И през Новата година очакваме двучертичкова лавина!Бъдещи мами над 35

• 30 368
  • 724
  •   1
Отговори
# 690
  • В градината...
аз мислех, че 10-ти ноемр са най-големите.

# 691
  • Истински се вижда само със сърцето.
Аз в таквиз дупки не изпадам Simple Smile а и до преди няколко години не знаех, че ги има  Laughing

пате, аз не знам как се лекува  това, но пък дано е успешно и да се оправи приятелката ти  Praynig

Перу, 10ти номер или 10ти ноември, че не разбрах  Embarassed

# 692
  • В градината...
номер де

# 693
Перу, ти май за мотиките говориш, но това си е терапия Mr. Green
Как е Идка, влезе ли в ритъм след бабин дом?

# 694
  • В градината...
пооправи се. Ама те точно нашите за 2 дни я разгглезиха като ни нямаше - игри и внимание постоянно. Затова като не съм до нея вчера пищеше и си мяташе играчките с яд карашик. Днес само хвърля играчките с кратък писък  Mr. Green

# 695
  • На остров
Запазих си линка за книгата Пате мерси ще я чета  bouquet !
Вода се опитвам да пия уж, но никога не ми е била силна страна.
Голям студ и сняг при нас, края на седмицата ще е кам минус 18 и като сложиш вятър съвсем.
Дадох днес кръв и урина сега ще чакам  Simple Smile .
Часът ми за физиотерапевт е на  20, чакам с нетърпение.

Пате много са сладки писанчетата, моята пък се опитв да гони снежинки през прозореца  Laughing

Перу какво значи карашик ???

# 696
Пате,
Скрит текст:
открили са папилома вирус при цитонамазка ли? Ако е само съмнение има една лаборатория Геника / за София, но може да го правят и другаде/, където се изследва за всички типове HPV, платен е тестът, пълен скрининг. При мен от една цито бяха написали съмнение за HPV, но не се потвърди слава богу при допълнителното изследване. За лечението не знам, трябва да пита докторите
Кали, как си? Наближава вашия месец, всичко да е наред!
Манди, Ава и други също се губят.
А аз се присъденявам към питането на Две в едно, не я знам тази дума.

# 697
  • В градината...
карашик - смесен
каращиствам - смесвам
турска дума
ама нормално, при толкова турско население, сега сме доста колоритни, а и в литераурата ни се срещат тези цветни думички  Peace

# 698
  • Пловдив
Жана,що самостоятелно море...?Аз го разбирам,че искаш без детето Thinking или друго имаш предвид?

# 699
  • На остров
Перу благодаря, аз където съм живяла не е имало турско население и съответно нямам идея.
Ако съм я срещала някъде тази дума в литературата, която съм чела, явно съм забравила Simple Smile .

Мистик сега те съветвам да си вземеш друга марка перланя  Simple Smile, аз съм фен на Електролукс  Wink .

Мимчето е намерила списъка, за който ви говорих и ще го публикува като има време Simple Smile .

# 700
Радвам се, че Идка влиза в ритъм. Винаги са така децата след гледане от баби  Mr. Green
МианаНиа
Скрит текст:
след цитонамазката тя направи тест, който изолира щамовете и излезе, че са от опасните
Две в едно, за какво ти правят изследвания, профилактични ли? С водата и аз съм така, хем знам, че е полезна. Лятото пия много, но през другите сезони трудна работа.
И аз ще чакам списъка.
За електролукса и аз съм доволна. Пералнята и сушилнята са ми тази марка, но от преди 10г. някъде. Сега не знам какво е качеството. За съжаление последните години все се разочаровам като купя някой уред.

# 701
  • Пловдив
2 в 1,ще е друга е ясно...проблемът ми остава каква  ooooh! Най-важното ми е шума,т.к. е в общото помещение.И...в момента не ми се дават 1000 лв.,ако може пас да е до 700 ще е ок.
Обаче има и друго,че тук всички в тоя ценови диапазон са за никъде...При вас със сигурност е друго. Peace

# 702
Щом е за СПА, включвам се:
Скрит текст:
Веднага след табелата за край на Равда в посока Несебър по вътрешния път има уникално спа в хотел Сорая, но не мисля, че  цените са благоприятни. То си е руско владение, аз успях да го посетя сега зимния период, лятото няма да се пипа. И масажиста е мн голям професионалист. И още едно СПА в нашия регион - в самото селище Равда, хотел Емералд - там СПА-то е най-доброто, което съм посещавала, персонала е от Малайзия и Тайланд. Също си позволяваме да ходим само през зимата. Този хотел е легендарен, построен от бившия кмет на Москва Лужков, голям разкош.

Пате ти не знам дали си за масаж с тези възпаления. Чувала съм, че котките лекуват, като ти лягат на болното място и вибрират някак си. Стоянчо помага ли ти  Grinning? Това папиломата се лекува много успешно на 100%.

Перу, след романтичния уикенд нищо не си споделила, някой интересен сън скоро?

Жане, без нервни кризи, ще си имаш помощница, а ти ще си почиваш на работа  Mr. Green. Тегаво е, но погледни от добрата страна. Като гледам неработещите мами от моята отчетна, детето си расте, мамата се пристрастява към детето, отпуска се, асоциализира се, и това започва да е болестно състояние. Нали си гледала рекламата за Гошко на 40 год. и майка му вика : "Моят Гошко тра ла ла".
Да не говорим как започва да те възприема половинката, като част от интериора в къщи. Разбира се, това не се случва винаги, сега изтъквам предимствата на работещите мами  bouquet.

Илейн, братчетката стегна ли куфара?

Кали, дано нещо не сме те обидили, ако е така, извинявай!

Ева е много натоварена, но намира време да драсне  два реда, днес да стиснем палци за мака и!

# 703
  • На остров
Пате за тсх кръвта, и урината за бактерии.

Стискам палци на Ева  и на майка и  Hug !

Мира трябва наръчник да напишеш  bouquet !

Мистик пералня е нещо, което се купува веднъж на 10 г да кажем, 300 лв даваш за телефон, който се сменя на 2 години макс. Аз бих купила по хубава перланя и по лош телефон, ако трябваше да избирам Simple Smile

# 704
  • Истински се вижда само със сърцето.
Евче стискам всички палци  Praynig

Мира, братовчедката е в БГ до събота и седмицата след това в петък или събота ( зависи дали ММ ще е на работа в петък) ще я краме към квартирата.

Аз май преди да се роди бебето ще се асоциализирам. Тук нали не познавам никой още и няма с кой да излизам. Като изляза и говоря с продавчките в супера  Laughing. Като се роди бебето се надявам да се запозная с разни майки наоколо, ама да видим Simple Smile, че с тези цени на градините тук ще си гледам детето живот и здраве минимум до 3 годишна възраст.

Пералнята е важен избор. Мистик и тук хубавите не са на ниска цена, просто съпоставени с тукашните доходи са по приемливи.

Общи условия

Активация на акаунт