И през Новата година очакваме двучертичкова лавина!Бъдещи мами над 35

• 30 376
  • 724
  •   1
Отговори
# 675
Дано тм ти помага тогава . Иви 40 мин може- на 5 пъти  hahaha ( преди и толкова нямаше , имам напредък  bowuu )
Скрит текст:
изтървала си - тиква и ябълка са пюрета. Мушкам и ги на Лиза . Аз не обичам.

# 676
  • София
 Танче, Пате честит имен ден bouquet Живи, здрави и наздраве Wine Glass

Перу, супер  Simple Smile Като майка ти гледа Ида, с ТМ ще имате повече време само за вас.

# 677
  • гр.София
Пате,незнаех че имаш и ти имен ден! Да си здрава и благословена!!!  bouquet
Перу,ем че така де,откъде да знае майка ти какво ти е,ако сама не и дадеш тази възможност! Възползвай се от помощта която ти предлага,и затоплете отношенията с ТМ,а и ти да се разтоварваш малко!
Аз само чакам мама да потвърди че ще дойде петък,и 4-5 приятелки ме чакат да свирна,за да спретнем женско парти  Mr. Green
Значи мм е голям дзвер,обеща ми че сега краят на януари ще ме води на спа без детето,и другия месец ще ходим до Боровец с него,днес ми сервира,че с мъжа на приятелката ми са решили,сега да ходим с децата,а следващия път сами,мрън... Имам нужда от почивкааааа  Crossing Arms
Манди,къде си душицо????
Сигма я викам от няколко дни,и тя не благоволява да се появи  Naughty
За Кали да не говорим...
Шери,как са децата? Заведи ли ги на гости при баба?

# 678
Мария, голям бандит твоя малък човек. Като те прочетох днес какви ги е свършил, определено имаш нужда от СПА само за възрастни Mr. Green
Доста момичета ги няма и ми липсват!

# 679
Добро утро
Слънчев ден се очертава да бъде средата на седмицата  Simple Smile
Танче, Пате, честит имен ден на патерица. Не знаех, че има Татянинден  Rolling Eyes  Да сте здрави, винаги в добро настроение, и много, много щастливи!
Кафе?

# 680
  • Пловдив
Аууу,Танзу  Heart Eyes Страхотно кафе! bouquet

Пате,ти къде си?Страхотна гледка Peace

Аз снощи върнах официално стържещата пералня и сега отново съм в дилема  Crazy Ще откача!Никога не съм си мислела,че купуването на уред ще ми е такъв проблем...Оная нощ не спах.
А и от вчера хремата ме ловна... Tired

Наистина много момичета зачезнаха Rolling Eyes Явете се!

# 681
Мария, тук съм, но не ми се пише.

# 682
Добро утро!

Танзу, благодаря за кафето!

Сигма, какво е станало  Hug?

Ава и Манди съвсем ни изоставиха  newsm78

# 683
  • Пловдив

Ава и Манди съвсем ни изоставиха  newsm78
+ Кали.

# 684
  • Пловдив
Добро утро!
Явявам се и си взимам от страхотното кафе на Танзу.
Аз ви чета,но нещо не ми се пише.........пък и какво ли да пиша...........все едно и също.
Май имам нужда от почивка и аз,но няма да е.То с децата да вървим някъде-не е  почивка,а няма на кой да ги оставим.
Лятото, който иска да идва, аз ще гушкам бебета, вие ще се радвате ма гледката и така имаме сделка Heart Eyes
внимавай какво си пожелаваш! Wink

Адашче-яви се на отчет!Мислим те всички!!! Hug

# 685
  • Варна
Добро утро и от мен, прекрасници!
Днес денят обещава да е хубаво-пролетен и никак не искам да вярвам на Емо Чолаков, който ме плаши с едни зими...
Даре, добре си ги обучила ТМ и свекито - да готвят! И браво, че жената е съобразителна и си заминава да не ви виси един месец а главите... Ако беше на Кали свекито нямаше да мръдне половин година - месец до операцията, после да се възстанови от операцията...
Марийче, уф че не обичам да се настроя за нещо и да го промени някой... Мисля, че трябва да си поискаш екстра пакет спа за компенсация после...
Кали, Авчето, Манди, Котето... липсват ми... Инчето и тя радко се вясва... На Сигмето не му се пише...
Видях, че има две нови попълнения. Добре дошли! Надявам се да ви е уютно тук...
Хайде, мацки, хубав ден и до скоро!

# 686
Добро утро! Кафето е прекрасно Heart Eyes
Сигме  Hug
Аз мислех, че ще ми правите компания докато съм в болнични, а всички сте в някакви дупки. Нали знаете, че в такива случаи вадим от най-големите точилки 8 номер  Crossing Arms
Кали ще си пожелавам каквото си искам. Знаеш ло колко ще ми е готино да гушкам Зори и бърборивата й кака. Може и някоя песен да ми изпее  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 13 яну 2016, 12:52 от lucky duck

# 687
Ааа Пате, аз не съм в дупка бе! Само нервна криза. Ако искаш си говори с мен Simple Smile Кажи някой хубав хотел при вас, обаче и на готино място. Въпреки чене вярвам тази година да стигнем до самостоятелно море.

# 688
  • Истински се вижда само със сърцето.
Ей още рано ви нагледах, после пак и от тогава никой не е писал почти, само Патето и Жана Simple Smile

Пате и аз си мислих че поне тук някой ще пише през деня сега като съм в къщи, а те се покриха  Laughing

Днес след като спах до късно ще взема и малко домакинска работа да свърша и да изляза да напазарувам, хем малко разходка Simple Smile

# 689
Такова затишие не помня, откакто преди години бяхме 10-20 пишещи. Не знам и аз на какво се дължи. Някоя сатурнова дупка сигурно newsm78
Жане, Ели, благодаря за компанията Hug Честно да ти кажа не знам кой хотел да ти препоръчам, но когато решите да идвате ще пусна проучване. Мира скоро похвали много хубаво СПА тук наблизо, но не запомних името на хотела. Тя ще каже Grinning
Какво прави Лизи Heart Eyes Днес какво й мушна?
Стоян ме забавлява цял ден. Голяма игра, голямо бягане, мисли си, че някой го гони  hahaha
Някой наясно ли е дали се лекува успешно ЧПВ
Скрит текст:
на моя приятелка й откриха, сега излезе резултатът, че са от рисковите щамове

Общи условия

Активация на акаунт