Септемврийче е наред, с две черти напред

• 28 877
  • 726
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Приемам много вътрешно липсата на секс  hahaha
И аз  Mr. Green
Двете ми бременни приятелки вече посетиха общият ни гинеколог и на двете е казал че могат да правят секс по три пъти на ден  Laughing Аз утре съм при него, но подозирам, че ще чуя същото. Честно да ви кажа на мен секса даже ми облекчава симптомите и се чувствам по- добре, не виждам причина, ако всичко е наред, да се забранява.

# 481
Абе странно ми стана .ама предполагам че защото до 3м.се води рискова бременност.
Не, рискова бременност е при наличие на кървене, силни болки по време или след полов акт, спонтанни абпрти, серклаж, предишно преждевременно раждане,както и зараза с половопредавани инфекции, но ако нямаш нито 1 от тези неща като патология - не е нужно да се лишаваш от секс.
Нас пък ни е страх, толкова години го чакахме, та сега ке стискаме зъби още месец. Не искаме да се прецака нещо Embarassed

# 482
Момичета, пак е вечер и пак ми се гади ужасно, усещам си храната в гърлото..

# 483
Добро утро,момичета!
как сте? Аз заведох детето на градина и се прибрах,то голяма поледица голямо нещо.
Аз вчера казах на мама за бебето,тя м/у другото подозираше де,бях и казала че ми закъснява.Сега трябва и на родителите на ММ да кажем но ми се иска да поизчакаме докато чуем сърчице /още 1 месец/Нещо почна да ми се гади тази сутринта колко ми е омразно това,ужас.....не се търпи....

# 484
  • Морска приказка
Добро утро. Днес едвам станах за работа и от сутринта съм с гадене, отделно че едвам си държа очите отворени, не знам докога ще изкарам така  Tired. Напоследък забелязвам, че съм доста раздразнителна и най-малкото нещо ме изнервя, ясно че всичко се дължи на хормоните, но се притеснявам да не рефлектира върху дъщеря ми, понеже виждам, че не и обръщам нужното внимание напоследък, а все гледам да си полегна и никой да не ме занимава с нищо  Sad. За секса малко сме го намалили да не кажа спрели. След последния път ме заболя ниско корема и решихме за сега да се въздържаме, докато не се почуствам по-сигурна, иначе желание не липсва.

# 485
  • Дряново
Някой ориентирал ли се е вече към конкретен специалист за ФМ (освен Марков)? Мисля си, че вече е време да се запише час, а не съм се ориентирала при кого - добри и лоши отзиви има за всички общо взето в Интернет.

Някой с повече опит да каже нещо по въпроса newsm12 И мен това ме интересува, т.к. явно няма да се вредим всички за Марков  smile3506

# 486
Добро утро
Мнооого ми се гади вече втори ден и като съм гладна и като не съм. И толкова съм подпухнала вече,че лицето ми е като топкс  #Cussing out

# 487
Момичета защо сте се ориентирали към този Марков? В коя болница е? Нищо не съм чувала за него и затова питам Simple Smile

# 488
Аз днес ходих за направление до личната и каза че не можела да ми даде първо едно за гинеколог и после за регистриране по програма Майчино здраве и ми даде направо второто. Предполагам, че то няма да ми свърши работа за прегледа утре, тъй като регистрирането се правило в 10г.с., та явно ще си платя прегледа. При вас какво направление ви дадоха?

Относно ГМ - четох за много лекари - Марков, Томова, Димитрова, Сигридов, Врагалева и др. За всички има много добри мнения и се появяват тук-там по някое супер лошо - малко време за преглед, претупване, пропуск да се забележи сърдечен порок или синдром на Даун. Та в този смисъл не знам кого да избера. Шестото ми чувство клони към Врагалева, като четох и предишни теми в този подфорум има доста доволни, та мисля да се опитам да запиша час при нея.

Последна редакция: вт, 19 яну 2016, 10:11 от Kisses{P}

# 489
  • Варна
При мен също няма симптоми още, но е доста рано - в 5-та седмица съм. При предишната ми бременност по спомен май към 7-8 седмица се появи гадене, но беше за кратко време, дано и сегашната ми бременност да е така лека.

# 490
  • Морска приказка
На кратко да ви разкажа за предишната бременност. Ходих на ФМ първи триместър във Фемина (там много хвалят д-р Димитрова, но нямаше часове за нея) при д-р Славкова, която след прегледа директно ме прати на амниоцентеза без много обяснения. За първи път чувах и изобщо не знаех даже какво да питам и какво представлява подобна манипулация. Както и да е  с много зор упсях да си уредя час и при д-р Марков, прегледа беше много обстоен, обяснява всичко, потвърди евентуален проблем ,който следихме през бременността и благодарение на него избегнах манипулацията, родих здраво детенце. Не агитирам никого но чисто сърце казвам, че за мен той е страхотен д-р и изключителен специалист, за това бих пътувала от Бургас до София за този преглед,, защото му имам пълно доверие.
Аз днес ходих за направление до личната и каза че не можела да ми даде първо едно за гинеколог и после за регистриране по програма Майчино здраве и ми даде направо второто. Предполагам, че то няма да ми свърши работа за прегледа утре, тъй като регистрирането се правило в 10г.с., та явно ще си платя прегледа. При вас какво направление ви дадоха?
и моята ЛЛ ми даде направо за ЖК и аз евентуално ще си платя в петък прегледа, но по мои спомени първия път ме записаха за ЖК към 7-8 г.с., така че явно си зависи от доктора.

# 491
При мен също няма симптоми още, но е доста рано - в 5-та седмица съм. При предишната ми бременност по спомен май към 7-8 седмица се появи гадене, но беше за кратко време, дано и сегашната ми бременност да е така лека.

И аз съм в пета, явно е рано още

# 492
Здравейте, мами Simple Smile
Реших да ви пусна нещо интересно , любопитно ми е да ви чуя мнението по тези въпроси. Отговаряйте кратко с по дума - две да не спамим темата, ако желаете разбира се, но мисля , че и за вас ще е полезно .
1. Нервни ли сте ?
2. Мислите ли , че психическото и емоционално състояние на бременната се отразява на плода ?
3. Спортувате ли през бременността и какво ?
4. Какво мислите за секса по време на бременност?
5. А оралните ласки или самозадоволяването?
6. Как мислите да се обезкосмявате през този период?
7. Коло маската вреди ли?
8. Използвате ли интимен гел ,  а ежедневни превръзки?
9. Променихте ли храненето ?
10. Работите ли през бременността?

Това бяха моите въпроси. Надявам се да ви е интересно. След малко и аз ще отговоря

Последна редакция: вт, 19 яну 2016, 12:55 от katrinkoleva

# 493
Много ми харесва идеята, Катрин! Ето и моите отговори Simple Smile

Здравейте, мами Simple Smile
Реших да ви пусна нещо интересно , любопитно ми е да ви чуя мнението по тези въпроси. Отговаряйте кратко с по дума - две да не спамим темата, ако желаете разбира се, но мисля , че и за вас ще е полезно .
1. Нервни ли сте ? Да, и ревлива
2. Мислите ли , че психическото и емоционално състояние на бременната се отразява на плода ? По-скоро да
3. Спортувате ли през бременността и какво ? Да - ходя на три вида тренировки - пилатес, мега бърнинг (по-интензивна кардио) и тотал боди (разновидност на комбо гимнастика)
4. Какво мислите за секса по време на бременност? - ако бременността не е рискова - супер
5. А оралните ласки или самозадоволяването? Ще пропусна в този период
6. Как мислите да се обезкосмявате през този период? Самобръсначка
7. Коло маската вреди ли? Не би трябвало
8. Използвате ли интимен гел ,  а ежедневни превръзки? Себамед и дискрийт
9. Промените ли храненето ? Да, опитвам се да се храня редовно - попринцип пропускам закуска и за обяд рядко се сещам, но сега се храня редовно. Тотално изключих сокчета, газирани и сладко.
10. Работите ли през бременността?  Да

Това бяха моите въпроси. Надявам се да ви е интересно. След малко и аз ще отговоря

Вие кога мислите да уведомите работодателя?

А усещате ли да сте по-ревливи и емоционални? Имам чувството, че мога да се разплача за всяко едно дребно и маловажно нещо.

Последна редакция: вт, 19 яну 2016, 10:40 от Kisses{P}

# 494
Kisses радвам се , но не си отговорила Simple Smile иначе по твоите въпроси :
Уведоми работодателя , тъй като съм в едномесечен болничен поради кървене.
2.чувствам се много по - чувствителна , емоционална и ревлива Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт