И през Новата година очакваме двучертичкова лавина!Бъдещи мами над 35

• 30 382
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
Пате, да ти е живо и здраво момчето и живота му да е осеян с добри приятели, успехи във всяко начинание и любими хора bouquet А ти се оправяй бързо и обещай, че ще си преразгледаш приоритетите и ще качиш на първо място себе си, СтоЕнчо, ТМ и всички любими хора и дейности - работата си е там, няма да избяга Hug
Дари, поздрави свеки от мен и й кажи, че петльо много е пораснал и вече бие гадните дърти кокошки, дето му взеха страха отначало... и дано не се налага операция, но съм сигурна че там ще й помогнат по-адекватно от тукашните доФтори Praynig
Иви, честита месечинка на малкия голям човек - да ти расте здрав и щастлив и много да ви радва Heart Eyes
Ох, забравих що щях да пиша, а и докато свикна с дължината на маникюра само закачам и съседните клавиши... нема угодия Joy

# 616
  • София
Пате, да ти е живо и здраво момчето! Успех на изпитите и за напред  bouquet
Дано се повлияеш добре от физиотерапията  Hug и не се налагат по сериозни мерки.
МираБу, ще изпращаш щерката ли? Много бързо  Sad

Момичета говорехте за среща в София Simple Smile Стои ли още предложението?

Ививка, честита месечинка на вас bouquet  Много да ви радва малкия сладур и да го нацелуваш от лелите във форума Simple Smile

# 617
Moonlight , ще я изпращам, да. Аз се радвам и на толкова. Като я виждам доволна и аз съм доволна.
Скрит текст:
Много работа свършихме - лекари, зъболекари, фризьор, козметик, маникюр, езда, обувки за ремонт Crazy
А ти си много красива с новата премяна.

Ививка, честито пораснало бебе, на 3 месеца е вече голям! Усмихва ли ви се детето? Здрав да е, предстоят ви най-хубавите мигове.

Лейди, ти сега с този маникюр трябва да си наемеш слугинаж  Mr. Green. Оня ден ядохме много вкусен зарган и се сетих за теб.

# 618
Пате, честит рожден ден на порастналото ти вече момче  bouquet Пожелавам му много здраве, успехи, прекрасна професионална реализация, верни приятели и най-вече истински спътник в живота! Hug Стискам му палци, ще се справи! А ти - мисля, че ти е крайно време да излизаш от сериите, хей  Hug
Евка, как си мила, вече да не чуваме за температури, синузита и кашлиците вече да минават! Стискам палци за майчето ти  Hug
Видях един прекрасен маникюр на Лейдито и ... диагонално видях за хубави чаршафи си говорите, ммм...обожавам да гледам, да избирам, абе всичко свързано с чаршафите, е, за жалост не се случва толкова често, колкото ми се иска, но пък гледането е безплатно  Simple Smile
Сега видях, честита месечинка на порастналия Борис на Ививка, да е здрав и  послушко! Heart Eyes Hug
Дарето със свеки, Жането и тя скоро ще се обзавежда...да не ви ядосват и досаждат съкровищата  Flutter
Толкоз, нямах време много, пък и нещо изрусявам...

# 619
Пате,да ти е живо и здраво порасналото момче.Нека има успех с учението и да се разбират с неговото момиче.

Мира,така ще е.Ще се радваме на щастието на децата.

И аз да почерпя за 70 годишния юбилей на майка ми(нищо,че само ме трови)
Да ми е жива и здрава още дълго.

# 620
Пате, честит ти рожденик!  bouquet  Много здраве, късмет и успех във всичко, с което се захване! Леки и успешни да са му изпитите!

Жане, мнооого гадно това с тръгването на работа  Rolling Eyes  

Ививка, честита ви месечинка  bouquet

Забравих преди малко, добре дошла на Фльор  bouquet  

# 621
Ехо и от мен  Grinning
Пате, да ти е жив и здрав рожденика, много успешен и най-вече удоволетворен и щастлив с това, което прави
Скрит текст:
а какво е то?
, и в личен план също bouquet
Лени, пожелавам ти да е хубаво времето, днес е ураганен вятър и за първи път виждам спрян кабинковия лифт на Банско, така че днес не карахме, за което не съжалявам особено, защото си направих басейнче, сауна и масаж, и дано повече не боледувам Twisted Evil
Мира, наистина го дават кофти времето събота, неделя, дано нямате проблеми по пътя Praynig
Фльорче, честита ти радостна новина и успех Peace
Лебед, без паника, но наистина се ориентирай към специалист по репродуктивни въпроси, и успех Hug
Даре, и аз много мразя да ми се говори преди първото кафе af
Лейди, не е лесна царската коронка, но ти си хубавей, това е много важно 4470
Ивка, честита ви месечинка newsm76
Умничко 2в1 Hands Clap, браво за взетите изпити!
Заз, ще те черпя скоро едно шоколадче, обещавам Wink

# 622
Ививка,честита месечинка на послушния Борис.Нека все така да спинка и не тормози мама Heart Eyes

Мунлайт,от сутринта все ще пиша,че си много красива с тази зимна премяна.

Тук излезе бурен вятър,а сутринта в 7ч беше 11 градуса Sad.Времето пак се разваля #Cussing out

# 623
Пате, честит ти рожденник, да е много здрав, с късмет и само успехи! На теб бързо възстановяване!
Честита месечинка на Борис на Ививка! И той да расте здрав и усмихнат!
Честито и за рожденничката мама на Шери!
Лебед, след 35г. шест месеца без бременност при постоянни опити са си напълно достатъчно основание да посетите специалист по репродуктивна медицина. Не губете време, че нищо не се знае. И добре дошла в темичката, както и поздрави за Фльор.
Лейди, честит ти прекрасен маникюр.
Жана и Дари, успех със съкровищата вкъщи. Не ми се вижда лесна работа, слава богу не ми се е налагало да сме под един покрив.
Две в едно, поздравления за изпитите. И дано отминат бързо болежките.
Илейн, комплектчето е чудесно, тези целите гащеризончета са наистина много удобни и за спане, и за през деня.
Лятна Ина, хубаво да си изкараш на зимното СПА.
Муунлайт, дано се организираме. Хоупчето беше предложила дати, а и Перу ще идват май на 21-ри, нали?

# 624
  • Истински се вижда само със сърцето.
Дръпнах му един сутрешен сън Simple Smile

Пате, Честит ти рожденник - да е здрав и много успехи в учението и личен план  bouquet

Честита 3та месечинка на Борис - да расте все такова добро и усмихнато момченце  Heart Eyes

Шери да ти е жива и здрава майка ти и по- малко да те ядосва  bouquet

Ина добре звучи, навън сняг ти на сауна мммм:) и да се оправяш  Hug

Мира хайде сега като се прибере каката, вие сте наред да дойдете на гости Simple Smile

# 625
И да спретнете една среща у английско  Mr. Green
Честита трета месечинка на Борко bouquet Да е много здрав и да раздава само усмивки!
Шери, да е живо и здраво майчето и да не те ядосва bouquet Но нали знаеш какви са козирозите. Ние сме 2 бр. в къщи Mr. Green
Moonlight, много ти отива тоалета  Grinning
Ина
Скрит текст:
моят син учи в Художествената академия. Ще кача някоя нова рисунка в албумчето тези дни
Да си изкарате суппер!
Звездичке, как сте вие? Бати доволен ли е на училище Hug
Лейди, за този готин маникюр и аз мисля, че някоя домашна помощница ти трябва, а ти крак връз крак  #Silly

# 626
  • Пловдив
Ето още рожденници  Grinning

Пате,ЧРД на синчето ти!Да е жив и здрав! bouquet

Шери,честито и на твоята мама  Peace

# 627
Много кози, много нещо! Благодаря ви момичета за пожеланията Hug

# 628
  • гр.София
Благодарение на Шери,я ме вижте какава съм яка Wink
Честит рожден ден на голямото ти момче Пате! Здраве,любов и попътен вятър!!!
Честит 70ти рожден ден на бабата на Мими и Алекс! Да е здрава и обичана!
Честита месечинка на бебчо Борис! Да е все така послушен и да изпълва сърцето на мама и тате с любов и благодат!
Зази,много ми харесва винтидж стила,да! Ама тия още не са ми звъннали да потвърдят поръчката,та май днес пак ще пусна. Ама пък ми потвърдиха поръчката с едни кецове convers ,червени за мен и мм та ще се фукаме с еднакви обувки Wink
Вчера какво беше готино времето,а днес няма такъв ураган и дъжд! А бях обещала на Вики да караме колата му. Издивява у дома,за това и неможах да пиша по-рано. Разкачи ми кабела за рутера,извади една пластина за някаква карта на тв,нарони си солетите в чашата с вода(какво набъбнало и гнусно нещо става като се напоят,а аз му давам да ги яде  ooooh! ),счупи една чаша,падна от холната маса и си разля чашата с мляко върху себе си! И това за 2часа...
Сега спи,и незнам какво да му измисля за следобяд.
Ина,ех че хубаво на спа,а навън сняг! Ама то в Банско има ли такъв,или само на пистите?

Последна редакция: вт, 12 яну 2016, 14:28 от mariq13

# 629
  • Истински се вижда само със сърцето.
Мария много ти е  хубава новата визия Simple Smile

И тук както валеше слабо сега все едно с кофи изсипват навън.

Пате и у нас сме много кози Simple Smile аз и майка ми и баща ми.

Общи условия

Активация на акаунт