Дюни Роял Ризорт 2016

• 124 214
  • 780
  •   1
Отговори
# 105
Това са празни бутилки от трапезна вода. Пълнят се на чешмите,  бе хора. Как иначе бихте пренесли пълен басеин до пясъка? Как пък проследихте от фризера до басейнчето , че се пренасят бутилки с вода. Лично при нас, мъжът ми го пълни от морето и го носи като торба, но се спука естествено. Моля, да дадете идея как да го пълним, ако не ЧРЕЗ бутилки от чешмата!
Добре де хора, ама виждам как си вземат бутилирана вода, която изсипват в празния надувам басейн  Wink

# 106
Някой може ли да каже двойните стаи в Белвил просторни ли са?

Не бих казала Wink

# 107

Не бих казала Wink
Не са просторни, но не са и килийките от Албена например. Но ние бяхме двама възрастни. Ако има и дете....може и да е тясно.

# 108
Въпроса за стаята ме подсеща, че и аз се интересувам от шума за Марина палас.
Някой може ли да даде отзив за стаите Simple Smile

# 109
Двойките в Белвил пише че са 23 кв.И ние сме там след няколко дни.Май Белвил няма басейн.Къде е най добрв да се ходи на басейн като се има предвид че сме с дете на 4.5 год?

# 110
  • София
Двойките в Белвил пише че са 23 кв.И ние сме там след няколко дни.Май Белвил няма басейн.Къде е най добрв да се ходи на басейн като се има предвид че сме с дете на 4.5 год?

На Марина бийч. Голям басейн, ресторанта ти е на една крачка и можете да обядвате там. Плажа също. Grinning

# 111

Ако питате него срещу р-т Созопол на аквапарка  Mr. Green Аз лично съм убедена, че нашия няма да ни даде да стъпим другаде  ooooh!  И е доста близо именно до Белвил Wink

# 112
Не, особено ако е разпънато допълнителното легло. А, ако сте и с количка, става тесничко.

# 113
  • София
Ще чакам отзиви от стаята. Ние сме с бебе и кака. Дано не ни се окаже свръх тясно .В интерес на истината , по ак сега се замисля за тези подробности.

# 114
  • Beyond the Frontiers
Ще чакам отзиви от стаята. Ние сме с бебе и кака. Дано не ни се окаже свръх тясно .В интерес на истината , по ак сега се замисля за тези подробности.

Не вярвам да не сте били предупредени. Двойните стаи са с капацитет 2+1/3 максимум. При положение, че ви е направена отстъпка и сте 2+2, със сигурност е изкоментирано, че ще  тясно.

# 115
  • София
Реално не сме.Заявката за резервация я направих през онлайн с-ма.Цялата комуникация беше по имейл и единствените разновидности на стая ,които ми предложиха са море и парк ,като колкото и да е малък изгледа море ,избрах него.Както и да е .Каквото - такова.Просто чак сега се замислих над размера на стаята...

# 116
  • София
Няма да е тясно в Белвил. Няколко пъти сме били 2- ма + бебе и малка кака. Е сега, не е апартамент. Но е прилично според мен. В Пеликан ни беше по - тясно мисля  newsm78 Абе всичките са горе - долу една и съща конфигурация двойни стаи + едно разтегателно легло + бебешка кошара. За едното спане + душ са си Ок. Интересното е навън  Grinning Grinning

# 117
Миналата година бяхме с две деца на 14 и на 2 години и не е било некомфортно.
Виж, по-миналата като бяхме в Албена, само с едното (тогава на 1 г), беше кошмарно тясно.

# 118
  • София
Няма да е тясно в Белвил. Няколко пъти сме били 2- ма + бебе и малка кака. Е сега, не е апартамент. Но е прилично според мен. В Пеликан ни беше по - тясно мисля  newsm78 Абе всичките са горе - долу една и съща конфигурация двойни стаи + едно разтегателно легло + бебешка кошара. За едното спане + душ са си Ок. Интересното е навън  Grinning Grinning
Точно ,а пък и минала година бяхме в Албена Сенди Бийч.Нямаше вече стаи супериор ,когато резервирам и бяхме в стандартна.След там нищо не ме плаши.

# 119
Привет от ДДюнихотел Белвил.Днес св настанихме.Всичко е супер и стаите са доста големи.ние сме 2ма с двте на 4 и ни е просторно.Водата в морето вече е доста топла ,а в басейните още повече.С две думи очарована съм.Само дето има ужасно много комари. #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт