Дюни Роял Ризорт 2016

• 124 659
  • 780
  •   1
Отговори
# 360
Момичетаааа, вижте каква радостна вест ме чака на мейл днес:
 Здравейте.

Резервацията е Ок при първоначалните параметри.
Извинете отново за нервите.

Оставам на разположение,
...

Да се зарадвам ли, а?  Joy

# 361
  • София
И при мен има развитие- капарирахме апартамент в Холидей Вилидж, от едната агенция ни намериха. Дано нямаме проблеми с резервацията, явно тази година напливът е сериозен.

# 362
Здравейте,
имам въпрос, при полупансион къде се изхранвате на обяд в Дюни?
Плащате допълнително обяда ли? Излиза ли по-евтино така?  newsm78
Благодаря предварително за инфото!
 bouquet

# 363
  • There I was on a July morning
Доколкото ми е известно, Дюни се предлага само с изхранване ОИ. Там няма и други заведения, освен тези към хотелите т.е. човек няма къде да се храни.

# 364
Аз май ще се откажа да търся места за края на юни, след тази зима ми се струва, че водата ще е студена още тогава.....А и при тази наплив няма да има и места тогава де....

# 365
  • Абсурдистан
За кой период няма свободни места в Белвил?

# 366
  • Стара Загора
Обожавам това място! Тази година сме пак там септември този път с бебче!  Crazy Crazy Crazy

# 367
Здравейте момичета.
И ние резервирахме в Дюни в ХВ. За първа година ползваме троператор и съм доста притеснена дали всичко е наред. Платихме и цялата сума. Много агенции нямаха места за нашите дати, а само тази.
Искам да попитам дали имате някакъв  номер на отдел Резервации?

# 368
  • here and now
Доколкото ми е известно на Дюни се резервира само с туроператор. Коя агенция ползвахте?

# 369
Момичето явно пита за отдел резерваций в хотела за да й потвърдят че има направена резервация

# 370
Отдел Резервации
Телефон: +359 550 223 56

# 371
Доколкото ми е известно на Дюни се резервира само с туроператор. Коя агенция ползвахте?

С Холидей България е резервацията

# 372
  • София
Nadejda1@ нямат полупансион.
Аквапаркът и ние не го ползвахме, но пък с него е така красиво и уредено.

# 373
  • София
 Ние си резервирахме директно чрез отдел Резервации преди година. В последния момент. Тази година пак така. С малки деца не се знае кога може да се разболее някое.

# 374
  • Beyond the Frontiers
Ние си резервирахме директно чрез отдел Резервации преди година. В последния момент. Тази година пак така. С малки деца не се знае кога може да се разболее някое.
Директно или през агенция няма значение от 20 юни до към 15 август места няма. Комплексът е добър и се продава добре и в БГ и в чужбина.

Общи условия

Активация на акаунт