Септемврийче е наред, с две черти напред

• 28 874
  • 726
  •   1
Отговори
# 495
  • София
1. Нервни ли сте ? Не
2. Мислите ли , че психическото и емоционално състояние на бременната се отразява на плода ? Да, със сигурност и за това се старя да съм спокойна и позитивна  Grinning
3. Спортувате ли през бременността и какво ? Ходех на фитнес, но откакто разбрах не съм, за сега съм само на разходки.
4. Какво мислите за секса по време на бременност? Обичам го  Heart Eyes
5. А оралните ласки или самозадоволяването?  И тях  Laughing
6. Как мислите да се обезкосмявате през този период? Обезкосмявам се с кола маска.
7. Коло маската вреди ли? Не, ако всичко е наред и бременната няма оплаквания.
8. Използвате ли интимен гел ,  а ежедневни превръзки? И двете да.
9. Промените ли храненето ? Понеже не обичам плодове, промених това- сега ги ям.
10. Работите ли през бременността? Ние имаме семеен бизнес, от както разбрах основно си почивам, мъжът ми е поел цялата работа, но като цяло мисля да си работя през цялото време. Но при мен не е кофти работа, работя вкъщи на компютър.

# 496
Kisses радвам се , но не си отговорила Simple Smile иначе по твоите въпроси :
Уведоми работодателя , тъй като съм в едномесечен болничен поради кървене.
2.чувствам се много по - чувствителна , емоционална и ревлива Simple Smile

Бях, бях, само, че кой да се сети да ги болдне отговорите  Mr. Green

# 497
Здравейте, мами Simple Smile
Реших да ви пусна нещо интересно , любопитно ми е да ви чуя мнението по тези въпроси. Отговаряйте кратко с по дума - две да не спамим темата, ако желаете разбира се, но мисля , че и за вас ще е полезно .
1. Нервни ли сте ?
2. Мислите ли , че психическото и емоционално състояние на бременната се отразява на плода ?
3. Спортувате ли през бременността и какво ?
4. Какво мислите за секса по време на бременност?
5. А оралните ласки или самозадоволяването?
6. Как мислите да се обезкосмявате през този период?
7. Коло маската вреди ли?
8. Използвате ли интимен гел ,  а ежедневни превръзки?
9. Промените ли храненето ?
10. Работите ли през бременността?

Това бяха моите въпроси. Надявам се да ви е интересно. След малко и аз ще отговоря

katrinkoleva, ето и моите отговори:
1.доста съм избухлива
2.абсолютно
3.спортувам, леко тежести+специални упражнения спрямо триместъра.след първи триместър започвам пренатал йога
4.засега не ми е до секс, толкова ми е лошо че мразя света Joy
5.не мисля че биха били проблем
6.надявам се с кола маска, както винаги
7.засега от моето проучване не виждам да вреди
8.не ползвам интимен гел, превръзки чат пат
9.ям каквото ми се яде, проядох месо а бях веге
10.работя да, но работата ми е лека

# 498
И аз пък да погледна не се сетих хихи.Мерси.  а на ясно ли сте с хемороидите ? Чувала съм , че са често срещани през бременността. Вчера имах някакъв сърбеж в областта на дупето, а днес след тоалетна имам леко кръв по салфетката и по чинията и със сигурност не е от влагалището. Възможно ли е да са хемороиди ? Sad

# 499
Да ви попитам, че не съм сигурна - има ли ограничение колко пъти ще се ходи в месеца на преглед, когато си записан за ЖК? Знам, че за брой ехографи и т.н. има (които са поети от касата), но за самите посещения има ли?

# 500

1. Нервни ли сте ? По-скоро съм ревлива.
2. Мислите ли , че психическото и емоционално състояние на бременната се отразява на плода ? Да.
3. Спортувате ли през бременността и какво ? Все още не, след 3 месец - йога
4. Какво мислите за секса по време на бременност? Оооо да  hahaha
5. А оралните ласки или самозадоволяването?  Да, да, да.
6. Как мислите да се обезкосмявате през този период? До 3 месец - самобръсначка, после кола маска.
7. Коло маската вреди ли? Зависи от прага на болката.
8. Използвате ли интимен гел ,  а ежедневни превръзки? И двете.
9. Промените ли храненето ? Леко - наблягам повече на плодове.
10. Работите ли през бременността? Не, студентка съм.

# 501

1. Нервни ли сте ? Не.
2. Мислите ли , че психическото и емоционално състояние на бременната се отразява на плода ? Сигурна съм.
3. Спортувате ли през бременността и какво ?Да, не съм спирала. Йогалатес и бодипъмп.
4. Какво мислите за секса по време на бременност? Ако няма признаци за неразположение, защо не.
5. А оралните ласки или самозадоволяването? Също.
6. Как мислите да се обезкосмявате през този период? Както и предишните пъти, с кола маска.
7. Коло маската вреди ли? На мен не.
8. Използвате ли интимен гел ,  а ежедневни превръзки? Не.
9. Промените ли храненето ? Не.
10. Работите ли през бременността? Да.

# 502

1. Нервни ли сте ? Много!
2. Мислите ли , че психическото и емоционално състояние на бременната се отразява на плода ? Сигурна съм.
3. Спортувате ли през бременността и какво ? Не.
4. Какво мислите за секса по време на бременност? Все още го избягвам.
5. А оралните ласки или самозадоволяването? Също.
6. Как мислите да се обезкосмявате през този период?  с кола маска,самобръсначка...
7. Коло маската вреди ли? На мен не.
8. Използвате ли интимен гел ,  а ежедневни превръзки? Не.
9. Промените ли храненето ? Не.
10. Работите ли през бременността? Да.

# 503
1.По - скоро раздразнителна
2.Да и трябва да сме спокойни.
3. За сега не. След първия триместър бих искала да започна нещо
4. Забранен ми е за първи триместър Sad
5. За тях доктора нищо не каза Sad
6. Сега бръснене , скоро минавам на Коло маска
7. Трябва да питам доктора
8. Билков гел с алое и превръзки натурела
9. Опитвам се
10. Сега съм в едномесечен болничен , после ако съм добре ще се върна

# 504
И аз пък да погледна не се сетих хихи.Мерси.  а на ясно ли сте с хемороидите ? Чувала съм , че са често срещани през бременността. Вчера имах някакъв сърбеж в областта на дупето, а днес след тоалетна имам леко кръв по салфетката и по чинията и със сигурност не е от влагалището. Възможно ли е да са хемороиди ? Sad

Мисля,че да,хемороиди са най-вероятно.Аз съм имала,но не по време на бременност.Същите бяха симптомите.Те се делят на вътрешните и външни.И двата вида кървят,но вътрешните не болят,докато външните болят,дори познавам хора,които не са можели да седнат или ходят нормално от болка.Лекуват се с разни мехлеми,които според моя опит по-скоро облекчават симптомите,отколкото да лекуват.Спазват се и диети,защото най-често се палучават от нередовно изхождане и запек.Други предпоставки са продължителното стоене на дупе или напъването при изхождане или вдигане на тежко.
От това което изчетох по форумите обаче,не съм сигурна за истиността на това,което казвам,хемороиди,предизвикани от самата бременност,се появяват в доста по-напреднал етап от вашия

# 505
Здравейте:)
не мога да ви изчета толкова много сте писали!
Вчера за първи път ми се гадеше почти през целия ден, днес обаче всичко е наред, вчера беше страшно, припомних си кошмара от предната бременност.
Аз също понякога забравям да си пия фолиевата киселина и дуфастона, а е важно. Мислех да си настроя някакво напомняне на телефона, но не знам и това колко ще помогне.

Някой в началото на темата беше споменал, че има миома, но сега не мога да открия кой? Оказа се че и аз имам някакво малко образование, вероятно миомен възел. Първоначално много се шокирах, не очаквах, а и не знам какво точно значи това. Прочетом много гадости по въпроса и още повече се изплаших. Според лекарката няма нищо страшно... Звъннах и на позната лекарка онколог и тя каза да не го мисля нищо ми няма! Било много често срещано.
Вече не знам да се притеснявам ли или не!?

На работа е някакъв кошмар! Една колежка напусна и повече от месец не можем да намерим нов човек. Уж голяма безработица, а хората като чуят за какъв обем работа става дума и спират да си вдигат телефона.Не го разбирам това! Не ми се мисли какво ще става, ако се наложи някои от останалите да отсъства. Не знам и как ще намерим и втори нов човек като спра да раотя. Мъжа ми постоянно повтаря да спра да мисля толкова за работа и да не си давам много зор, но аз не мога, или правя нещо както трябва или въобще не го правя.

Оф, май само мрънкам!

djinche много ти се радвам. Пожелавам ти след всички трудности със забременяванията една спокойна и лека бременност! И още едно здраво бебче през септември!

Слънчев ден на всички Simple Smile

# 506
  • София
Аз с фолиева киселина си създадох навик да е първото нещо което правя като се събудя, освен това я слагам на видимо място и до нея чаша вода, така че няма шанс да я пропусна  Laughing

# 507

На работа е някакъв кошмар! Една колежка напусна и повече от месец не можем да намерим нов човек. Уж голяма безработица, а хората като чуят за какъв обем работа става дума и спират да си вдигат телефона.Не го разбирам това! Не ми се мисли какво ще става, ако се наложи някои от останалите да отсъства. Не знам и как ще намерим и втори нов човек като спра да раотя. Мъжа ми постоянно повтаря да спра да мисля толкова за работа и да не си давам много зор, но аз не мога, или правя нещо както трябва или въобще не го правя.

За работата и аз съм се затормозила - от скромния ни екип от 6 човека сме 2 колежки, които можем да движим административните работи. Аз вече съм бременна, тя работи по въпроса от доста време и ако се окаже, че и двете няма да ни има по едно и също време ще е катастрофално. А и като знам преди колко трудно беше намирането на нов човек, който да е сериозен, отговорен и да се задържи...

# 508
Raq 27 Мерси и все пак се надявам да грешиш Simple Smile иначе на какъв доктор се ходи за това ? Четвъртък съм на гинеколог , та ще му споделя....

# 509
Момичета да се похваля, първи преглед при док мина много емоционално, имам си снимка на моето семенце. Казва, че съм шеста, но аз знам че съм пета  Crazy. Всичко си ни е наред, но сме много мънинки, обаче си имаме снимка и сме много фотогенични  Laughing

Това, което ме срази обаче, е че подозира момче  Shocked не, че аз не подозирах де хах. Три гледачки в живота са ми казвали, че ще имам две момчета, ама все ми се искаше да ги опровергаем поне с едното. Засега има шанс поне второто да е момиче, но за първото май ще сме момченце  Heart Eyes След две седмици пак съм на преглед, забрани ми и да пътувам, което ще е кофти за нашият тийм билдинг, който чакам да отчета какво съм свършила от половин година, но и мен си ме е страх. Знам, че е още много рано, но почнах да мисля имена и за момиче измислих 3, обаче за момче е голяма борба с мъжа и семейството му, все не харесват, все много знаят всички, ама нищо не предлагат аааааааааа  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт