Септемврийче е наред, с две черти напред

• 28 562
  • 726
  •   1
Отговори
# 345
Аз също излязох от групата, защото мислех, че ще е тайна, но тя е само затворена  Rolling Eyes

Днес съм в 6 г.с. и 4 дни и нямам и помен от гадене  Laughing Вече се чудя какво не ми е наред като ви чета.

Някой питаше дали се чува сърцето по това време. От това, което аз знам, още би било рано. Аз вчера бях и вярно, че беше много на бързо, но тя дори не можа да види добре ембриончето. Може би зависи и от апаратурата, но все пак си мисля, че е малко рано за сърцето.

Хубава неделя на всички  Hug

# 346
Това олио на Икаров само един вид ли е?

# 347
vania_kk моя син е роден на 20.07.11, не са точно в един ден. Ама и сега вървим заедно май, аз днес съм 6с+5дни Simple Smile

На мен днес ми е лошо за първи път, обядвах брокули и сега смрадта на броколи ме преследва и ми се гади, дано е инцидентно, не искам да е всекидневие като предния път!

# 348
Аз бях точно в 6-та седмица ,когато отидох на преглед(иначе по изчисления трябваше да съм 7-ма).В болницата не се видя пулса,отидох на частно и ясно се видя.Много зависи от апаратурата,но в 7-ма седмица трябва да е види гаранция (разбира се ако не сте били с късна овулация и само си мислите ,че сте 7-ма седмица Simple Smile ).
Аз с 1-вата си бременност нямах никакви болежки ,нито гадене ,нито подуване ,абе нищо бе,страшен късмет.Виж с тази съм много подута,гади ми се яко,вчера ми прилоша в магазина,страшно зле ми стана и гледам да лежа колкото мога.Моята работа е пред компютър и там седя,не знам дали пак е ок Simple Smile

Последна редакция: нд, 17 яну 2016, 13:11 от ilqna_vasileva

# 349
Благодаря на JALANA за линковете smilie=smile3525.gif]

Няма нищо, обаче това са само малка част, тези моми от август имат цял ферман хаха, няма да ми стеигне времето да ги постна всичките, но можете да ги прегледате в тяхната тема.

VLN89,  мерси може сега и него да взема  Peace

Франси, кажи после отзови от д-ра в Токуда, аз мисля, че вчех решение да раждам дай боже там. Толкова негативи изчетох за Тина Киркова ( в спешното няма ехограф) и какви ли не истории за държвните по принцип, че мисля съм се насочила вече.

Последна редакция: нд, 17 яну 2016, 13:13 от jalana

# 350
  • София
За мазилата, аз вече казах че се мажа с бебешкото олио Джонсънс бейби и съм много доволна, кожата ми е много мека и поне знам, че е безвредно за бебето. Иначче днес четох много добри отзиви за козметиката Palmers- http://www.palmers.bg/kozmetika-za-bremenni-9.htm и се замислям да си поръчам.

# 351
Аз като цяло си ползвам медицинска козметика- не само за стриите  (и аз и детето ми) ,доволна съм от определени марки и съм сигурна в качеството им Simple Smile

# 352

fransi, стискам палци и чакам да кажеш как е минал прегледа. аз ще си почакам до 12та седмица когато ми е първи скан. тук не го броят за бременност дотогава:(
симптоми колкото щеш при мен, кисела съм, повръща ми се без да мога, уморявам се супер лесно и спя като ленивец. а да, и корема ми е подут и разбъркан. гаденето е най-силно следобед/вечер. сметнах си термина на 2.9 пък да видим какво ще кажат лекарите:)
завиждам ви в Сф за снега в момента, майка ми ми изпраща снимки и се кефя. Grinning

# 353
  • Варна
На Икаров има специално олио против стрии

# 354
Mrg, ти къде си в Англия. Гледам доста мой приятели си качили снимки от Снежен Лондон Simple Smile))

# 355
Mrg, ти къде си в Англия. Гледам доста мой приятели си качили снимки от Снежен Лондон Simple Smile))

Vin89, Central London съм у тук няма сняг:( но Лондон е огромно понятие, ако те са в по-северни квартали може и да е валяло Grinning

# 356
И тук при мен има доста сняг,детето досега се пързаля.Днес се чух с майка ми по скайп и и  казах.Много се зарадва.Но ние имахме доста време проблеми със забременяването  и правихме доста процедури и тя знаеше ,че ми е болна тема и много не ме разпитваше досега.Гледам за раждане си говорите,за мен е доста рано още да го мисля,макар че тук най-близкото родилно е на 20 км и предполагам ,че там ще бъде.Все още не мога да си определя термина,защото не знам точно кога съм забременяла и си слагам ориентировъчна дата за термин, за раждане.

# 357
Ммм да и това го има. А относно раждането, найстина това са супер далечни теми. Сега да се наслаждаваме на прекрасните моменти - гадене, болки, подуване ( хихи) .Като влезем в 6-7 месец , тогава е по- удачно да се обсъждат тези теми ( мое мнение)  Докато не вляза в 12- та седмица и мине критичния период, гледам да не ги мисля тези неща Simple Smile))

# 358
Като цяло съм пациент на Токуда от доста време,страшно съм доволна от лекарите, вниманието и отношението. Имам приятелка раждала там и е много доволна. Чувала съм от познати мамчета, че тази болница Надежда също е страхотна, но не  съм ходила на прегледи за нищо там. Има ли някой ходил? А пък за Токуда разбрах, че от 01.01.16 не работели с НЗОК,не ми се вярва,но ако някой знае нещо? Иначе ще пиша веднага утре след прегледа Simple Smile

# 359
Привет и от мен момичета Simple Smile
И а съм от безсимптомните...освен че ми се спи повечко други симптоми нямам Simple Smile.
Съгласна съм, че мазането е важно, но си е до кожа. Моя близка приятелка се мажеше два пъти повече от мен и пак има стрии, а аз нито една. Да са ни живи и здрави бебоците, пък стриите са маловажни Simple Smile
Днес се замислих...колко ли близначета ще имаме в групата? Някоя от вас има ли желание да има близнаци като мен

Общи условия

Активация на акаунт