Пазаруване от Amazon - тема №49

• 112 423
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Здравейте!
Да се запиша и аз:)
Тъся си яке,пухено  Rolling Eyes  newsm78

# 31
  • София
ЧНГ! Здраве, късмет и успешни покупки!

На Коледа бяхме много неприятно изненадани от Легото на малката. Вместо четири пакета с чаркове, имаше само един. Писах им и в понеделник ще го връщам, но за съжаление сега цената на играчката е космическа.  Sad

# 32
# 33
  • София
Аз съм разочарована от комуникацията с немския Амазон, получих този сушилник за съдове от склада, когато още бяха намаленията с 15%. Металната част изглежда качествена, но пластмасовата е кошмар. Освен че е деформирана, протича отдолу. Писах им вчера и отговориха да го върна, но не ми поемат разходите по доставката от тук. Днес им изпратих две   снимки и пак същият отговор- да го върна, но нито дума за доставката. Не знам дали има смисъл да се занимавам повече, все пак тежи малко над 1 кг.
Поне другата част от поръчката от склада е наред, получих това без никакви забележки и вече го пробвах няколко пъти, много ми хареса.

# 34
  • Sofia

На Коледа бяхме много неприятно изненадани от Легото на малката. Вместо четири пакета с чаркове, имаше само един. Писах им и в понеделник ще го връщам, но за съжаление сега цената на играчката е космическа.  Sad

Не могат ли да ти го заменят?

# 35

Какъв е принципа на тези отстъпки? Трябва ли предварително да закупя този ваучер и ще ми пратят карта с някакъв код ли? Или просто ще ми пратят код, с който автоматично ще си намаля поръчката, която ще е минимум 30 £?

# 36
  • Под Сините камъни
И аз в очакване на намаления,търся ботуши   и пантофи за малката и ботуши за мен Simple Smile
На тези съм се спряла ,но още малко ще им се почудя
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00UKIU4PI?psc=1&redirect … id=A3P5ROKL5A1OLE

# 37

Какъв е принципа на тези отстъпки? Трябва ли предварително да закупя този ваучер и ще ми пратят карта с някакъв код ли? Или просто ще ми пратят код, с който автоматично ще си намаля поръчката, която ще е минимум 30 £?

We'll e-mail you a £7 promotional code within 48 hours of your gift card order being dispatched.

Купуваш си ваучер (минимум 30 £) и те после ти пращат код бонус за 7£

# 38
  • София

Не могат ли да ти го заменят?
Не можели, защото е от склада.

4μΕ, пиши им, че си в България и ги помоли да ти изпратят етикет за безплатно връщане.
http://www.bgpost.bg/?cid=231

# 39
  • Sofia
Безплатното връщане важи само  ако пратката е била доставена директно до България (и пак не е много сигурно май ..)

# 40
  • София
Може да направят изключение за дефектен артикул. Аз не съм имала подобен случай, но съм чела за такава практика в темите.

# 41
И аз в очакване на намаления,търся ботуши   и пантофи за малката и ботуши за мен Simple Smile
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00UKIU4PI?psc=1&redirect … id=A3P5ROKL5A1OLE
В сайта на геокс са на половин цена+ още 10 паунда отстъпка, ако се абонираш за новините им! Също така директна доставка до Бг!

# 42
В сайта на геокс са на половин цена+ още 10 паунда отстъпка, ако се абонираш за новините им! Също така директна доставка до Бг!
Може ли линк към сайта, за който говориш? Всички ли модели на Geox там са на по-изгодна цена, отколкото в амазона?

# 43
Трудно ти е да напишеш Geox.com?

# 44
  • София
Чакам само преходниците UK to EU, които някой пусна тук преди време (благодаря за което).
Търся си ботуши зимни, да не пропускат вода и да са топли. Не държа да имат ток, даже предпочитам да са без. За съжаление, не намирам нищо на що-годе сносни цени. Намяркала съм Timberland и Merrel, може ли някой да изкаже мнение за марките като цяло?

Общи условия

Активация на акаунт