Септемврийче е наред, с две черти напред

• 28 466
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
Значи ще чакаме отзиви! Simple Smile  bouquet

Благодаря, Escarlata  bouquet

По-горе имаше въпрос за приложения за телефони. Аз ползвам Pregnancy+ (на английски е).

# 601
И моето е Pregnancy +  Peace

# 602
Магдалена, Честито и Весело искарване на празника утре ❤
 Относно приложенията аз си ползвам моето менструалното има pregnacy mode, което е много точно и съм си с него Simple Smile

# 603
  • Морска приказка
 Peace Благодаря Ви за отговорите момичета, сега ще го изтегля да му се порадвам  Laughing

# 604
Аз ползвам Android бебе, то е на български и също има полезна информация. Simple Smile

# 605
Момичета, аз се включвам да поздравя празнуващите Simple Smile

hriskag25 Честита рожденичка! Жива и здрава да ви е и много да ви радва и слуша покрай предстоящите събития!

Честито и много весело утре и на Магдалена! 

И да пожелая на всички, които имат някакви притеснения да си почиват, да бъдат спокойни и мнооого положителни! И всичко ще бъде наред!

# 606
Момичета, скоро ще изпишем темата и трябва да измислим заглавие на новата  Party

# 607
Не се притеснявайте, размерите в тези седмици са много относителни. И на мен по ПМЦ на прегледа бях в 7 седм. , а докторката каза, че размерите му са за 5-6 седм. Най-точно по размера на плода се изчислява термин на първата ФМ. Но тогава се определя според дължината на бедрената кост на плода, което не е толкова субективно.

# 608
И при мен каза 4-5седмица, а по мои изчисления от утре съм в 6та.

# 609
Не се шашкайте за тези размери, защото става въпрос за милиметри, които при това са зуумнати. Можете да си представите значи каква е вероятността за грешка в изчислението. Още е много рано за заключения  Crazy

# 610
  • София
Момичета, скоро ще изпишем темата и трябва да измислим заглавие на новата  Party
Нещо, че ще чуем тупкащо сърце  Heart Eyes
В септемврийска мама вече тупка сърчице!  newsm78

# 611
На мен и това име ми харесва , може просто да и сложим номер 2

# 612
Чухме вече сърчице,  малкото човече в нас расте!

Септемви месец е далече,  но сърчицето ти го чухме вече!

# 613
Чухме вече сърчице,  малкото човече в нас расте!

Септемви месец е далече,  но сърчицето ти го чухме вече!

newsm10  Страхотни предложения

# 614
Февруари на вратата чука, Септемврийски мами сърчицата чуха

Общи условия

Активация на акаунт