Какви са отношенията с баща ти?Присъства ли в живота ти?Каква си за него-Принцесата на татко или досадното дете, което никога не е забелязвал?
Питам, защото това е една от най-вероятните причини да нямаш никакво доверие в мъжете.
Първо, именно заради неглижирането от страна на бащата, дъщерята израства без самочувствие (в живота на едно момиче точно бащата е първия мъж, който трябва да й даде самочувствието ....това най-добре би ти обяснил психотерапевт, като съвета ми е непременно да се консултираш със специалист), второ-у нея се загнездва дълбоко страхът от изоставяне, трето-неглижиращия баща е първия мъж, който показва и внушава на дъщеря си, че на мъжете не може да се разчита и да им се вярва.
Не държа да ми отговаряш тук, не всеки иска да разкрива семейни истории, отговори на себе си.
Просто давам възможна причина за състоянието ти.И пак, непременно посети специалист.
Може да искате от някого да е честен с вас, но да е вечно с вас - не. Всеки човек има право да си промени мнението как да живее, когато си поиска. Може да е безотговорно или не знам си какво, но няма как да бъде променено. Въобще идеята да искаш някой да е с теб на всяка цена ми е ужасна. Има живот и след изневяра, и след всякакво предателство, това са бели кахъри. Може би съм афектирана и аз точно от трагедията в Пловдив...

В същото време съвсем семпли и обикновени жени си имат верни мъже.