Дюни Роял Ризорт 2016

• 123 725
  • 780
  •   1
Отговори
# 60
  • Beyond the Frontiers
Август - Дюни, юли - Ривиера  Laughing
И двете места са много добри. Малко по-бурно е морето на север през август, само това бих могла да изтъкна като довод против. И на Дюни е по-активна анимацията.

Но жената попита за ХВ, затова казах кои са ми съображенията. Без да искам да съм некоректна  Grinning Grinning

Ами този довод го чувам от всички, а аз просто работя в агенция. Представете си колегите в хотела в какво чудо се виждат.
Комплексът е достатъчно добре устроен като алеи и движение, така че +- 100-200 метра да не са пречка за достъп и добро прекарване.  Peace

# 61
Здравейте,
Ние ще почиваме в Белвил края на юли ... може ли някой да ми каже нещо повече за Аквапарка - готов ли е, ще се ползва ли и от външни хора ....

# 62
Може ли да питам ходилите вече и тези, които са на ясно.
 Може ли да се влиза за ден  пр. в комплекса?
Плаща ли се някаква такса и колко ли е тя?
Може ли да се плажува, ако хората НЕ са гости на хотелите?

# 63
  • There I was on a July morning
Pukanka_, миналата година минавахме оттам и искахме да поразгледаме комплекса за евентуална следваща почивка, но ни спряха още на бариерата. За плащане не е ставало на въпрос, но ние не сме и питали за целодневно пребиваване.

# 64
Може ли да питам ходилите вече и тези, които са на ясно.
 Може ли да се влиза за ден  пр. в комплекса?
Плаща ли се някаква такса и колко ли е тя?
Може ли да се плажува, ако хората НЕ са гости на хотелите?

Привет,
Хора, които не са гости на комплекса не могат да плажуват ... и на самия плаж има нещо като охрана, която гони посетители без гривни.
А иначе такса има и ако си я платиш можеш да останеш цял ден и да ползваш всичко. Честно казано, не помня колко беше ... питах за едни познати, но преди 2 години Sad

# 65
Миналата година имаше някакви хора на рецепция, които оитаха за свои приятели и момичето отговори, че комплексът е пълен целия и в момента не пускат външни посетители дори и срещу заплащане. Явно, когато не е пълно пускат.

# 66
  • Beyond the Frontiers
По спомен - 70/80 лв на ден - такса престой.
Иначе не пускат.

# 67
Има ли някой който вече да е бил там тази година ???

# 68
  • Пловдив
Здравейте, по отношение на вилите, тази година имаше по-евтина цена за далечните вили. Така че, предполагам, човек ако плати нормалната цена, ще го сложат в по-близка. Струва ми се, че заради многото хора доволни/недоволни от близостта на плажа, са направили разделението. Аз лично платих далечна вила, тъй като сме за цели две седмици и цената ми дойде с не малка разлика, и специално ми се обадиха да ме питат, с деца дали няма да ми е далеч. Е, на нас не ни е, но обичаме да ходим. За съжаление ще кажа колко далеч са "далечните" вили чак август. Иначе цената за ползване на комплекса на ден е бая височка /78 лв на ден миналата година/, до тогава смятам ,че не си заслужаваше, но тази заради аквапарка мисля, е на далавера. Защото освен ядене, пиене, плаж, чадър /8-20ч./ , ползваш и аквапарк. А иначе само за него някъде трябва да платиш 30-40 л-50 лв., отделно ядене, отделно другото. Но ,разбира се, този аквапарк е малко малък, де  Grinning
Една моя позната ходи сега, за първи път, харесало й много, парка, всичко, само не й харесала храната. Не й знам вкуса обаче, за да твърдя дали е влошена или не.

# 69
Искам да ви питам плаща ли се на място паркинга?

# 70
Искам да ви питам плаща ли се на място паркинга?
Не Peace
Няма ли някой, който да е ходил вече тази година за да сподели "пресни" впечатления и за аквапарка да разкаже.

# 71
Надничам и аз с интерес за пресни тазгодишни впечатления Simple Smile

# 72
  • София
И аз така Grinning .

# 73
Ние се завърнахме снощи от ДРР. Аквапаркът е супер. Не се заплаща отделно то цената. Няма как да се ползва от външни посетители защото комплекса е от затворен тип. На входа има бариери и кабинка с жива охрана.Паркингът не се заплаща и е охраняем. Външни посетители могат да влизат за един ден, като таксата е някъде около 80-90 лв. на човек на ден.Гривните ни ги свали охраната при напускане на комплекса последния ден. Имате право на обяд , който е до 14.30 часа, т.е , ако напуснете комплекса след този час, предполагам се заплаща допълнителна такса. Първия ден настаняват след 14.00 часа и ползвате услугата след този час.

# 74
Една моя позната ходи сега, за първи път, харесало й много, парка, всичко, само не й харесала храната. Не й знам вкуса обаче, за да твърдя дали е влошена или не.

Aз вече бях там началото на юни - същата си е храната Wink  Не е перфектна, но не е и по-зле  Peace

Общи условия

Активация на акаунт