Дюни Роял Ризорт 2016

• 124 241
  • 780
  •   1
Отговори
# 165
Има ли много чужденци? Simple Smile
Топла ли е водата? Simple Smile (всъщност там е плитко в морето , нали?)

# 166
  • Резерват "Северозапад"
Моля за повече подробности Praynig.

# 167
Какви подробности повече?  Rolling Eyes
Каква да е водата на Дюни в началото на горещ юли месец -  топла е разбира се. Навсякъде и в морето и в басейните. И има си чужденци, не е като да няма. Писала съм вече, че края на юни беше пълно с румънци и руснаци.

# 168
Да, има чужденци, но има и доста българи (правя съпоставка тъй като миналата година в Сол Несебър почти не се чуваше българска реч). Водата на морето е топла, единствено в Аквапарка ми се струва студена, а пък там играят най-малките, но в късните следобедни часове и там е добре.

# 169
  • София
Знам ,че е коментирано много пъти през годините ,ноооо и аз да споделя терзанията си .Мислех да не взимам пюрета за малкия ( 1г.и5 месеца ) ,но ММ настоява .Не е много Ок да му даваме от храната там.Вие как процедирате и дали в Созопол има частна кухня ,която би доставяла до Дюни.

# 170
Аз не бих давала на толкова малко дете никаква храна от каквото и да било заведения.Може да му наготвиш някакви супички и манджи и да ги стелиризираш + малко готови пюрета.На дюни гледах че има някакви кутий на Милупа ама дали бяха каша или мляко не разбрах.

# 171
На година и половина яде ли още пюрета?
И кашите (има няколко вида в бебешкия кът) ми се струват за по-малки деца  newsm78

В диетичния кът винаги има по един вид месо (телешко или пилешко) и два вида зеленчуци (картофи, моркови, броколи) просто сварени или на пара. Има и разни сухари, сурови зеленчуци и плодове, хляб, просто сварени макарони, сварени яйца, риба на пара имаше в нашата смяна. Смятам, че има как да се изхрани и по-малко дете, а и то не е чааак толкова малко вече Simple Smile  А моя син яде само сурови краставици и макарони там  Mr. Green

Предполагам частна детска кухня също ще ви достави храна срещу съответно заплащане  Peace

# 172
Птиците е напълно права.Аз изобщи не се сетих за диетичния щанд и зеленчуците на пара.Има и доста добро кисвло мляко .Свга след нейното мнение се отказвам от моето  Laughing

# 173
  • София
Яде от менютата ,които са за след годинка .
Ще навивам ММ да не влачим много бурканчета Grinning .
Остават 15 дни до почивката ни и вече нямам търпение Simple Smile !

# 174
  • Пловдив
Аз също не мисля, че има нужда от частна кухня или пюрета. Казвам го, макар и да съм мъкнела /и после си ги върнах/, когато малката ми дъщеря беше на 10 месеца. Тя даже не искаше от диетичния щанд. Винаги има подходящо готвено за малко детенце - например тиквички с ориз, пиле с ориз/ с картофи, има риба /обикновено бяла/ на пара или с масло винаги, от нея също можеш да даваш. Винаги вечер има паста, не е смесена, можеш да й даваш със сиренце, ако те е страх да слагаш сосове. Или пък да комбинираш от диетичния щанд варено месце с някакво безмесно готвенко, което ти се вижда ок. Наистина при тези цени на почивката да даваш пари и за частна кухня е излишно. пюретата и АМ, които са в бебешкия кът, са за 4-9 месечни деца. Не, че не можеш да й правиш каши, де. На закуската има и варени кус-кус, елда дори /и то без нищо, натурално сварена/. Можеш да пекваш филийки и да правиш попарка /ако обича/. Ако ви притеснява ентеровируса, той за съжаление ако го има, няма да е от храната. Peace

# 175
Моного добри идеи ми дадохте за детско меню  Peace
(моето е голямо , но злоядо Simple Smile  за елдата ме изненадахте приятно - тя е от любимите й храни  - ще ме спаси Simple Smile )

# 176
Последно нещо ,което се сещам да ви питам е колко детски площадки/ кътове има?  Embarassed
Знам за пързалките и люлките на плажа с покривчето.

# 177
Това за детското меню ако ми го бяхте казали преди да ттръгнеммоя нямаше да кара само на палачинки, пица и кюфтета  Joy Joy Joy Joy
Детска площадка има и до тенис кортовете

# 178
Детски площадки с пързалки и въртележки има в х-л Пеликан до големия басейн, под дърветата е. Малко трудно се открива, но пък е много дебела сянка и е приятно. Същата площадка има и при басейните на Белвил и ХВ, на сянка. На плажа също има две площадки. Едната е срещу ресторант Ла Бриз-люлки,пързалка и пластмасова къщичка Чико, а другата е до сцената за аеробика. Детските кътове са два-в Марина Бийч- много голям, много оборудван с играчки, игри и забавления и с много аниматори. Тоалетните и умивалниците са си детски. Дригият е в хотел пеликан, но досега не сме го посещавали.

# 179
  • Кюстендил
Привет на всички! И ние избрахме Дюни-хотел Белвил.Там сме от 25.07 и вече нямаме търпение .Резервирали сме две двойни стаи.Та въпроса ми е , към тези които са ходили там, разполагат ли в Белвил с преходни двойни стаи, в които да ни настанят.

Общи условия

Активация на акаунт