И през Новата година очакваме двучертичкова лавина!Бъдещи мами над 35

• 30 380
  • 724
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Ививка, честита трета месечинка на Борис, да е здрав и усмихнат!

Шери, жива и здрава да е майка ти още дълги години! Ама каква торта-шапка си ни сложила само..... Blush

МираБу,
наистина много неща сте свършили, звучиш щастлива  Hug

Жане, чак на мен ми се свива сърцето като казваш, че тръгваш на работа от понеделник.....

# 631
  • Пловдив
Жана,от къде долита бабата? И ти на пълен/8ч./ работен ден ли ще си?

# 632
  • София
Благодаря момичета. Сама я правих /както личи Mr. Green/
Мария, много си яка Mr. Green Вики, голям палавник  Joy

Шери, честит рожден ден и на твоята мама  bouquet  Да ти е жива и здрава още дълги години и да не те ядосва много  Simple Smile

Ина, как добре звучи...

Муунлайт, дано се организираме. Хоупчето беше предложила дати, а и Перу ще идват май на 21-ри, нали?
Да, и аз имам такива спомени. Аз не мога през деня, но след работа съм ОК където и когато кажете.

# 633
  • гр.София
Ето какво забравих,а от сутринта си мисля:
Честит имен ден на нашето Танче!!! Да е здрава,обичана,усмихната и дано тази година се сбъднат всичките и мечти!!! (Танче,ти Татяна,Таня ли си? Ако не си пак приеми поздрава ми,че ника ти ме заблуди  Mr. Green

# 634
  • В градината...
Пате, да е много щастливо момчето ти и да стане горд батко  Peace

Шери, майка ти да е жива и здрава и поне мааалко да е по-позитивна.

Мира, дано не се разваля времето, че в Румъния като падне сняг в тези безкрайни равнини и като завее  ooooh! ooooh! Аз съм сигурна, че ще почака лошото време.

# 635
Само да кажа , Ина, ама мноого ти завиждам за спато  Embarassed

# 636
Пате, да ти е живо и здраво момчето  Hug много да те радва, да успее с лекота в живота и до него да застане достоен човек! За болежките напълно те разбирам и аз съм се сковала от няколко дена. Предполагам от шиповете е. Винаги преди застудяване ме почват Sad
Шери, да ти е жива и здрава майката  Hug и ти по малко да и се връзваш на номерцата  Mr. Green
Лейди, много як маникюр  Naughty Аз покрай черното добиченце у дома се изоставих. Ми ръцете ми са целите в рани  Thinking а лака ми го изяжда за норматив  Joy Ще чакам да порасне  #Crazy
Мира, много хубави чаршафи дори и малко скъпички за мен.  За раздялата не знам кво да кажа  Hug
Оф забравих какво беше другото newsm78

# 637
Шери, честито на майка ти!  bouquet
Пате, и на твоят син честито! Да е здрав и да постига много успехи! bouquet

И на мен ми харесва много новата премяна на Мария!
Вчера разбрах, че една моя много добра приятелка ще емигрира в Англия. Заминава след 3 дена със сина си. Дано да свикне бързо.

Танче, честит имен ден! Да си здрава и щастлива!  bouquet

# 638
Ааа Тути никакво изоставяне! Отиваш на гел лак, няма как да ти го свали кучката, освен това заздравява ноктите.

Шери, нека мама да е по-добра баба и майка!

Мария13 , ние на Танчето сме честитили и на друга дата, днес кой има ИД? Много си гоцка с новия аватар.

Илейн, кака ще се прибере още един път - планирано през април. Сега беше непланирано. И след това сме ние наред - вече бебето ще се е родило, ще е пораснало, мога да намина да го побутам с количката  Heart Eyes.

# 639
Привет, момичета!
Да честитя всички празници на малки и големи  bouquet Простете, но не мога да изчитам всичко.
И добре дошли на новите момичета!
Скрит текст:
Ние засега оцеляваме, нагласих някаква комбинация от инфакол, колийф и антирефлуксното мляко на Хип и някак успяваме нощем. Снощи спахме около 3 часа общо, което си е много. Но въпреки това той непрекъснато ръмжи и се пробужда. Мисля, че все пак се връща мляко в хранопровода и го тормози.
Не мога да изляза на глава с майка ми. Според нея, щом плаче, е гладен. Утре ще го водя при читав педиатър, да видим дали ще посъветва нещо и дали няма да ме навика за антирефлуксното мляко.
А на всичкото отгоре кърмата ми се увеличи и вече поне 2 хранения могат да бъдат на кърма. Силно се надявам да получа някакъв смислен съвет утре.
А за топлото - не му е топло на Ръмжо. Вкъщи даже е студено като за бебе - 18-20 градуса е
Нови аватари казвате, хм. Дали да не се пробвам и аз с нещо

# 640
  • На остров
Пате да ти е живо и здраво момчето  bouquet bouquet bouquet ! Да те радва много и да постига целите си  Simple Smile !

Честито на мамата на Шери bouquet !

Танче честит имен ден  bouquet !

Ще се опитам да се обучавам аз поне до края на април пък да видим  Mr. Green .

Фльор добре дошла и честито  bouquet !

Лебед не е толкова страшно с клиниките, липсата на проблем не е решение според мен. Пожелавам скоро да се похвалиш Simple Smile .

Ина страхотно за за ските  Hug

Лейди чуден маникюр bouquet

На всички празнуващи хубав празник  Simple Smile

# 641
  • Истински се вижда само със сърцето.
Мира заповядай Simple Smile много ще ми е приятно ако можеш да наминеш  Hug

Тите приятелката ти от БГ ли ще емигрира насам ?

2в Уанче ти как си, спа ли малко снощи?

Фокси, дано ти дадат добри съвети и Ръмжо да е по - добре  Hug

Аз не знам какъв ден е днес, но честито на всички празнуващи Simple Smile

# 642
  • На остров
Спах малко и определено си е по добре като поспи човек Simple Smile

Ще потръся и аз едно боди роден 2016  Simple Smile .  Илейн вие измислихте ли име  Simple Smile ?

# 643
  • Истински се вижда само със сърцето.
Не сме Simple Smile сега освен София, нали вкарах и Йоана в списъка, а ММ смята че още е рано и чакам мнение Simple Smile освен ако не измисля и трето и съвсем да се чудя. За сега аз лично клоня към Йоана, но искам и той да каже.

# 644
Днес празнуват всички с името Татяна и Таня.Честито на всички,които носят това име.

Общи условия

Активация на акаунт