И през Новата година очакваме двучертичкова лавина!Бъдещи мами над 35

• 30 380
  • 724
  •   1
Отговори
# 645
  • На остров
И двете са хубави  bouquet !

Ние опрделено сме си на София, виж за момче е по сложно там нямаме фаворит освен Оскар може би.
При нас ще са две или три имена, но едно ще е за наричане.

# 646
2 в 1, сега видях за изпитите ти, поздравления bouquet
Фокси, нали ви мисля все, та се сетих още нещо, надигни матрачето да е под наклон, за да не се връща храната, като е легнал, сетих се една мама с бебе с рефлукс ми го беше казвала, аз съм го надигала като е бил с хрема, пак облекчава. Опитай и това Hug
Шери, да е жива и здрава майка ти и да ти създава по-малко проблеми Hug
Мира, времето да е с вас Hug и ...ей сега ще дойде април Hug
Ели, и двете са хубави, римат си имен ден Simple Smile Вие някаква буква гоните ли, или каквото ви хареса?
Абе Пате, ти двоен празник, ли що newsm78  bouquet bouquet bouquet
А Танчето, мисля черпи скоро, може и да бъркам, ама май друг ден празнуваше...

# 647
  • Истински се вижда само със сърцето.
Нямаме буква, нито ще се кръщава на някого, макар че ако е Йоана всики ще мислят че ще е на брат ми Simple Smile

Аз за момче съм решила Андрей и някак не го мисля, а и нали ще е мома  Mr. Green

# 648
  • Варна
Здравейте!!!
Благодаря, че ни мислите нас, с майка... Аз вървя към подобрение. Нямам температура.
Майка... сега й правят една схема с витамин Б12 за да се вдигне малко хемоглобина. Днес й направиха скенер и рентген, утре ще правят гастроскопия и ехо... изобщо щя е разколачат от всякъде. Дано резултатите са добри. Най-вероятно утре или вдруги ден ще я кръвопрелеят.
Пате, да ти е живо и здраво детенцето!!!
Шери, на теб честита майка!
Честита месечинка на Борис!
Четох ви по диагонал, че имам много работа, освен търчането подир майка...
След малко тръгвам от работа и ще мина през Лидл, че трябва да купя нещо, което да се направи на вечеря... Имам трима мъже у нас - ММ, баща ми и кучето... и всички чакат гладни...

# 649
Шери, да ти е жива и здрава юбилярката! И да те ядосва по-малко Hug
Фокси, колкото по-често кърмиш или цедиш стимулираш лактацията и ще имаш повече кърма. Дано да намериш читав педиатър и да се успокоите и двамата Hug
Мария  HugАз с лежащо бебе съм до никъде в домакинската работа, не знам как се оправяте с щъкащи деца. Да ви здрави и игриви Hug
Скрит текст:
Все ми е тъжно, че времето, през което мога да се радвам, да си го гушкам и да обръщам внимание на Борис минава в стерилизиране, прахосмукачки, готвене и т.н.      
Ева, стискам палци за майчето да са добри резултатите Praynig
Честито и на всички празнуващи Hug

# 650
Ели, да от БГ пристига.

Ививка, честита месечинка! Гушкай го този кротушко повече!
Ева, всичко ще е наред с майка ти!

# 651
Тите дано бързо се адаптират и да са добре Simple Smile

Ева всичко ще е наред  Hug

# 652
Иви , стига чисти- гуши Simple Smile
Скрит текст:
Тиквата е по- вкусна от ябълката .  Joy

# 653
Има си вкус детето Simple Smile

# 654
  • София
Фокси, ми тогава може да му е студено на Бебо, що не увеличиш малко температурата? Това, че се увеличава кърмата, може само да те радва  Grinning

Жане, казх ли ти аз за тиквата  Wink

Ева, дано са наред изследванията на майка ти. А кръвопреливането защо се налага?

# 655
  • В полите на Пирин планина
Жане,защо ли тиквата е по- сладка  newsm78  Laughing
Имам ,нямам имен ден и днес черпя   Simple Smile

Шери,да ти е жива и здрава майчето,по- малко да те ядосва  bouquet
Пате,честит рожден ден на порасналото ти момче! Да е жив и здрав и да сбъдва мечтите си.
Честита месечинка на Борис да е много послушен.
Мария,готина премяна  Heart Eyes
Добре дошла и от мен на Фльор,лека до финал  bouquet
Лебед,ти мисля че пишеше малко при нас преди около година  newsm78  Успех и дано скоро се похвалиш, но наистина не отлагай посещението при специалист защото годините летят.

# 656
Ааа Танче , почерпка без тиквеник ?! Wink
Ох айде бе, айде някой да се похвали с две черти!!!

# 657
Пате да сте живи и здрави и ти и рожденика , да запазите обичта и доверието един към друг  Hug
Шери и на твоята майка честито,и да оценява повече прекрасната дъщеря, която има  Simple Smile
Уанче браво за взетите изпити, все така да ти върви учението  bouquet
И аз много трудно си намирам пози за сън  Crossing Arms Все нещо ме боли, съвсем съм се сбабичосала..

# 658
Амини не сме сбабичосани от бременноста е  Mr. Green после с бебетата ще се подмладим съвсем Simple Smile

Жане и аз това викам време е, че пак ще изтънее горния списък!

# 659
Жива съм Simple Smile Картинката е: ММ направир пържолите, свеки пържи картофи, аз накълцах салатата и сега седя и я гледам Wink

Общи условия

Активация на акаунт