Септемврийче е наред, с две черти напред

• 28 863
  • 726
  •   1
Отговори
# 525
Jalana, За мъжки имена аз съм фен на Калоян  Mr. Green Ако ми се падне момче, Калоян ще да е.
Иначе по отношението на пътуването - трябва да пътувам със самолет (полет от около 3ч.) края на февруари, когато по мои изчисления ще съм на края на 3ти месец. Ще питам лекарката, но се надявам да не е проблем.

# 526
Но на мен ми се иска да е кръстено на някой от бабите и дядовците

# 527
ами мислех за Калоян, но така се казва мъжа на сестра му  Laughing и пак не ми се иска заради това..
Иначе  в работата ща не ща, ще трябва да ги сюрпризирам другата седмица и с факта, че съм бременна и с факта, че няма да ходя  Rolling Eyes не ми се искаше толкова рано, няма да съм дори в трети месец, но какво да правя  Thinking

# 528
Но на мен ми се иска да е кръстено на някой от бабите и дядовците

Аз пък точно от това бягам. Първо имената им не ми допадат, второ - все пак са 4 броя и 3ма ще са ощетени Simple Smile

Други идеи за мъжки имена - Крум, Кристиян. Много обичам мъжките имена с К  Mr. Green

# 529
Jalana, За мъжки имена аз съм фен на Калоян  Mr. Green Ако ми се падне момче, Калоян ще да е.
Иначе по отношението на пътуването - трябва да пътувам със самолет (полет от около 3ч.) края на февруари, когато по мои изчисления ще съм на края на 3ти месец. Ще питам лекарката, но се надявам да не е проблем.

И  на мен ми предстои полет края на февруари, затова се поинтересувах. Надявам се, че ако всичко е наред и нямам болежки, то няма да има проблем за пътуването.

# 530
Еми ще правим много деца, да няма ощетени  хихи

# 531
Еми ще правим много деца, да няма ощетени  хихи

Joy минимум 4  Joy и не дай си боже да си имаш и някое любимо име за момче и момиче... #Crazy

# 532
Охх.момичета днес цял ден съм с ужасно гадене.Лежа и дремя кажете ми нещо ефикасно да помага???

# 533
Охх.момичета днес цял ден съм с ужасно гадене.Лежа и дремя кажете ми нещо ефикасно да помага???

На мен ми помагаше смученето на ментови бонбонки, винаги имах в чантата.

За имената... аз си кръщавам бебетата още като видя двете чертички. Имам вътрешно усещане за пола, което досега не ме е лъгало Wink . Та това бебе сега се казва Лора  Heart Eyes .

# 534
Срещу гадене може Джинджифил , лук чета , вода с лимон , ментови дъвки , газирана вода Кинли

# 535
  • Варна
Да се включа и аз в анкетата Laughing

1. Нервни ли сте ? - Не повече от обикновено.
2. Мислите ли , че психическото и емоционално състояние на бременната се отразява на плода ? - Да, и се старая да се ядосвам по-малко, помолих сина ми да не ме ядосва и почти изпълнява молбата ми.
3. Спортувате ли през бременността и какво ? - Преди да забременея правех от дъжд на вятър упражненията на Руми Илиева, сега мисля да правя тези за бременни, а може и на йога за бременни да се запиша.
4. Какво мислите за секса по време на бременност? - При бременност без усложнения е ОК.
5. А оралните ласки или самозадоволяването? - За тези неща не се сещам да има противопоказания Mr. Green
6. Как мислите да се обезкосмявате през този период? - Както обикновено - епилатор, а като стане трудно с корема - кола маска.
7. Коло маската вреди ли? - Не.
8. Използвате ли интимен гел ,  а ежедневни превръзки? - Не.
9. Променихте ли храненето ? - От както станах майка за първи път се старая всички в къщи да се храним здравословно, та няма да променям това през бременността.
10. Работите ли през бременността? - Да и сигурно ще работя до раждането.

Аз работодател не съм уведомявала, защото сама съм си работодател Laughing. Преводач съм и работя от къщи (на пълни обороти, често на по-дълъг от 8-часов работен ден). Мисля да намаля натоварването и да поемам по-малко работа, за да не страдам от недоспиване, какъвто често е случаят при мен, а и за да имам време за книжки и хобита, защото след като децата станат две, сигурно съвсем няма да имам време за себе си. Ще уведомя клиентите си вероятно като наближи да раждам. Ако бебето ми се окаже кротко и спящо като първото, много вероятно да започна да поработвам малко след като родя.

При предишната ми бременност уведомих работодателя ми към 3-тия месец. Не съм имала проблеми, само беше малко досадно всички колеги (тогава близо 20 на брой) постоянно да идват да ми предлагат да ям нещо Laughing. Работих на работа до излизане в 45-дневен болничен, а от в къщи продължих да работя до 3 дни преди раждането (бях с планово секцио по медицински причини). Но имах много лека и приятна бременност, чувствах се прекрасно, дано и сега е така.

# 536
Момичета, не съм писала скоро защото при мен нещата са.... миналата седмица бях с много силни болки ходих при моята лекарка и ми изписа ощееее хачета и инжекции. Положението се подобри болките ми спряха и вчера реших да ходя на работа, само че идеята беше много много лоша, защото прокървих...хайде пак на лекар пак инжекции..поне видяхме сърчице и казаха че няма отлепване. И така от вчера пак съм на легло и кървенето веднага спря. Явно ще трябва да пазя леглото. Само до тоалетна и да хапна...вече не ме свърта, но няма начин. Горкия ми мъж..пере, готви, простира ама няма начин така ще е за сега.

# 537
Аз ако е мома ще я кръстя Емма - първо, че ми е любимото име, второ майка ми се казва Ева, а свекърва ми Емилия - т.е. всички са, щастливи и доволни, без дори да подозират, че това име го избрах преди 8 години, докато гледах "Приятели". ( Рейчъл си кръсти така дъщеричката) Относно това, ако е принц.. е битка на битките, нищо не харесват, всички се цупят, накрая ще го кръстя Магдаленчо  hahaha

# 538
Здравейте ,чета ви редовно но от известно време нещо не ми се пишеше понеже не се чувствах добре.То беше едно опъване ниско в ляво ,тъпа болка все едно ще ми идва, мигренозни пристъпи .Вчера сутринта обаче ми зацапа бледо розово и с тези болки веднага отидох при моята гинеколожка която ми следи първата бременност .Това ми е втори преглед .Гледа ме с вагинален видеозон и изненада    Shockedлеко отлепване на крехката все още по нейни думи плацента.Иначе хубавото е че имаме сърдечни тонове. 7 седмица и 3 дни ми излезе.Иначе терапията ми до 22 .02 деня за регистрация и скриниг е 2 по 1 Дуфастон ,2 по 2 перлички Утрогестан вагинално и 3 по 1 Но шпа.И така 1 месец с повече лежане  Cry  Ноооо, аз съм оптимист и ще гледам напред без никакви тъмни мисли в главата. Simple Smile Успех и късмет на всички мами.
Силвианна, почивай си, мила и се опитвай да мислиш позитивно.  Hug Знам, че е лесно да се каже, а на практика е в пъти по-трудно, но позитивната настройка помага! Вярвай, че всичко ще е наред!  Praynig Аз също минах през един такъв труден период най в началото (докторката се усъмни за извънматочна бременност, слава богу, оказа се, че просто е било много рано за преглед), така че те разбирам напълно. Почивай си и се наспи хубаво - сега ти е паднало  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 539
  • Пловдив
Здравейте,
Мили бъдещи мами!
Аз днес съм значително по-добре,но това е сигурно защото се пораздвижих малко навън,поработих и не съм си лежала цял ден вкъщи.
Имам леки притеснения,защото преди няколко часа много се ядосах в работен план.Колкото и да се опитвам да съмс покойна,понякога не става.
Кръвното ми се беше повишило 147/95 с пулс 100,като при мен нормално кръвно е 130/85 и пулс винаги висок.  Confused Надявам се да не съм причинила нещо на бебчо с това кръвно и тия нерви.
Иначе гаденето днес е много по-малко. Само чувствах отпадналост,но това си е в реда на нещата.
Относно ЖК в Пловдив,ако има някоя бъдеща мама от тук,ако знае и може да препоръча някого ще се радвам да чуя мнения. Благодаря!
Лека вечер на всички!  Tired Tired Tired

Общи условия

Активация на акаунт