Септемврийче е наред, с две черти напред

• 28 553
  • 726
  •   1
Отговори
# 315
И аз за сега се въздържам от групата, просто не искам да разбира никой познат за сега. Моят корем също е много подут и всеки ден е така.. И другото, което е при мен - сухота в устата, особено вечер.

# 316
  • Варна
и при мен гаденето започва след обяд. Сутрин се чувствам супер. Единственото нещо, от което не ми се повдига е кафето. Почти не ям, защото от мисълта за храна  Sick

# 317
Аз нямам апетит,но корема ми се надува много,но не е от бремеността,тъй като е рано още.Издута съм като балон,а по принцип нямам корем.
Аз също няма да се включа във фейса за сега-само аз,таткото и една приятелка(и Вие )знаете.

Пиете ли някакви витамини за бременни-какви❓
Мислите ли да почнете да си мажете гърдите и корема вече за да стане кожата по еластична или мислите,че е рано❓С какво ще се мажете❓

# 318

lukytoo, аз се мажа откакто направих теста  Grinning

# 319
Аз се мажа с кокосово масло...много съм доволна.
Аз пия само фолиева за сега...витамините след 3-ти месец ще започна Simple Smile

# 320
Момичета, аз да ви се похваля, че от раз спрях цигарите, и то върл пушач по кутия и нещо на ден. Сега само някой да пуши в стаята и започва да ми се гади.

# 321
еее браво:) сега може и никога да не пропушиш:) аз винаги съм била социален пушач но не мога да кажа че ми липсват сега...виж винцето.... Joy

# 322
еее браво:) сега може и никога да не пропушиш:) аз винаги съм била социален пушач но не мога да кажа че ми липсват сега...виж винцето.... Joy
Аз алкохол и кафе не пия от 2 години, цигарките ми бяха единствения грях  Joy

# 323
хаха, е може да се наградиш една след годинка-две тогава Grinning

# 324
  • Варна
и аз си мислих, че няма да мога да прежаля виното, но уви.. от мисълта само и  Sick
За стриите, преди се мажех с олиото на Икаров. Нямам стрии. Надявам се и този път да е така.

# 325
Оооо направо ме наплашихте с тази група. И аз излизам....

# 326
  • София
Аз се мажа по принцип с бебешко олио, сега по засилено. Храня се нормално за сега, цигари не пуша, кафета и алкохол не смятам да консумирам през бременността. И аз сутрин се чувствам перфектно, вечер не чак толкова, но като цяло не мога да се оплача, дано и занапред да е така.
От витамините взимам Огестан- съдържа фолиева, омеги, йод...

# 327
Аз се мажа с крем за тяло, ама ще взема утре да отида да си взема някакво масло, че работата да не стане опсайт  Crazy Аз пия Abopholic Meta- фолиева киселина и витамин В1,2,3,5,6,7,12; Откакто ги започнах пърхам от енергия, все едно си ми пренавил пружината, тялото ми се чувства много добре, е, освен вечер, но не е лесно да станеш мама Hug

# 328
И аз ще се въздържа за сега от присъединяване във Фейсбук групата.Аз започнах да пия витамини,казват се Фемибон.

# 329
Добро утро.Снега отново ни затрупа.
И на мен вчера ми се гадеше за пръв път ми се случи,до сега не беше и се чувствах страхотно и си виках че ще ми се размине този път.но уви.....
Аз още не се мажа с нищо но трябва да започна.Да ви кажа мен спря да ми се поддува стомаха но гърдите си ме болят.не помня до кой месец ме боляха предния път...Никакви витамини не пия.ще изчакам да видя АГ какво ще каже на пригледа.

Общи условия

Активация на акаунт