Дюни Роял Ризорт 2016

• 124 225
  • 780
  •   1
Отговори
# 135
  • Beyond the Frontiers
Всяка стая в хотел си има капацитет според площта - наредбата за категоризация. Когато хотел обяви определен капацитет, всички вариации извън него са компромис, който някой ви е направил. Жалко е, че не сте разбрали и не го оценявате.
Аз съм разбрала, че е компромис и съм много благодарна на агенцията  Peace Тази година затова отново избрах същата  Wink
Peace

[quote author=Yangdze link=topic=894723.msg33343199#msg33343199 date=1467034001Благодаря за алармата. Ще размахам категоризацията следващия път. Разочарована съм и от Дюни и от visit.bg, да не говорим за Калисто и Дива  Crossing Arms Crossing Arms
[/quote]

Интересно ми е защо ли?

# 136
Пряко включване от Дюни. Всичко си е ОК, вода има, кърпи има, храната е дори една идея по-хубава, анимацията като миналата година, но ... вчера се изсипаха огромна група румънци. Ужасно нахални и невъзпитани особено в ресторанта. Знам, че са голям принос в Бг туризма, но ме замислят да идвам ли пак тук след като са налазили Дюни толкова сериозно. По-зле са ми от руснаците дори...

# 137
  • Sofia
Искам да попитам дете на 12 г. за възрастен ли се смята и дали ползва отстъпка? Ще бъда сама с две деца - на 12 и 6 години и цената, която ми дадоха от Визит ми е височка.

# 138
  • СОФИЯ
Искам да попитам дете на 12 г. за възрастен ли се смята и дали ползва отстъпка? Ще бъда сама с две деца - на 12 и 6 години и цената, която ми дадоха от Визит ми е височка.
Ние за първи път ще почиваме и на Дюни. Резервирах през сайта, дъщеря ми е на 12 г. и ползва отстъпка.
"Намаления и доплащания:
Деца 0 - 5,99 на доп. легло в двойна стая с двама пълноплащащи – безплатно
Деца 6 - 12,99 на доп. легло в двойна стая с двама пълноплащащи – намаление 60% от цената за възрастен
Деца 2 - 12,99 на редовно легло - намаление 30% от цената за възрастен
Един възрастен + 2 деца под 12,99г - заплащат цена за двама възрастни"
http://www.dunibg.com/hotels.asp?id=1

# 139
  • Sofia
Да, използвах сайта, агенция Дива Холидейз ми дава варианта да платя за двама възрастни. Ще се възползвам, че това е последния ми шанс с дванадесетгодишно дете. Сега само трябва да реша дали да е Белвил или Холидей Вилидж. Прочетох, че Белвил е с удобно местоположение, но пък вилите винаги са ме привличали....  newsm78 Съвети?

# 140
  • СОФИЯ
Погледни първо на сайта, пише за кои х-ли вече няма свободни места за посочени дати.

На мен ми е интересно каква е причината за платения интернет  Grinning Приятели казват, че бил и с лошо качество. За мен лично не е проблем, варианти има, телефони, имам и флашка. Голяма компания сме, част от възрастните не живеят в БГ и нет им трябва по работа, т.е. не става от телефона, а за лаптопите. Защо стоят така нещата?

# 141
Не твърдя, че наистина е това, но чух, че именно лошото качество ги възпира да го пуснат безплатно. Тия няколко хиляди човека като се навържат и все едно го няма нета. А май няма читави доставчици с инфраструктура в региона. Мобилния нет си е ОК.

# 142
Здравейте.Нашата почивка вече приключи. Cry .Благодаря ви че ме насочихте към това прекрасно място.Останахме иисключитлно доволни от всичко.Пожелавам на всички които им предстой лятната почивккада прекарат страхотно. bouquet bouquet

# 143
Здравейте.Нашата почивка вече приключи. Cry .Благодаря ви че ме насочихте към това прекрасно място.Останахме иисключитлно доволни от всичко.Пожелавам на всички които им предстой лятната почивккада прекарат страхотно. bouquet bouquet

Страхотно, би ли споделила повече? В кой хотел почивахте?

# 144
Бяхме в Белвил.Много чисто и подържано е навсякъде.Комплекса вече е пълен и няма свободни места за ннастаняване,но никъде не се е налагало да чакаме за места.Нито в ресторантите,нито на плажа,нито по басейните.Храната в всички ресторанти е еднаква.Вечер вечвряхме в р-т Созопол а на обед обядвахме в Марина бийч.Едната вечер се разходихме и вечеряхме в пеликан .Асортимента навсякъде е един .Наистина бедно е от към плодове ,но почти всичко е много вкусно.Винаги има поне по 3 или 4 готвени ястия и 2 супи.Отделно всякаква скара-пилешко свинско и риба.А десертите са им уникални.
Е сега храната не е като в тузарските турски хотели/защото имам познати дето ако няма сьомга,раци и октопод на блок масите няма да са доволни /,но е вкусно

# 145
villygdr, а как е положението с комарите?

# 146
Комари имаше само първата вечер.на 23.06.След това явно пръскаха защото не сме имали проблеми изобщо.
Ако имате още въпроси ще се радвам да отговоря

# 147
  • Резерват "Северозапад"
Огромно Благодаря за отзива Hug!!! Около месец ни остава до заминаването...В Белвил сме Heart Eyes.

# 148
Благородно завиждам на всички които ум предстой

# 149

villygdr, благодаря! И аз нямам търпение вече...  Grinning Много, много се надявам Дюни да се окаже нашето място!

Общи условия

Активация на акаунт