Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 10

• 131 607
  • 785
  •   1
Отговори
# 105
Ако 100% са гъбички, не прави промивки, става по-зле!
Подкрепям мнението!
Правих с Розалгин. Подобрение -никакво  #Cussing out .... след два дни пак съм на преглед .... Sad
Няма отърване  Sad

# 106
Момичета, Здравейте! След 3 - годишно лутане по доктори накрая в София ми изолираха трихомони и Гонорея. Симптомите ми бяха много обилно течение, постоянна болка във влагалището, парене и сърбежи и оток на лигавицата отвътре и отвън (толкова силен, че едвам слагам вагинална таблетка, секс изобщо не съм практикувала от 2 години и половина, ототогава ми е отока) Миналото лято Карагиозов ми изгори раничка без наличие на дисплазия. На биопсията е посочено хроничен цервицит. Но ето ме от декември месец насам съм с резултат 3 а-д. Излекувах гонореята и трихомоните, сега провеждам физиотерапия за тръбите и яйчниците. След две седмици имам час при професор Корновски от Варна за колкоскоп и лечение по негова преценка. Притеснява ме, че отново не откриват нищо в микробиологията, а отока и болките си стоят. Единствено изчезна обилното течение, сега пак си имам, но е поносимо. Изследвах половите и щитовидните хормони и са в норма. От една седмица приемам антихистаминов препарат, предписан ми от гинеколог за да проверим дали отока е алергичен и дали ще се повлияе, но няма промяна. Моля Ви, от цялото си сърце и душа, ако имате идея на какво може да се дължи този оток и как да го сваля, насочете ме какви изследвания още да правя. Притеснявам се, че аз ще лекувам пак раничка и ЧПВ, а този оток ще стои там и няма да ми позволи да се възстановя......  Не мога да повярвам, че обиколих една камара доктори из цялата страна и никой не може да ми помогне. ПОМОГНЕТЕ МИ ........ Crying or Very sad

# 107
Вярвай!, миличка, искрено ти съчувствам. Представям си какво преживяваш. Hug За отока наистина нямам представа - може да пробваш с компреси със стерилна марля и Риванол външно за облекчаване, ще помогне, ако е инфекция някаква, а ако е алергия антихистамините са добър избор.
За 3 години как така не са ти открити тези трихомони? Те не се ли виждат и в микробиологията? Та и гонорея чак?  Shocked За нея знам, че трябва отделно изследване де.

# 108
Ами проблема е, че пусках постоянно всякакви изследвания за 3 години но трихомоните са се криели, а в нея се е крила и проклетата гонорея Cry Да не ви обяснявам колко хиляди съм пръснала по лаборатории, та най накрая намерих един кадърен микробиолог в София................ Та за 3 месеца ги изтребих гадините, дето ги търсихме 3 години  #2gunfire Ама проклетия оток, болката ............. Там са си. Искам да те попитам нещо мила  Rolling Eyes Мама също от месеци ми повтаря да слагам комреси с риванол, но аз се притеснявам да не би да влоша нещата с него?  Praynig

# 109
Ами проблема е, че пусках постоянно всякакви изследвания за 3 години но трихомоните са се криели, а в нея се е крила и проклетата гонорея Cry Да не ви обяснявам колко хиляди съм пръснала по лаборатории, та най накрая намерих един кадърен микробиолог в София................ Та за 3 месеца ги изтребих гадините, дето ги търсихме 3 години  #2gunfire Ама проклетия оток, болката ............. Там са си. Искам да те попитам нещо мила  Rolling Eyes Мама също от месеци ми повтаря да слагам комреси с риванол, но аз се притеснявам да не би да влоша нещата с него?  Praynig
Няма да ги влошиш, аз когато бях със зверски гъбички и анаеробна инфекция, ме облекчаваше доста.
А иначе продължавам да имам гъбички и изобщо не знам накъде вече... нищо не помага.

# 110
За гъбичките бих те посъветвала да спреш всичко с бяла захар, както и да си пуснеш един профил с обременяване с глюкоза. Другите неща за хигиена и т.н. няма смисъл да ти ги обяснявам, сигурно са ти ги повтаряли поне 100 пъти  Tired bouquet

# 111
Може ли да ми кажете, как си правите промивките с мед и сода?
Благодаря предварително!  Hug
Потърсете в нета рецептата на Мермерски за гъбички и бяло течение с мед и сода. Това не са промивки, а си е лечение с мед и сода. От опит мога да кажа, че е по-рентабилно да се слага сместа с вагинален апликатор, а не с тампон, както пише в рецептата и да се подлагат за през нощта дамски превръзки за цикъл, а не ежедневни. Микробиологията след това лечение е "сълза".

Момичета, не поставям под съмнение резултатите, които споделяте, но аз лично винаги съм смятала, че не е никак правилно на своя глава да правиш някакви "вагинални лечения". Прочетох лечението на доктор Мермерски и именно това ме спира, че тази смес трябва да се постави във влагалището.  Confused

# 112
Момичета, за Вас ако меда си е мед, а содата си е сода, за мен (след години четене и проучване) медът не е мед, а нещото, което:
съдържа глюкоза и ензим, синтезиран от пчелите –  glucose oxidase. При подходящи условия  glucose oxidase има способността да произведе хидроген пероксид от глюкозата.
Сам по себе си медът няма как да произведе тази реакция. За да е активен,  glucose oxidase се нуждае от pH от 5.5 до 8.0; pH на неразреден мед обаче е между 3.2 и 4.5 – твърде ниска стойност за активиране на ензима. Друго необходимо условие – наличието на натрий.
Човешката кожа има относително високи стойности на pH и натрий. При контакт на меда с кожата, те активизират ензима glucose oxidase, а той отделя от глюкозата 2% хидроген пероксид- причината за антибактериалните свойства на меда. Тъй като се отделя бавно и е в ниска концентрация, хидроген пероксид, добит от мед, не уврежда влагалището.
Като заключение за меда с прости думи приключвам със следното: не меда, а Хидроген Пероксид при съприкосновение с кожата лекува (убива) гъбичките!!!!!!!

Содата за мен е следното:
https://www.youtube.com/watch?v=E1dzIzGW1Bg

Всеки сам взема решение какво да прави със себе си и какво не!!!!!

На жената с отока (подутото) предлагам да си прави редовно ванички с вода и кислородна вода, разтворена на око (1 леген вода + 100мл. Водороден Пероксид 3%). Освен това й предлагам лягайки вечер, да си прави компрес с кислородна вода като се разреди 1/1 с обикновена вода, намокря се памучен плат (отгоре найлон)  и се слага в областта на яйчниците, матката, т.е. долнището. Това да престоява цяла нощ. Така докато не отмине. Същевременно това ще действа и върху тръбите. Всичките паразити, които са в тази област, трябва да бъдат унищожени благодарение на кислородната вода!!!!!!

Това не е никакъв майтап, не е панацея. Който иска да вярва, да вярва, който не иска, има си лекари. Никой никого нищо не кара да прави на сила. Аз само споделям информацията, която дори самите лекари я нямат, защото не се интересуват достатъчно. Повече от това не ми се иска да увещавам, а просто желая на всички успех и 100%-но излекуване по начина, в който всеки си вярва!

# 113
Здравейте, имам въпрос, разбрах, че когато жената има проблем с бъбреците може да зарази партньора си с някаква уроинфекция или гъбично, не разбрах какво точно е , но въпроса ми е възможно ли  е и обратния вариант, мъж с бъбречни проблеми да зарази партньорката си с гъба, бактерия, все пак проблемите с бъбреците дори е се усещат някога, а явно  бактерийката си живее тихичко

# 114
Здравейте, имам въпрос, разбрах, че когато жената има проблем с бъбреците може да зарази партньора си с някаква уроинфекция или гъбично, не разбрах какво точно е , но въпроса ми е възможно ли  е и обратния вариант, мъж с бъбречни проблеми да зарази партньорката си с гъба, бактерия, все пак проблемите с бъбреците дори е се усещат някога, а явно  бактерийката си живее тихичко
Мисля, че презервативът значително намалява тази вероятност.  Peace
А иначе с гъбички едва ли, но например може с е.коли, ако той има уро инфекция.

# 115
да ,благодаря ами при дългогодишни партньори и с презерватив, трябва само за хигиена явно

# 116
И аз да се наредя сред гъбясалите  Laughing отново...
Мисля този път да отида в кожно-венерическия диспансер, някой ходил ли е там за този проблем?

# 117
Момичета пак съм аз, тъкмо се похвалих и отново цъфнах като майска роза... Cry Вече съм сигурна, че с партниора ми си ги предаваме..въпреки, че доктора казва щом той няма оплаквания да не се лекува. Проблемът е как да му кажа...(не сме обвързани, защото той не иска сериозна връзка) малко се отклонявам от темата , но наистина вече съм отчаяна....

# 118
Момичета пак съм аз, тъкмо се похвалих и отново цъфнах като майска роза... Cry Вече съм сигурна, че с партниора ми си ги предаваме..въпреки, че доктора казва щом той няма оплаквания да не се лекува. Проблемът е как да му кажа...(не сме обвързани, защото той не иска сериозна връзка) малко се отклонявам от темата , но наистина вече съм отчаяна....
Мила, не е съвсем сигурно, че е от партньора. Аз нямам такъв от няколко месеца, а гъбички продължавам да имам. След цикъл ли те се появиха?

# 119
Ами да 4 дни след цикъла

Общи условия

Активация на акаунт