Пазаруване от Amazon - тема №49

• 112 423
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Цената е различна за различните размери. Избери размер и ще остане само една Simple Smile
newsm74

# 61
Трудно ти е да напишеш Geox.com?
Не, не ми е трудно ....незнаех дали не става въпрос за geox.co.uk ....ако има .... просто не бях сигурна за какво говориш, защото не ми се видяха толкова ниски цените.
Ако нямаш желание просто не отговаряй...
Помогнах с достатъчно информация, а теб просто те мързи да напишеш в гугъла геокс... На такива хора малко трудно се помага.

Пиша последно, защото ние сме тук, за да си помагаме в търсенето на по-изгодни стоки, а не да се дразним един с друг. Първо мисля, че бъркаш потребителите ........... аз не съм се интересувала от ботушите geox, просто давайки информацията за по-ниски цени на друг потребител ми стана интересно, понеже търся нещо детско и бих се възползвала. Не съм в момента в страната и изписвайки GEOX, ме препраща в сайтове, които предлагата марката в страната, в която съм в момента. Тази беше и причината да те помоля да ми пратиш конкретния линк, защото в geox.com пък ми се видяХа твърде високи цените.
Пазарувам от години от различни сайтове ....... примерно VERTBAUDET, има vertbaudet.com, vertbaudet.co.uk., vertbaudet.fr, vertbaudet.es ............... само vertbaudet.com доставят директно до България, и се плаща в евро.
А ти за GEOX, беше писала, че имало директна доставка до България, в същото време, че при регистрация ти дава 10 паунда отстъпка, и в предвид на това, че не съм пазарувала от сайта на GEOX, най-учтиво те помолих да споделиш просто линка ............... за което хиляда пъти съжалих Simple Smile

ЧЕСТИТИ НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ ПОТРЕБИТЕЛИ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ, УСМИХНАТИ И ПО-ДОБРИ!

# 62
  • София
Някой знае ли как мога да проследя пратката си, пратена от Amazon.de?
По-долу виждам движение до 29.12.
Не намирам информация да е пратена с икономичнта услуга и номера да е трансформиран в друг, който да следя на сайта на БГ пощи...
https://nolp.dhl.de/nextt-online-public/set_identcodes.do?runtim … l9I1QmuKKTA%3D%3D
Номерът, който имам, се вижда, но все пак - 424791386363.

# 63
http://www.dhl.bg/bg/express/tracking/shippers_reference.html
И по референция на изпращача не излиза, но може би още не е влязла в България - почивни дни, снегове и т.н.  Peace

# 64
  • София
http://www.dhl.bg/bg/express/tracking/shippers_reference.html
И по референция на изпращача не излиза, но може би още не е влязла в България - почивни дни, снегове и т.н.  Peace

Благодаря, пробвах и тук преди да попитам в темата, но не знаех, че в БГ сайта на DHL излиза инфорамция само когато пратката е на територията на страната.

# 65
# 66
Здравейте! Спешно ми трябва много евтинА (и лека)книжка за немския амазон. Най-евтината,която виждам аз е 1.60. Бихте ли ми помогнали?

# 67
Чоколина, благодаря за темата!  bouquet

В очакване съм на намаления, но с годините все по-малки ми изглеждат те.  Laughing

Ессо и аз ги харесвам много, а вчера си мислех, газейки из снега, че при първа възможност ще се сдобия с още някой чифт.

# 68
  • София
Здравейте! Спешно ми трябва много евтинА (и лека)книжка за немския амазон. Най-евтината,която виждам аз е 1.60. Бихте ли ми помогнали?
   и аз моля!

# 69
# 70
  • София-Лагера
ЧНГ на всички,здраве и много успешни покупки.
Важи ли кода -20% за нов клиент?

# 71
  • Sofia
ЧНГ на всички,здраве и много успешни покупки.
Важи ли кода -20% за нов клиент?
Не.

# 72
Kikamora, още вчера прочетох поста ти за www.geox.com. Относно ботушите, които ни интересуват и мен, и другата майка цените в Амазон са доста по-ниски.
П.С. И кецовете са по-скъпи. А и номера почти от нищо няма.
Иначе, благодаря за помощта.
В амазон са 37, а в геокс 40 + 10 паунда отстъпка= 30 паунда... Та къде са по евтини?

# 73
Трудно ти е да напишеш Geox.com?
Не, не ми е трудно ....незнаех дали не става въпрос за geox.co.uk ....ако има .... просто не бях сигурна за какво говориш, защото не ми се видяха толкова ниски цените.
Ако нямаш желание просто не отговаряй...
Помогнах с достатъчно информация, а теб просто те мързи да напишеш в гугъла геокс... На такива хора малко трудно се помага.

Пиша последно, защото ние сме тук, за да си помагаме в търсенето на по-изгодни стоки, а не да се дразним един с друг. Първо мисля, че бъркаш потребителите ........... аз не съм се интересувала от ботушите geox, просто давайки информацията за по-ниски цени на друг потребител ми стана интересно, понеже търся нещо детско и бих се възползвала. Не съм в момента в страната и изписвайки GEOX, ме препраща в сайтове, които предлагата марката в страната, в която съм в момента. Тази беше и причината да те помоля да ми пратиш конкретния линк, защото в geox.com пък ми се видяХа твърде високи цените.
Пазарувам от години от различни сайтове ....... примерно VERTBAUDET, има vertbaudet.com, vertbaudet.co.uk., vertbaudet.fr, vertbaudet.es ............... само vertbaudet.com доставят директно до България, и се плаща в евро.
А ти за GEOX, беше писала, че имало директна доставка до България, в същото време, че при регистрация ти дава 10 паунда отстъпка, и в предвид на това, че не съм пазарувала от сайта на GEOX, най-учтиво те помолих да споделиш просто линка ............... за което хиляда пъти съжалих Simple Smile

ЧЕСТИТИ НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ ПОТРЕБИТЕЛИ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ, УСМИХНАТИ И ПО-ДОБРИ!
Като ти кажат сайта на геокс, предполагам че нямаш предвид сайта на Кларксън примерно Simple Smile. Не знам колко по ясно мога да го напиша... Написала съм съвсем точно и ясно сайта на геокс, а от теб се искаше само да напишеш геокс.ком...

# 74
  • София
kikamora, само тази тема не беше отровила и оспамила!

Общи условия

Активация на акаунт