокок. Махам го с АБ и се появява Клебсиела
Влизам в болница на венозен колистин и пиперацилин излизам с S. Aureus.
Постоянно една махам нова идва.
Вече съм резистентна нищо не мога да пия
Гадовете си живеят по мен и няма спасение.
Течен ние , болки, парене.
На всички ППБ съм отрицателна
Проблем има , но не го намираме. Днес направих ЯМР С контраст. Чакам резултата
Моля да споделите има ли лек това нещо. Има ли качествен уролог да споделите
Искам отново да имам дете , но с тези инфекции не виждам как 😒😫😫😫😫
Ще се радвам за съвети

# 493
Bella-dona, при такива случаи се правят инстилации в пикочния мехур, тоест локално въвеждане на антисептици или антибиотици директно в мехура – прилага се в болнична среда. Прави се плазмофереза – пречистване на кръвта от токсини и бактерии. Звучи страшничко, но всъщност не е особено нещо. Прави се фитотерапия (не лекува, но пречи на бактериите да се прикрепят към стените на пикочния мехур), пробиотици и вагинални супозитории и прочее. Но не мога да посъветвам, при кой уролог да отидеш, защото и аз не срещнах някой особено кадърен.

# 494
Bella-dona, при такива случаи се правят инстилации в пикочния мехур, тоест локално въвеждане на антисептици или антибиотици директно в мехура – прилага се в болнична среда. Прави се плазмофереза – пречистване на кръвта от токсини и бактерии. Звучи страшничко, но всъщност не е особено нещо. Прави се фитотерапия (не лекува, но пречи на бактериите да се прикрепят към стените на пикочния мехур), пробиотици и вагинални супозитории и прочее. Но не мога да посъветвам, при кой уролог да отидеш, защото и аз не срещнах някой особено кадърен.
А, как се стига до това нещо. Как се стига до тази болка и това влошаване.
Аз бях в болница на венозен Колистин и от тогава не схм човек.  Преди това нямах проблеми.  Но,  започне ли да се пълни мехура умирам просто не се издържа потя се, просто ми пречернява.
И след като уринирам и мехура се свие съм нов човек ,…….. до следващото уриниране.
Не знам как стигнах до тука и как се лекува това нещо ……..
Билки пия и какво ли не и няма спасение……

Общи условия

Активация на акаунт