И през Новата година очакваме двучертичкова лавина!Бъдещи мами над 35

• 30 385
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Добрутро и мерси за кафето! Peace

Добре дошли на новите момичета  bouquet

Лейди,хубаво си направила...ми то човек има нужда Flutter

Жана,от къде долита бабата?

2 в 1,честито за успешно взетите изпити!Все така Peace

Аз снощи хич не спах добре,поне час сигурно бях будна...днес нещо ме наболява корем,
Скрит текст:
може да почва О. ама мама си тръгва най-рано утре и... Whistling
Хич не ми се бачка днес,а имаме ревизия да правим и то щото колежката си я кара ей така  #Cussing out та пак аз да удрям по едно рамо.Писна ми!

# 601
Ох, много говори тая моята свекърва ... не мога преди да съм изпила кафето Sad
Тите, тя го поръча. Схемата е у нас. Заедно с всичко друго. Разглеждам днес, има много намалени коледни неща.

# 602
  • София
Добро утро!

Шери
, благодаря за кафето  bouquet
Мария, хайде честито и на теб чаршафи. Много закачливи льо Франс, льо пеперуд  Mr. Green
Две в едно - отличник! Браво на теб smile3501 Почивай, не се претоварвай  Naughty
Евче, как си?
Даре, нека силата бъде с теб  #Crazy

Добре дошли на fleur Simple Smile и Лебед  bouquet
Лебед, и моя съвет е да се обърнеш към една от клиниките. От къде си? Вече има много клиники в различните населени места, естествено в София са най-много. И повярвай ми, не е задължително да имате проблем, на моменти ми се е искало да имаме проблем, за да имаме и решение /знам, че е тъпо/. Аз също се преместих в Щерев с цяла папка и ми признаха всички изслевания. Във форума има информация за всички клиники, по-големите имат и теми - разгледай, попрочети и се ориентирай.

# 603
Добро утро, момичета! Шери, благодаря за кафенцето bouquet
Добре дошли на новите мимичета Hug Лебед, дано скоро ни зарадваш с хубави новини.
Ели, комплектчето е супер Heart Eyes
Даре, честито ти свеки, те повечето са бърбориви. Дано не се наложи да я оперират жената Praynig
Жане, ау честито! Доста време си е, но може да ти е от помощ. Настрой се така, все пак там сте сами и всяка отмяна ще ти е от полза. А за Лиза и аз съм на мнение, че ще го израсте, не се тревожи, следи как се развиват нещата. Това, което написа Тарторина със светлината ми се струва много добра идея Peace
Две в едно как си днес Hug Браво за шестиците, наша гордост си!
Евче, кажи какво става с теб и мама Hug
Аз от днес съм в болнични и ще мога да ви наглеждам
Скрит текст:
В събота и неделя положението биваше, но вчера като тръгнах на работа цял ден ме друса колата, качвам се, слизам и по едно време не знаех къде се намира от болка. Болки в кръста и левия крак #Cussing out Въобще не ми се отсъства точно сега, един колега напусна и аз трябваше да обучавам нов, в изключително камерен състав сме. Много ми е неудобно и дано бързо ми мине Praynig Вчера лекарката на физиотерапята каза, че лявата тазобедрена става е блокирана и като минат част от процедурите трябва да отида на ортопед. Сега ще лежа в къщи и така, дано има положително развитие, че който ме знае "здраве" ми се падна от баницата, пък аз как стартирам годината. Пожелавам си да ми е за последно
Мария, напиши ми на каква тематика искаш да е аватара Hug Чаршафите са мнооого красиви!

# 604
  • Истински се вижда само със сърцето.
Добро утро Simple Smile

Пате дано се оправиш бързо  Hug

Аз нещо не спах добре, не знам на къде да се завъртя вече. По -гръб не ми е удобно да спя, на дясно бебето протестираше, на ляво не ми е удобно - да си имам проблемите  Joy
Ще наваксвам през деня Simple Smile

# 605
И мен снощи ме хвана амока. ММ хъркаше, на мен не ми се спеше, болеше ме нерва, ставах, обикалях, пих аналгин. Накрая полегнах на диванчето да чета и съм заспала. По едно време само изгасих лампата и продължих да спя ...

# 606
Добро утро!

Добре дошли на новите момичета  welcome
Дари, дано да не се наложи операция на свеки  Praynig
Пате, бързо да минава болежката  Praynig
Жана, успех в оцеляването и не се впрягай толкова за главичката  Hug Ще се оправи.
Лейди, много хубави ноктенца
Ева, как си? Ходи ли на лекар? Как е майка ти?
Лятна Ина, браво за ските. Дано светлите дни да продължат  Wink  И аз сега следя прогнозата за почивните дни за Боровец. Дано да не е много ветровито.

# 607
  • В градината...
Лебед, аз на 34 тръгнах по клиники, на 41 родих. Ако изобщо си мислиш, че имаш някакво време, ужасно се лъжеш. Дано не съм права. За тези работи трябва стряскане. Иначе се влачим без воля. Горещо ти препоръчвам моята клиника - Малинов. Не се чака за час, действат бързо.

# 608
Да ви почерпя  Grinning
Скрит текст:
На днешния ден в 6 часа сутринта аз разбрах какво е да изпитваш най-прекрасното чувство на света - майчинството. Сложиха до главата ми едно малко плачещо човече и от този ден животът ми се промени. Да ми е живо и здраво момчето! Пожелавам му да е много щастлив, да има много късмет в живота и да продължава да развива  прекрасния си талант! Следващите дни ще са доста трудни за него, предстоят му конферанс и изпити. Пожелавам му много успех!

# 609
Добро утро!
Събота и неделя го дават големи студове и сняг. А аз в понеделник пак към Букурещ - Перу, ако закъсам по пътя ще свиркам  Sunglasses.

Лебед, много често се случва така, че е необходимо нещо много малко, за да тръгнат нещата. Най-страшното е в началото - да избереш клиника, да си запишеш час. И не е нужно роднините и приятелите да знаят. То за някои роднини угодия все няма.

fleur добре дошла, ако искаш можеш да ни се представиш накратко Grinning.

Лятна Ина , завид за ските, и аз искам пък.

Пате, да е здрав и много успешен синът ти! И ти все така с гордост да разказваш за него! Успех му пожелавам на изпитите и нещо комерсиално - една нова кола  Mr. Green.

Защо така тази вечер доста девойки не са спали, да не е имало пълна луна или други природни настройки?

# 610
Добър ден девойки
Мира, това ми е любимата фирма за спално бельо. Имам 2 комплекта от тях. Единия ползваме на село, страхотен е. И го взех на доста изгодна цена. А другия си стои не разопакован.  Само потривам ръце и чакам да стане време за пренасяне в къщата.
Пате, на теб бързо възстановяване  Hug  И не се чувствай неудобно. В болнични си, не си на спа  Rolling Eyes
Евче, как е майчето ти? Прегръщам те  Hug
Жане, всичко ще е наред с Лиза  Embarassed  
Вчера ми стопиха лагерите на работа  #Crazy  Днес май ще е по спокойно, ама да видим  newsm78
Шери е сложила кафенце, затова аз ще предложа чайче с малко подкрепление.

# 611
Пате, Честит Рожден Ден на твоето пораснало момче  newsm67
Пожелавам му успех на изпитите и удовлетворяваща го реализация в живота! И много да го обича девойката до него!

# 612
  • София
Пате, да ти е честит рожденика, много здраве, късмет и успехи!  bouquet
А при теб дано бързо има ефект от физиотерапията и болката скоро да изчезне!

Лейди, страхотен маникюр, браво за идеята за бухалчето. Аз съм амлко консерва и не обичам на моите нокти шарении, сега как се навих да ми е сив цвета на лака, още се чудя....

Жане, ама цели два месеца и половина ли ще ви гостува свеки?  Rolling Eyes Дано пък те изненада приятно

Даре, не бързай с повторното боядисване, изчакй поне 2, даже и 3 седмици. И не си нагла жена, да знаеш  Wink

Лятна Ина, искам и аз коняк и горещ шоколад Crazy

Лебед, не отлагай и ден повече посещението при лекар, и то специалист! Наистина е най-добре изследванията да се направят в специализирана клиника. Желая ти успех! ...... а относно неуместните въпроси от близки и не толкова близки, май е по-добре да смениш тактиката (казвам ти го от собствен опит). Опитай с мек тон да кажеш, че първо това е само и единствено твоя и на мъжа ти работа и че те не могат да са сигурни какво правите по въпроса. Ох, знам колко е гадно, знам, и искрено ти съчувствам за тези неудобни моменти  Hug

Мария, май си падаш по Винтидж-стил?

Добре дошла на Фльор Не знам защо така си преведох ника ти  Grinning

Две в едно, честити два взети изпита, все така да е!  Peace

# 613
Пате, ЧРД на момчето ти ! Много здраве и успехи му пожелавам ! А ти вземай вече да излизаш от кофти серията.
Зази , свекито не идва на гости , а о- пеър  Joy . Понеделник почвам работа , Лиза , ако има места, ще е на ясла чак началото на Април . Няма да се виждаме особено, но като знам че мм си е наследил най- дразнещите черти от нея , малко ми е притеснено как ще изкараме толкова време. А и апартамента ни не е голям   Confused

# 614
Пате, да ти е живо и здраво момчето и много прекрасни моменти заедно! Да си взема изпитите и да развива таланта си по успешен за него начин! А ти да си най-гордата и щастлива мама на света. И да се оправяш бързо! Hug
Днес нашето малко прекрасно момченце става на 3 месеца. Пожелавам си да ни е жив и здрав. Все още не мога да повярвам, че си имаме това прекрасно същество, обожавам го Heart Eyes. Черпя ви виртуално.
Лебед, и аз мисля да не си губиш времето в чакане, а да действате. Няма нищо страшно в посещение в такава клиника. Напротив, може да открият проблема и да действате Hug
Уанче, поздравления за изпитите Hug
Фльор, добре дошла и честита бременност! Дано да ти хареса тук Hug
Жане, виж какви работи продавали хората

Общи условия

Активация на акаунт