Дюни Роял Ризорт 2016

• 124 211
  • 780
  •   1
Отговори
# 90
Имам предвид някакви детски искушения има ли и какви са им цеените?

# 91
Имам предвид някакви детски искушения има ли и какви са им цеените?
Не съм била там с малко дете, но според мен няма такива неща, с изключение на тези в няколкото магазинчета, които едва ли биха изкушили дете. Няма сергии, атракции, зах.памук и прочие ако питаш за това. Не зная детския клуб дали се плаща, там дечица рисуват и се забавляват, но според мен пак влиза в анимацията, нека някоя майка на малко дете да ме поправи ако греша.

# 92
Добреее, предварително се извинявам за тъпия въпрос, който ще повдигне, но !
Ако правилно съм разбрала, всяка сутрин се взимат кърпи за басейн/плаж и като реша да се прибера с детето тр. да ги върна? така ли е? следобяд пак да си взема и вечерта (до 18ч. ) да ги върна?
Нещо не схващам? мога ли да ги връщам /заменям на сл. ден сутрин пр. преди плаж?
Честно казано до сега където и да съм ходила винаги съм си взимала кърпи.

И другото, като отида на аквапарка от там си взимам кърпа , след това я връщам и си взимам нова за плажа /басейна , така ли?
(сигурно е от жегата ама ми е залепнала пластинката за смислов)  Grinning

# 93
  • Beyond the Frontiers
Добреее, предварително се извинявам за тъпия въпрос, който ще повдигне, но !
Ако правилно съм разбрала, всяка сутрин се взимат кърпи за басейн/плаж и като реша да се прибера с детето тр. да ги върна? така ли е? следобяд пак да си взема и вечерта (до 18ч. ) да ги върна?
Нещо не схващам? мога ли да ги връщам /заменям на сл. ден сутрин пр. преди плаж?
Честно казано до сега където и да съм ходила винаги съм си взимала кърпи.

И другото, като отида на аквапарка от там си взимам кърпа , след това я връщам и си взимам нова за плажа /басейна , така ли?
(сигурно е от жегата ама ми е залепнала пластинката за смислов)  Grinning

Взимате и връщате, в определените часове, места. Но нямате задължение да го правите всеки ден. Т.е. ако днес си взема кърпа сутринта, мога да я върна и сменя утре сутрин, утре вечер....когато аз преценя.

# 94
Благодаря, че ми отговорихте на "съществения" въпрос  Laughing
Разбрах Simple Smile

# 95
И аз със "съществен" въпрос  EmbarassedОт паркинга до хотела и обратно извозват само багажа или и нас  или това извозване е само за чуждестранните туристи от автобусите или пък трябва да си го поръчаш предварително или...? Ние ще сме в Пеликан, ако мястото на хотела има връзка с  извозването.Надявам се, че има места за паркиране достатъчно, че миналата година на Албена си беше проблем.

# 96
И аз със "съществен" въпрос  EmbarassedОт паркинга до хотела и обратно извозват само багажа или и нас  или това извозване е само за чуждестранните туристи от автобусите или пък трябва да си го поръчаш предварително или...? Ние ще сме в Пеликан, ако мястото на хотела има връзка с  извозването.Надявам се, че има места за паркиране достатъчно, че миналата година на Албена си беше проблем.

Специално за Пеликан пускат колите и те паркират в близост до хотела, не се притеснявайте за това

# 97
  • До моста на реката
Някой по-горе писа , че водата е сменена. Миналата година беше "Дивна", а сега каква е ??????

# 98
  • Русе
"Brizi"-Руен и "Aqua nova"-В.Търново беше водата, поне аз докато бях там.
За първи път посещаваме комплекса и останахме с много добри впечатления.

# 99
Марина бийч има ли паркинг?  newsm78

# 100
  • Beyond the Frontiers
Марина бийч има ли паркинг?  newsm78
Да

# 101
КЪде мога да видя къде са паркингите ? Интересувам се за Марина палас.
Малките деца тр. ли да си носят гривните?  НАшето е на 3 год. почти.

# 102
Някой по-горе писа , че водата е сменена. Миналата година беше "Дивна", а сега каква е ??????
Ще кажеш, че някой е казал, че е от близкото блато, толкова въпросителни на едно място  Mr. Green Ами вода пречистена, трапезна, годна за пиене - Aqua Nova точно беше, дори не я бях запомнила Wink

А за паркинга, всички хотели си имат паркинги  Peace На Марина Палас беше точно до задния вход.
Да, и малките деца си носят гривните. Моето миналата година също беше на 3 без малко и нямаше никакъв проблем  Peace

# 103
Уф, дано да я търпи, че е малко своенравна Simple Smile мерси за отговора Simple Smile

# 104
Някой може ли да каже двойните стаи в Белвил просторни ли са?

Общи условия

Активация на акаунт