Дюни Роял Ризорт 2016

• 123 655
  • 780
  •   1
Отговори
# 765
Тази година се насочихме към Дюни, въпросът ми е : при резервация има ли възможност да се избере конкретния хотел от Холидей вилич или където ти се падне стаята?!?

# 766
Можете да поискате от турагента, с който правите резервацията, да впише в заявката къде искате да бъдете, но това не може да се гарантира на 100%. Хотелът го взима предвид при разпределението на помещенията и ако има възможност, го изпълнява.

# 767
Здравейте! две години почиваме в Дюни- в хотел "Белвил". Искам да попитам долече ли е "Пеликан" от "Белвил"- ние нямахме много време да отидем в тази част на комплекса

# 768
  • София по рождение
Здравейте! две години почиваме в Дюни- в хотел "Белвил". Искам да попитам долече ли е "Пеликан" от "Белвил"- ние нямахме много време да отидем в тази част на комплекса
далече е Open Mouth

# 769
Белвил е на три-четири минутки пеша от Пеликан.

# 770
  • Калифорния
Белвил е на три-четири минутки пеша от Пеликан.

ако тичаш Wink

# 771
  • София
Еее хайде не спорете. Не е далеч от Белвил, така е. По- далечко от Пеликан са ресторант Созопол, Аквапарка и тази там част. Инак спрямо Белвил не е далеч, освен ако не вървиш по пътя за колите, който път катери и обикаля през гората. Инак по пътеката към плажа от Пеликан и там през паркинга на Белвил не е далеч сигурно са 5-6 минути. Е,  сега ако си с багаж от плажа или с количка или с деца... то всяка такава дестинация е тройно по-бавна. Инак Пеликан е набеден като далечен хотел, ами бяхме в него,  леко е неудобно с малки деца, инак е една разходка.. като отдалеченост

# 772
Здравейте!
Тази ли е актуалната тема за Дюни?
Искам да попитам -някой от вас резервирал ли е почивка за Дюни с ДИВА ХОЛИДЕЙЗ- моля за отзиви?

# 773
Да, резервилала съм, нямаше проблеми.

# 774
Добър ден,

Интересувам се от реалните разстояния от вили промо- отдалечените на хълма в Холидей Вилидж до плажа. Моля да ми каже някой от личен опит, а не по рекламни описания-много ли се върви, много ли е стръмно, има ли много стълби или изкачвания. Като цяло подходящо ли е за ходене от дете на три години?

# 775
Аз съм била там с дете на три години и нямаше никакъв проблем.

# 776
Аз не съм била, но ми се вижда далечко за тригодишно. Знам ли, въпросът е доста субективен.
За мен близките вили и Белвил са максимум за ненатоварваща почивка. Но аз съм си мързелива. Ако не беше детето, което тъй или иначе поне веднъж на ден ме мъкне до аквапарка и вечер - до детската дискотека, то аз от Марина бийч не бих мръднала Simple Smile   в летните жеги, плажуванията, морето... всичко ми се вижда далеч 😁

# 777
Благодаря за информацията

# 778
Здравейте!
Тази ли е актуалната тема за Дюни?
Искам да попитам -някой от вас резервирал ли е почивка за Дюни с ДИВА ХОЛИДЕЙЗ- моля за отзиви?

Резервирали сме с тази агенция - нямам никакви забележки.

Относно виличките - миналата година бяхме там, на по-далечните. Разстоянията ги бяхме видели преди това, а и бях сигурна че ще ни дадат по-далечна къщичка, е така се и оказа, но не това не ми хареса. Просто са доста занемарени. Усещаше се миризма на мухъл, влага, обаче понечиш ли да отвориш прозорци - веднага нахлуват разни буболечки, тъй като то си е в гората, няма начин, комарници няма никакви. Диванът беше супер неудобен, спалнята е ок, но децата я окупираха и за нас остана дивана, на който моя мъж се изгърби просто.

Ако трябва да избера сега - Белвил е в пъти по-добре от тях /говорейки за същия район/, не сме били там, но видяхме стаята на приятели.

Иначе сме супер доволни от Пеликан- почти на същото разстояние до плажа, но хотела много ни хареса, ресторант, басейн.

# 779
Моля някой да пусне нова тема.

Общи условия

Активация на акаунт