Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 10

• 130 759
  • 785
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, Hug
Записвам се да ви следя.
Относно  гела на себа мед , кой от двата е по- подходящ при проблеми с гъбички

# 91
Да знаете само от сладкото са тия гадни гъби, а ето го и доказателството: Преди месец започнах онази прочутата диета против гъбките и изкарах 1 седмица. На мен ми беше трудно, защото съм слабичка и като не ям тестено и сладко отслабвам още повече. Както и да е отидох на преглед, пуснах микробиология и хоп нямаше кандида, а само някакви стрептококи. Аз естествено се успокоих и върнах старите навици. Хапвах всеки ден по малко сладко(по 1 ред черен шоколад да речем). И ефекта не закъсня - 1 седмица преди цикъла пак си цъфнах само че с по-леки симптоми. Тъй като изчаквах лекарката ми да се набута, а и тя не ми вярваше и не искаше да пуска микробиологии отново, не пиех лекарства, мажех се само с канестен. Пуснахме микробиология и в петък какво да видят очите ми кандида албиканс и гарднерела - просто прекрасно ! Сега спрях сладкото и приемам всеки ден кокосово масло(от био магазин -студено пресовано) къде готвя с него, къде си го хапвам направо. Другото ми наблюдение надявам се не внушение е, че като хапвах малко сладичко и симптомите ми се засилваха. Сега за 2 дни без сладко почти нямам симптоми. Колкото и да не искам да го приема явно трябва да си го позволявам много по-рядко за съжаление, за да избегна проблемите там долу. Чакам утре да отида на лекар да ми изпишат лекарствата и отново ще си лекувам партньора просто да съм спокойна, че не са от него. Съвета ми е ограничете сладкото, недейте всеки ден, просто пробвайте, защото аз до сега за 5 години на лекарства друго решение не откривам, а диетата е ужасно трудна, освен ако нямате желание и воля да слабеете яко. Аз я направих колкото да се пречистя, но на 8мия ден ядох палачинки и всичко приключи. Laughing Между другото аз от 2 дни не съм яла сладко и така ме цепи главата, но щом трябва да избирам между секса и сладкото избирам първото  Wink

# 92
rallar , явно си е до организъм, но си мисля, че не е нужно завинаги да се ограничиш или спреш сладкото. Може би е нужно по-дълъг период, за да се изчистят тия гадни гъбички. Междувременно приемай и лактобацили и така на един по-късен етап, примерно след месец може пак по малко да си хапваш сладко. То пък бива да се ограничава човек, ама пък съвсем да се лиши  от сладки храни си е наказание.

# 93
И ти си права пък и ако успея до Великден да се укротя и да не пипам сладко ще си е постижение. Между другото като каза за лактобацилите не мисли, че не съм подготвена. Laughing Приемам някакъв нов ОМНИбиотик 6 (2 млрд. бактерии), който спира развитието на кандида албиканс точно. Препоръчано ми беше от лекарката, защото лактобацилите се разтваряли във вода и така се съживявали. Абе модерна работа пак  ooooh! не е хич евтин около 50 лв. е ... вече толкова много дадох, че ми се виждат капка в морето.

# 94
Здравейте отново на всички! След 5 години борба и ходене по мъките най - накрая ми изписаха лечение за 6 месеца. Итраконазол + клион D (глобули) + гинофлор. Итраконазола го пих преди година и имаше ефект, но ми беше изписан еднократно и след 2-3 месеца се появиха пак. Само недейте сами да си го купувате тоя итраконазол за другите 2 няма да ви навредят! Споделям информация, защото аз от този форум си подбирам глобулите и кремовете, когато нямам възможност да отида на лекар веднага, а симптомите ми пречат и да мисля вече. Стискайте палци и дано се отървем всичките от тази напаст.  Hug

# 95
Здравейте отново на всички! След 5 години борба и ходене по мъките най - накрая ми изписаха лечение за 6 месеца. Итраконазол + клион D (глобули) + гинофлор. Итраконазола го пих преди година и имаше ефект, но ми беше изписан еднократно и след 2-3 месеца се появиха пак. Само недейте сами да си го купувате тоя итраконазол за другите 2 няма да ви навредят! Споделям информация, защото аз от този форум си подбирам глобулите и кремовете, когато нямам възможност да отида на лекар веднага, а симптомите ми пречат и да мисля вече. Стискайте палци и дано се отървем всичките от тази напаст.  Hug
Би ли споделила по каква схема за приемане ти го изписаха Итраконазола? Какъв е твоят вид Кандида?
На мен също ми беше предписан за 5 дни по 2 таблетки на ден, след което на всеки първи ден от цикъла по 2 таблетки за 2 цикъла.

# 96
kiticat и при мен схемата е подобна само че не 5 дни, а 3 дни по 2 таблетки и след това в продължение на 6 месеца един път в месеца по време на цикъл пак по 2 хапчета. Аз давам и на партньора(само за 3-те дни), за да съм спокойна и да знам, че поне не са от него.  Wink Кандида албиканс е моята, но последния път имаше и гарднерела. Успех с лечението ти пожелавам !

# 97
kiticat и при мен схемата е подобна само че не 5 дни, а 3 дни по 2 таблетки и след това в продължение на 6 месеца един път в месеца по време на цикъл пак по 2 хапчета. Аз давам и на партньора(само за 3-те дни), за да съм спокойна и да знам, че поне не са от него.  Wink Кандида албиканс е моята, но последния път имаше и гарднерела. Успех с лечението ти пожелавам !
Мерси.  Peace

# 98
Здравей те момичета, искам да попитам.След содата с мед правите ли промивки, и ако да   с какво ?Четох , че пак със сода...

# 99
Здравей те момичета, искам да попитам.След содата с мед правите ли промивки, и ако да   с какво ?Четох , че пак със сода...
Според доста лекари, а и материали, които съм чела, промивките повече вредят, отколкото помагат. Особено със сода, която променя киселинността. Убиваш лактобацилите така, а това благоприятства както появата на бактерии, така и на гъбички.
Единствено с млечна киселина мисля, че е допустимо, но май по-добре изобщо без.

# 100
Ако 100% са гъбички, не прави промивки, става по-зле!

# 101
Момичета, искам да споделя с вас.Медът и содата ме оправиха за 3 дни.Продължавам да слагам профилактично,но като се сетя колко лекарства и лекари .... а то било толкова просто

# 102
Момичета, искам да споделя с вас.Медът и содата ме оправиха за 3 дни.Продължавам да слагам профилактично,но като се сетя колко лекарства и лекари .... а то било толкова просто
Ами аз какво казвам, ама почти никой не ще да го прави.... Ти остави, ами после ще си видиш резултатите от изследването, ако пуснеш такова, че ще си чиста като сълза!!!

# 103
  • Prague Czech Republic
Може ли да ми кажете, как си правите промивките с мед и сода?
Благодаря предварително!  Hug

# 104
Може ли да ми кажете, как си правите промивките с мед и сода?
Благодаря предварително!  Hug
Потърсете в нета рецептата на Мермерски за гъбички и бяло течение с мед и сода. Това не са промивки, а си е лечение с мед и сода. От опит мога да кажа, че е по-рентабилно да се слага сместа с вагинален апликатор, а не с тампон, както пише в рецептата и да се подлагат за през нощта дамски превръзки за цикъл, а не ежедневни. Микробиологията след това лечение е "сълза".

Общи условия

Активация на акаунт