Дюни Роял Ризорт 2016

• 124 253
  • 780
  •   1
Отговори
# 195
  • Стара Загора
ДА точно 5 си ги има пред името на хотела  smile3506

# 196
  • There I was on a July morning
Те може и 7 да го пишат  Wink, но си е 4. В сайта на Дюни http://www.dunibg.com/hotels.asp?id=3 и в агенциите е обявен така.

# 197
  • Стара Загора
Все тая де да си изкъртят едната звезда тогава  Joy

Те може и 7 да го пишат  Wink, но си е 4. В сайта на Дюни http://www.dunibg.com/hotels.asp?id=3 и в агенциите е обявен така.

# 198
  • Beyond the Frontiers
Кой и как се пише по сайтовете няма значение. Ако искам на сайта си ще го кача като 7 звезден  Rolling Eyes
Официалният документ е за 4 звезди.

# 199
Как да няма значение информацията в сайта  ooooh!Rolling Eyes. Един сериозен хотелиер или туроператор, не би публикувал невярна информация там. Дори в чуждестранните туроператорски сайтове съм виждала надлежно упоменати 2 категории - официална и оценка от фирмата, която го предлага.

# 200
  • Beyond the Frontiers
Как да няма значение информацията в сайта  ooooh!Rolling Eyes. Един сериозен хотелиер или туроператор, не би публикувал невярна информация там. Дори в чуждестранните туроператорски сайтове съм виждала надлежно упоменати 2 категории - официална и оценка от фирмата, която го предлага.

Не считам Букинг за официален сайт.
Не знам, какво влагате под сериозен хотел, но знам за 5* в Бг, който навсякъде и в сайта си е 5*, а реално по документ 3*.

# 201
Как да няма значение информацията в сайта  ooooh!Rolling Eyes. Един сериозен хотелиер или туроператор, не би публикувал невярна информация там. Дори в чуждестранните туроператорски сайтове съм виждала надлежно упоменати 2 категории - официална и оценка от фирмата, която го предлага.

Не считам Букинг за официален сайт.
Не знам, какво влагате под сериозен хотел, но знам за 5* в Бг, който навсякъде и в сайта си е 5*, а реално по документ 3*.
Аз съм цитирала сайта на Дюни, който е официален сайт.

# 202
  • Beyond the Frontiers
Да, и там е 4* Peace

# 203
Благодаря ти, Скубиду! То навсякъде си пише ,че е 4, ама няма смисъл да им обясняваме!

# 204
  • София
Привет на всички,които са избрали да почиват в Дюни.Днес се върнахме от почивката ни и ще напиша моите впечатления за комплекса.Бяхме избрали хотел Белвил и по мое мнение е най-удобен и в близост до всички атракции и до плажа.Настаниха ни преди 14 часа и бяха любезни да ни предложат и да обядваме,много експедитивни и усмихнати момичета и момчета от рецепцията.Стаята-прилична,почистена,достатъчно голяма за 2 възрастни,както бяхме ние.Храната-не е нещо изключително,но се стараеха да има за всеки вкус-включително имаше италианска,българска и международна вечер,като поднесоха добре приготвена и вкусна храна.Иначе за закуска -доста неща за хапване,но с ниско качество на колбасите,сирена и кашкавал както и липсва пакетирано масло.Напитките-също от по-евтините ,но  кафето в бара до ресторант Созопол е много хубаво.Аквапарка е чудесен,забавленията и за малки и големи са гарантирани, както и вечерните анимации.За плажа и морето-чудесни,само чадърите са с покритие със ситни дупчици и не осигуряват сянка.Разбира се имам и забележки,но след разговор с рецепцията,нещата се коригираха Simple Smile.Като цяло много поддържан зелен и с много цветя курорт,подходящ за почивка с деца -от 2-3 месечни бебета до тинейджъри и разбира се с много и нахални руснаци и шумни румънци.Приятна и спокойна почивка на всички Simple Smile

# 205
  • BG
Ние в момента сме в Дюни - Марина бийч. Ще напиша отзивите си след дни, за да са пълни. Имаме малък инцидент- още на втория ден изчезнаха 100 лева от чантата на мъжа ми. Провериха ключалката, само камериерката е влизала. Гл мениджър ще провежда разследване ... до този момент (3дни) не сме получили и извинение. Камо ли сумата ...

# 206
  • Стара Загора
лелее много неприятно , а уж затворен комплекс .... дано да ги намерите или да ви ги върнат.

Ние в момента сме в Дюни - Марина бийч. Ще напиша отзивите си след дни, за да са пълни. Имаме малък инцидент- още на втория ден изчезнаха 100 лева от чантата на мъжа ми. Провериха ключалката, само камериерката е влизала. Гл мениджър ще провежда разследване ... до този момент (3дни) не сме получили и извинение. Камо ли сумата ...

# 207
  • BG
Камериерката е, повече от сигурно. Добър бакшиш си е определила, ако беше външен, щеше да вземе всички пари, а не само 100 лева. Кофти настроение от втория ден. Не са много пари, но как човек да се чувства сигурен. Камериерките почиствали по една, защо не са по две, на ротационен принцип. Това говори за слаб мениджмънт.

# 208
Трябва да е доста тъпа камериерка ,за да краде още в началото на престоя.И да рискува работата си за 100 лева.
Дано не обвинявате невинен човек.

# 209
  • BG
Меморито на ключалката показва, че само с нейната карта е отваряно, ако я предоставя на друг ...
Десетки пъти прегледаме и преброихме преди да сигнализираме. Ние сме хора
, които се стремят да спазват 10-те Божи заповеди. Относно хляба ... не мисля, че
щеима последствия. Мениджърката на
ккамериерките се отнесе сякаш ние сме се
 ограбили. Бяхме длъжни да предупредим,
защото краденето увлича, колко ли хора в
еуфорията си не са забелязали липси.
Представяте ли си да дам 3000 лева и да лъжа, за да изкарам 100 !?

Последна редакция: нд, 17 юли 2016, 17:33 от ИРА

Общи условия

Активация на акаунт