Септемврийче е наред, с две черти напред

• 28 565
  • 726
  •   1
Отговори
# 360
Аз пък честно да ви кажа не зная как точно да определя в коя седмица съм. Наистина ли първата седмица, от датата на последната менструация се брои за нулева? Ако е така, аз както съм и с късна овулация излиза, че съм 4 седмица и 5 дни. Във вторник съм на първи преглед и се чудя дали изобщо да се надявам да се види точица или ще е рано, а ми е много важно, заради изкараната извънматочната.

# 361
прави сте, рано е да го мислим дори :Д но при мен ако ще местя си има доста логистика.
Чъки, къде точно си ти?
и на мен ми се искат близнаци, с един куршум два заека :Д

# 362
  • София
Ето един калкулатор- http://www.moetodete.bg/calculator/termin.html
Аз иначе си имам приложение на телефона и в момента ми показва това
Скрит текст:

# 363
Днес съм в 6 г.с. и 4 дни и нямам и помен от гадене  Laughing Вече се чудя какво не ми е наред като ви чета.

Привет на всички, това все едно аз съм го писала... Whistling
Аз от вчера се канех да се разболея, днес вече съм сериозно втасала, много червено гърло, с леки гнойни точици налепи, с изключително горчив вкус и болен дъх. Утре ще ходя на лекарката рано зарана, но тя не е фенка на болничните, дано ми даде, да си полежа вкъщи. Не знам какво д аправя с лечението-компреси с извара, прополис и физиологичен разтвор за подпушения ми нос, гранофолин за гърлото. също прополис за гърлото, прополис +невен спрей и това е... Някой ако се сеща друг илач... Вчера правих и инхалации с лайка.

Инак по бременелските въпроси - два дни ставам като по часовник в 6 и 30 до тоалетна, следващо събуждане в  9  и 30. Спя обаче неспокойно, много се пробуждам и много сънувам.. шантави глупости. Вчера имах еднократно придърпване, силничко към 14 часа и туй е, леко световъртежи от време на време, но мисля, че са от лекарствата.... Вчера му говорих на бебчето, викам му дръпни, бутни нещо, да разбера, че си тук още.... Whistling Mr. Green безсимптомие и туй то...

Привет и от мен момичета Simple Smile
И а съм от безсимптомните...освен че ми се спи повечко други симптоми нямам Simple Smile.
Съгласна съм, че мазането е важно, но си е до кожа. Моя близка приятелка се мажеше два пъти повече от мен и пак има стрии, а аз нито една. Да са ни живи и здрави бебоците, пък стриите са маловажни Simple Smile
Днес се замислих...колко ли близначета ще имаме в групата? Някоя от вас има ли желание да има близнаци като мен
аз аз, ама в бързия преглед, в който за 5 мин. ме претупа доктора, рече едно бебе. Може ли да се види, докато е точица още дали са едно или две, или после на сърчицата се вижда? newsm78

# 364
прави сте, рано е да го мислим дори :Д но при мен ако ще местя си има доста логистика.
Чъки, къде точно си ти?
и на мен ми се искат близнаци, с един куршум два заека :Д

Аз съм в Германия.

# 365
Koikoli имам същото приложение за цикъла, но как ти изчислява за бремеността?

# 366
  • Варна
Компресите с извара много помагат при гнойни проблеми на гърлото  Peace Изпробвано е. Също можеш да смучеш Тонзилотрен. На мен днес док ми изписа Биозин Мама, за да се сведе до минимум възможността да лепна някой вирус. Момичета пазете се, защото в този период е много важно да сме здрави.
Джинче, бързо да се оправяш. А ЛЛ няма право да ти отказва болнични, още повече в този момент.

Относно това, дали още в началото се виждат дали са 2 ембриона - доколкото знам да.  Също така се чуват и две тупкащи сърца Simple Smile

# 367
  • София
Koikoli имам същото приложение за цикъла, но как ти изчислява за бремеността?
Купих си deluxe варианта  Blush Иначе  има и други безплатни, просто аз това си ползвам и съм доволна.

# 368
Дано не ставам досадна вече с тази група във фб,но разбрах как да добавям хора ако е тайна групата и я направих тайна Simple Smile.Та всеки който все пак иска да е там ,да си напише пощата за да му пратя покана Simple Smile

# 369
  • Варна
Дано не ставам досадна вече с тази група във фб,но разбрах как да добавям хора ако е тайна групата и я направих тайна Simple Smile.Та всеки който все пак иска да е там ,да си напише пощата за да му пратя покана Simple Smile
КОгато групата е тайна, добавянето на членове става, след като първо се сприятелите с дадения човек и след това му изпратиш покана за групата  Peace

# 370
Термина се изчислява от лекарите по формулата на Негеле. Плюс 7 дни минус 3 месеца от датата на последния цикъл, т.е. ще дам пример със себе си - последна менструация 16.12.Плюс 7 дни 23.12, минус 3 месеца - 23.09 очакван термин.

# 371
КОгато групата е тайна, добавянето на членове става, след като първо се сприятелите с дадения човек и след това му изпратиш покана за групата  Peace
Или с покана по пощата,ако не искаш да добавяш непознати хора във фб-а си Simple Smile

# 372
хм, аз не ползвам поща за фб, логвам се с тела си...

# 373
хм, аз не ползвам поща за фб, логвам се с тела си...

няма как да е създаден ФБ ти без поща, просто си забравила и автоматично се логваш.
Аз не успях да намеря на Еусерин олио в аптеката, не знам това олио какво е, но аптекарката ме гледаше като извънземо, предложи ми на Мустела и още някаква безизвестни за мен марки и аз постоях, постоях и реших, че до утре ще съм го измислила.

Иначе кой пита за близнаците, аз съм навита хаха, мъжо не е, щото ще трябва едното да му го цопарлесам на него, а и за двама ни е първа бременност и го хваща шубето. Laughing Аз обаче като нищо бих родила две наведнъж и ще си пляскам после хаха, щото не съм фенка на самата бременност.

# 374
аз имам ФБ от 2006та когато беше само за Американски унита, и съм регистрирана с тогавашен мейл който е невалиден:( тъй че не знам как да стане това... Sad((

Общи условия

Активация на акаунт