Септемврийче е наред, с две черти напред

• 28 566
  • 726
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте момичета, радвам се да се присъединя към вас:) Аз съм от София, на 29 и това ми е първа бременност. Последна М на 13.12. Засега симптомите са болезнени гърди и от време на време леки болки е корема- но съвсем поносими. А и от една седмица се будя сутрин е 5!!! и повече не мога да заспя. Без значение дали съм заспала в 9 или в 12:) Желая на всички ви лека и безпроблемна:)

# 376
Ох много ме боли глава.но ако пия парацетамол, ще ми е втори за тази седмица, мога ли ?

# 377
Катрин мисля, че можеш, ама не съм лекар все пак. Док ми каза да пия парацетамол при главоболие и не уточни нищо. Остават ми два дена до преглед направо ще откача..

Нещо много раздразнителна съм станала и сега с този сняг и факта, че трябва да го поря до работа направо съм като мечка стръвница  Laughing

# 378
  • София
И за мен два дни до прегледа, само че аз съм чак 19:00 часа, дано само всичко е наред.
Мен нещо ме наболява корема и ми е едно такова криво, гади ми се като се раздвижа. Сега правих руло Стефани и си беше изпитание с това гадене  Mr. Green

# 379
Jalana сега ще го снимам как изглежда , хахаххаах Simple Smile))) аптеки Ceiba , го имат , Марешки също. По принцип съм от малък град, но в почти всички аптеки го има . Много странно . Само незная как да кача снимка

# 380
Момичета, много сте изписали, не мога да ви изчета  Grinning

Добре дошли на новите мами  Hug

Аз утре сутринта съм на преглед и много се надявам да се чуе сърчице, ако не - е, следващият път (дай боже).

За парацетамола - на мен ми казаха до 3 на ден, от 1000 мг. Честно казано, много ми се вижда, но е хубаво да знаеш, че го има като възможност.

За близнаците - не бих имала нищо против  Mr. Green Аз имам вече едно момченце и две може и малко множко да ни дойдат, но ако зависеше от мен - щях да кажа твърдо да  Mr. Green (а моят мъж - категорично не, хихи). Само лекичко да отбележа, че почти винаги, когато има близнаци, коремът се нацепва от стрии, тъй като става много голям... Аз миналата бременност ползвах едно немско масло и бях много доволна, но не мога да се сетя как се казваше (тогава живеехме в Германия), а тази още не съм решила - ще отида утре до аптеката, да видим какво ще ми препоръчат. За маслото на Икаров знам, че не е хубаво да се ползва по време на бременност заради многото билки (така помня от миналата бременност).

Иначе - миналата бременност бях толкова щастлива от самия факт, че съм бременна - такова магическо време ми беше  Heart Eyes Тогава почти нямах симптоми, а сега едва изкарвам деня.... Дано по-натам малко да се пооправи това гадене и умора... Но, каквото е това е. Гадното е, че при нас майчинството е мега кратко и това ме сдухва много (само 20 седмици е, ако си вземеш и отпуската - до 24 се докарват, нищо не е)...

Оставям ви засега, лека вечер  Hug

# 381
Уф писах,писах и ми изтече сесията Joy
Та сега по накратко:
За ФБ групата и аз ще поизчакам
Казахме на каката,показахме и снимката от прегледа,тя каза:" е къде е тва бебе,аз бебе не виждам,ти корем нямаш"-врътна се и изчезна, Joy
Тя чака да го види милата,еми ще почака
И аз се будя нощем,точно в 3 и около час никакъв сън ме нехваща
Малко ми е подут и на мен корема,но аз винаги съм имала коремче,гади ми се от време на време вече,но определено не както при първата бременост.
Момичета имам неистова жажда за кисело,пия сок от зеле,по литър на ден,няма по вкусно нещо Laughing
Аз съм на преглед чак на 25.02,каза доктора,единствено ако нямам някакви оплаквания,ама мн време ми се струва?!?

# 382
Забравих да кажа - и аз ще се се въздържа от ФБ засега.

Аз не виждам никакви лентички, защо така, някой има ли идея?  newsm78 newsm78 newsm78

# 383
Забравих да кажа - и аз ще се се въздържа от ФБ засега.

Аз не виждам никакви лентички, защо така, някой има ли идея?  newsm78 newsm78 newsm78
Какви лентички?

# 384

Момичета имам неистова жажда за кисело,пия сок от зеле,по литър на ден,няма по вкусно нещо Laughing

Лелееее, все едно аз съм го писала! Толкова кисело зеле и зелев сок не съм яла и пила никога  Laughing Laughing Laughing

# 385
Още една в групата на кисело ядящите Simple Smile

# 386
Само аз ли издирвам сладко, като полудяла? и то при все, че преди сладкото ми се е свеждало до 1 кроасан по време на цикъл. Изпитвам и зверско желание за фрешове, най-вече от портокали и страшна жажда за вода, а като стана на въпрос, имам спомен, че имаше някаква вода за бременни?

# 387
  • София
Аз не виждам никакви лентички, защо така, някой има ли идея?  newsm78 newsm78 newsm78
На мен поне, още ми е рано, нека да мина през доктора и тогава.

# 388
Само аз ли издирвам сладко, като полудяла? и то при все, че преди сладкото ми се е свеждало до 1 кроасан по време на цикъл. Изпитвам и зверско желание за фрешове, най-вече от портокали и страшна жажда за вода, а като стана на въпрос, имам спомен, че имаше някаква вода за бременни?
а аз обратно-едвам изкарвах с хиляди налагания да не хапна през деня сладко, а как ми се ядеше нон стоп... Сега не се сещам. Хладилника  мие пълен с шоколади, италиански бонбони.. нищо- не посягам.Хапва ми се соленко основно и понякога и кисела трушийка. Дали има връзка на пола на бебето с желанията за хапване... подметнаха ми го вече .. Simple Smile Вода и аз пия много тези дни и фрешофе по 2 чаши на куп-това е много за мен.

# 389
И на мен ми подметнаха нещо подобно за пола Simple Smile Но не знам до колко може да се вярва, досега не съм се интересувала по тези теми и сега всичко ми е ново, интересно и любопитно Simple Smile
А вчера не един рожден ден изпих сигурно 2 литра вода Sad Нищо друго не ми се пиеше Simple Smile
Айде, моите вечерни болчици почнаха да се усещат.....

Общи условия

Активация на акаунт