Септемврийче е наред, с две черти напред

• 28 551
  • 726
  •   1
Отговори
# 330
Момичета, вие успявате ли да спите до късно? Аз още в 6 съм с отворени очи и се оглеждам  Laughing Мъжа ми все ми казва да заспивам пак.. ама като не ми се спи?

# 331
Добро утро! При нас пък е все още много дъждовно, но скоро и снегът ще дойде.
Като по часовник в 7 се събуждам. За разлика от предишните дни, вчера - днес нямам никакви болки, гадене....Само гърдите са си напрегнати Simple Smile))
Готова съм за една мързелива неделя у дома! Simple Smile

# 332
 Първото, което направих е да си запиша час за ранна фетална морфология при д-р Марков, защото там часовете свършват много бързо. Когато мине този преглед и дай боже всичко е наред, тогава ще мисля за женската консултация.
[/quote]

Може ли контакт на този д-р Марков❓Коя седмица трябва да съм за да отида на преглед при него❓
Той ли е най-добрия в София,който се занимава с ФМ❓

Последна редакция: нд, 17 яну 2016, 09:58 от lukytoo

# 333
Здравейте и от мен Simple Smile
Vania_kk мисля, че големите ни деца са родени в един и същи ден! Гледам ти лентичката и ако правилно смятам и моето момченце е на толкова години, месеци и дни! Какво съвпадение само Simple Smile

И аз за сега няма да се включа във ФБ групата. По начало не съм особен фен на ФБ, а близки и не чак толкова близки да са информирани за нещо толкова лично вече ми е прекалено.

С предишната си бременност не съм се мазала с нищо и въпреки това нямам нито една стрия. Тогава ми се гадеше от всичко и не можех да понасям миризмите на кремовете, колкото и слаби да бяха те. Мисля, че това дали ще се появят стрии е субективно и зависи до голяма степен от характеристиките на кожата. Сега мисля да си взема масло на Икаров, само хубави неща съм чувала за него.

Lukyto номер на Марков може да вземеш от сайта на МЦ Марковс. Трябва да си между 11 и 13 седмица за първия скрининг. Като звъннеш момичето, което вдига ще те пита за дата на последна менструация и така ще прецени кога трябва да отидеш.

# 334
Ранната фетална морфология се прави 11-13 г.с. , а ЖК е от 10-та седмица, като двете неща нямат абсолютно нищо общо. Хубавото е, 2 дена след ФМ да се направи БХС - биохимичен скрининг, който се прави в София във ВМА, а във Варна - в Св. Марина.

# 335
  • Варна
Привет в този дъждовен ден!
Калина, моето момченце е родено на 21.07.11 Simple Smile
Аз се върнах от преглед - всичко е наред, чухме пулс. Големината отговаря на 6+5. Предполагаем термин 11.09. Следващ преглед на 15.02.

# 336
Здравейте и от мен Simple Smile.Щом толкова се притеснявате за групата ,може да се направи тайна поне първите 3-4 месеца ,но тогава не знам как могат да се добавят хора ако не са ти в приятели или пък може да се включите ,когато вече не се притеснявате.
Аз също съм супер издута ,особено вечер,корема ми става все едно съм в 4-5ти месец,много ми е некомфортно,гади ми се почти постоянно и се наливам с вода с лимон,имам съмнения ,че от дуфастона ми се гади ,но продължавам да ги пия ,че и вчера имах малко кафяво зацапване.Аз съм плюс 1кг,постоянно съм гладна,но и не знам какво ми се яде Simple Smile.В четвъртък съм пак на преглед,тогава ще съм 7-ма седмица Simple Smile

# 337
И на мен ми се гади на моменти и се паникьоквам. Имам като че ли фобия от повръщане.....макар да не съм по връщала все още.   И се надявам , че щом до сега не съм най - вероятно няма да почна. Хихи
Иначе и на мен ми се надува стомаха вечер много оооо. С килограм и половина съм нагоре. Понякога трудно ходя до тоалетна , но сутрен рано се будя да пишкам и после пак лягам..
Боли ме глава и може би ми пада кръвното, пия много лекарства : естрофем, дуфастон, утрогестан и но шпа..... Ужас. Четвъртък съм на преглед и се надявам да ми ги намалят.

# 338
Здравейте момичета, първа бременност ми е, малко е рано (5 г.с.)и аз започнах да се мажа с мустела, четох хубави неща за крема. Мислех,че не е нормално да се издувам толкова рано, но явно е. Даже вечер краката ми все едно врят, сякаш ще ми се пръснат вените... Не ми се мисли какво ще е по-натам, но пък е за добро. Пожелавам на всички ни лека и сладка бременност  Heart Eyes

# 339
 Здравейте,момичета!Чета ви редовно,но не пиша,защото при мен не се случва нищо кой знае какво,почти никакви симптоми.На първи преглед съм на 27.01,ще съм в 6та г.с.+5 дни.Момичета,мислите ли,че ще се чуе сърчице?А иначе ми предстои 7-дневна работна седмица,вдигам доста тежко,въпреки че много се пазя,откакто знам за бременността си.Още не съм казала на шефовете си,кога мислите,че е време да го направя?
Благодаря на JALANA за линковете smilie=smile3525.gif]

# 340
добро утро и от дъждовен Лондон. на мен ми липсва снега доста:(
за фб групата- ако намерите начин да е прайвът аз се включвам!
относно ранното ставане, аз ставам към 8 защото си лягам в 9.30  Grinning а гаденето си е нонстоп.
вода с лимон и джинджифил (на прах) ми помага да избутам деня, но копнея за момента в който ще се събудя и няма да ми се гади.
момичета, аз мисля да раждам в БГ защото там имам близка лекарка която е учила при човека създал фм скенера-казва се д-р Чавеева и е в клиника Щерев. първо дете ми е и съм шубе, а тук нямам близки лекари. сега планирам 20 г.с. скенер да  е при нея, а за първия ще си платя при човека създал скенера който е тук, да видим как ще мине.

# 341
С първата бременност, ползвах Elansyl и Mustella, а сега започнах с олиото за бременни на Eucerin,  всички мои приятелки които се мазаха с него нямат нито 1 стрия по корема. Гарантирам и за Елансила , но той е по- скъп около 60-65 лв . Юсерина силно го препоръчвам, има приятна мека мириЗма не е нито натрапчив , нито е тежък  Simple Smile

# 342
Относно ФБ групата, аз съм се включила в тази за август, скрита е и е супер полезна, защото пускаш въпрос и получаваш отговори веднага.

Иначе да попитам момичета вие имате ли пробождания от време на време? Получавам едни такива странни болки, не са чести но от време на време се случва и се чудя дали е нормално?

Аз сега ще излизам да пазарувам и ще мина през аптеката да мазило, защото не знам как е при вас, ама коремчето ми почна доста да си личи. Понеже съм слаба със спортна фигура и така е щръкнало, че направо се изумявам. Препоръчаха ми олио на Джонсън и серията Палмърс..

# 343
jalana ,  вземи си на Eucerin, няма да съжаляваш Wink))

# 344

fransi, добре дошла, и аз се мажа яко, но според мен си зависи от кожата.
кога ти е термина:)? и честито!

Благодаря и подобно Simple Smile по мой изчисления на 19.09, но утре съм на преглед при Илия Карагьозов в Токуда и ще се каже със сигурност, била съм само на 1 преглед на 14-ти, но се видя "някаква точка", според докторката. Имам кръвен тест за ЧХГ - положителен така да го кажа (не помня точната стойност).  Нямам други симптоми освен подуването и липсата на менструация Simple Smile)))) А при теб термин,симптоми???

Общи условия

Активация на акаунт