ГостЕлничарка бае протиФ прЪвуписТен срах, срес и урки- 101

• 36 435
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Безнравсвени пеТагози Удобриха Оролог за правуписТно ОХилище на оУ инкузив

# 466
  • Mediterraneo
Моля, заковете речника в първия пост!

Ще го добавя в първия пост на следващата тема и ще го редактираме с пускането на всяка следваща  Peace

Да припомня, че анкетата е с опция за промяна на глас, така че можете да си промените вота, ако си харесате нещо новодобавено  Peace

# 467
  • Испания

Да припомня, че анкетата е с опция за промяна на глас, така че можете да си промените вота, ако си харесате нещо новодобавено  Peace

Не е ли по-добре да не се добавят заглавия, след като е пусната анкетата, и да се запазят за следващата тема? Така новите, които се появяват по-късно, нямат същия шанс да бъдат гласувани за заглавия, какъвто имат първите, които са включени. А има много сполучливи.  Peace

# 468
  • София
Цитат
тази неизвестност около критерийте за прием

# 469
  • Mediterraneo

Не е ли по-добре да не се добавят заглавия, след като е пусната анкетата, и да се запазят за следващата тема? Така новите, които се появяват по-късно, нямат същия шанс да бъдат гласувани за заглавия, какъвто имат първите, които са включени. А има много сполучливи.  Peace

От известно време правя анкетата по този начин, добавяйки всяко ново заглавие. Все пак, те просто извират! Според мен, така има повече време за гласуване, отколкото ако пусна анкетата след 40 страница, например. С опцията за промяна на глас не виждам проблем. Или има? Отделно трупането на заглавия за следващата тема е безумно излишно- както казах вече, заглавията извират.

# 470

От известно време правя анкетата по този начин, добавяйки всяко ново заглавие. Все пак, те просто извират! Според мен, така има повече време за гласуване, отколкото ако пусна анкетата след 40 страница, например. С опцията за промяна на глас не виждам проблем. Или има? Отделно трупането на заглавия за следващата тема е безумно излишно- както казах вече, заглавията извират.

И аз затова съм се спряла да творя заглавия засега, че до края на темата една страница няма да ни стигне. То материал, то чудо Mr. Green Да не се изгубят в толкова голям списък.

# 471
  • Испания
Предложих това, което смятам за по-разумно. Щом не се приема, няма проблем. Не се занимавам с промяна на гласувано вече заглавие, нямам време за губене.  Laughing

# 472
  • София
Предложих това, което смятам за по-разумно. Щом не се приема, няма проблем. Не се занимавам с промяна на гласувано вече заглавие, нямам време за губене.  Laughing
И аз мисля, че 15 заглавия са излишни. След като съм гласувала за едно, си остава то.

# 473

Аз ти разбрах идеята и по принцип е добра, точно за да се обърне внимание на всички заглавия. Обаче произвеждаме много и се трупат. Simple SmileТо да се чудиш да се смееш ли, да плачеш ли, че темата все е пълна...

# 474
  • София

Цитат
аз не съм игуист

Цитат
  тук там съм се барнала с хиалоронче

# 475
Същински новатор в областта на пунктуацията. Как не я заболяха пръстите, не знам.  Laughing Мислех да я нося в Смешките, но прецених, че е за тук.

"здр.мила", "аз също имам връзка с по-голям от мен мъж", "разликата ни е също е 15год.и аз съм напълно съгласна с теб.Възрастта не определя взаймоотношенията м/у двама души.С него имам всичко в една връзка", "от приятелство", "до страхотен секс...(опаа", "и тук искам да вметна", "колко невероятен е той:) Wink ) Няма смисъл да ви обеснявам", "колко добре се държи с мен и т.н.А също така и с приятелите и близките ми", "което още по вече ме радва.Като двойка изглеждаме добре защото той е мн добре сложен и подържан мъж", "а годините изобщо не му личат.Така че", "мили дами", "ако намерите човека който ви прави щастливи", "не го изпускайте", "защото животът е миг", "а ние само преминаваме през него", "така че не живейте за хората Simple Smile", "защотото злобари", "има и винаги ще ги има още по вече щом допускате да ви се бъркат в живота!"

# 476
"Няма" "смисъл" да "ни обеснява" за "взаймоотношенията" с "добре подържания мъж"  Joy  hahaha
А мислех, че съм открила царицата на пунктуацията - една, която слагаше запетая след всяка дума, да бе, слаба ракия е била! Joy  hahaha
За малко щях да събудя спящото около мен население със смеха си Joy .

# 477
Направо аматьорка, Ензим.  Laughing
Епитетът към тоя мъж сигурно идва от "Малката, ела да ти дам да подържиш нещо."  Laughing

# 478
  • Испания
Цитат
,в никой читав ресторант не сервират салата с не овкусени зелении

# 479
Цитат
Chiskeik Praskova
Отдолу под рецептата една грамотна възмутена дама коментира:
Цитат
Пишете на български бе хора,едва я разчетох тази дума!
Ами тогава се научете да пишите на латиница.
Едно е да направиш правописна грешка неволно,друго да незнаеш как да пишеш на латиница!

Общи условия

Активация на акаунт