Септемврийче е наред, с две черти напред

• 28 442
  • 726
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Добре дошли на новите момичета  Hug
Честито на Magdalena, хубав семеен живот ти пожелавам  bouquet
Стискам палци за утрешните прегледи, аз за сърчице съм чак на 09.02 тогава ще съм съм в 9 г.с (8+6дни).
При мен все така симптомите са послушни и само от време на време ме тормозят, само много ми се пишка, постоянно съм в тоалетната, а нощем ставам по сто пъти, не знам до края как ще е  ooooh!

Спокойна вечер ви пожелавам  Hug

# 676
Dessy сигурна ли си , че тези 45 дена не влизат в тези 180 ? Тоест до раждане имаме 180+45=225 общо дни без ТЕЛК

# 677
  • Пловдив
Елица, за третото ще се пробваш ли пак естествено или..?

Дъртичка съм, с по-тесни размери на таза, проблемно първо раждане, едно секцио - вероятността да ми се вържат не е голяма Wink Ще ги тествам по-нататък, но очаквам по-скоро да ги разсмея и този път директно да ме пратят на психиатър Wink

Danili, vikentiq, стискам палци от сърце  :pray

Много благодаря! Дано всичко е ок! 😔

# 678
Dessy сигурна ли си , че тези 45 дена не влизат в тези 180 ? Тоест до раждане имаме 180+45=225 общо дни без ТЕЛК
Да, нямат общо.

# 679
  • Варна
Но за да получиш дълъг болничен трябва да минеш лекарска комисия, която да прецени дали това е необходимо. В повечето случай няма да ти откажат.

# 680
Благодаря за инфото.
Между другото, лекарят ми намали лекарствата . Само утрогестан ще вземам и фолиева разбира се; ) дано не се налага пак да пия други.
Късмет на всички , чакащи сърчице и най - вече ТЪРПЕНИЕ

# 681
  • София
Здравейте, момичета. Аз не чакам бебче през септември 2016, но съм от септемврийки 2015. Искрено се радвам на щастието на всяка от вас и ви пожелавам лека и спокойна бременност и здрави и пухкави бебчета на финала. Като чета изпълнените ви с емоции постове, направо ми се иска пак да съм бременна Simple Smile  Hug
PakMama аз не съм счетоводител, но имам застъпени майчинства и минах през някои интересни ситуации по отношение на документацията. Ще се радвам да помогна, ако имаш нужда от информация.

# 682
Здравейте,
НА новодошлите! Много се радвам за чулите сърчица! Честито!  И на младоженката честито!  Blush Blush bouquet bouquet bouquet
Утре ми предстои лекар. Много силно се моля да чуем сърчице и да е нормално всичко. Според телефона съм 6г.с.3д утре. Сега съм малко във филма,защото отдясно долу не спора да ме боли и мн взех да се притеснявам. Срещнах и други момичета да имат тези болешки,но ми е мн притеснено.
Как ще издържа до 17ч утре и аз не знам. #Crazy Стискайте палци!  newsm17Утре ще се отчета!
Лека вечер на всички и още веднъж честито на сърчицата! newsm51

vikentiq, предполагам е много индивидуално. Аз имам болки в ляво и лекарката ми каза, че е жълто тяло (доколкото разбирам задържан фоликул). Също имам болки от време на време и то не само в ляво, особено вечер, тоест всяка вечер. Питах лекарката днес и тя ми каза, че след като минават от но шпа, да не го мисля. Но това е все пак на основа на моя преглед. Стискам палци! Hug

П.П. За болките вечер ми каза, ако са силни да си пия по 2 но шпа вечерта, за да се отпусне матката, пък и аз да си спя спокойно. Питах и защо са по-силни вечер, каза, че има много варианти, едната причина е повишената телесна температура вечер, а и всеки си има предразположеност към някакви болежки, които при бременност се усилват.

Последна редакция: пт, 22 яну 2016, 01:56 от Lyn

# 683
Добро утро момичета !  Hug
Ще местим ли темата? Останаха ни има няма 4 странички, а каквито сме бъбривки, днес ще ги изпишем.
Да си призная, нова съм тук и съм пълен хал хабер  newsm78 Heart Eyes   Coffee tîme 💋

Последна редакция: пт, 22 яну 2016, 08:49 от Vln89

# 684
Добро утро оооо.
И аз съм на кафенце:) Как е при вас времето? СТУУУУД
ОХ , аз днес трябва да ходя до офиса за малко....гадноооо ама няма как .

# 685
  • Виена
Здравейте, момичета. Аз не чакам бебче през септември 2016, но съм от септемврийки 2015. Искрено се радвам на щастието на всяка от вас и ви пожелавам лека и спокойна бременност и здрави и пухкави бебчета на финала. Като чета изпълнените ви с емоции постове, направо ми се иска пак да съм бременна Simple Smile  Hug

katya_pk, това пък е толкова мило, че се отбиваш с пожелания Hug Да са ти живи и здрави двете слънчица! Виждам, че скоро Елена е имала рожден ден, а като гледам разликата... да не те поздравяваме ние следващия септември Wink

Аз вчера имах някакво кафяво зацапване и днес мисля да отивам на лекар. Ако тази чумичка, моята лекарка, пак се прави на принцеса, отивам в болницата.

Слънчев ден на всички (въпреки снега) Simple Smile

# 686
Честито на булката🎉Много,много любов Ви желая😀

На мене ми се гади и няма апетит-огладнявам,но не знам какво ми се яде и мога да не ям.(Леле как го обясних само😄).Гърдите ме болят и май трябва да си купя сутиен с меки чашки за да не ме притиска.Момичета до кога болят гърдите?През цялата бременност ли?

# 687
Здравейте, момичета. Аз не чакам бебче през септември 2016, но съм от септемврийки 2015. Искрено се радвам на щастието на всяка от вас и ви пожелавам лека и спокойна бременност и здрави и пухкави бебчета на финала. Като чета изпълнените ви с емоции постове, направо ми се иска пак да съм бременна Simple Smile  Hug
PakMama аз не съм счетоводител, но имам застъпени майчинства и минах през някои интересни ситуации по отношение на документацията. Ще се радвам да помогна, ако имаш нужда от информация.
Много хубаво, че наминаваш през темата  bouquet
Аз питах вече в счетоводната тема, горе-долу реших какво да правя, но сега доизчиствам. Все пак ако има нещо странно, може да ми пишеш на лични, да съм подготвена какво ме чака  Peace

# 688
Да, нямат общо.
ДОБРО УТРО.момичета!
Магдалена честита сватба,живи и здрави много детски смях да огласява домът ви!
Деси,благодаря за инфото би ли разяснила как се изчислява.Доки ми  каза че 8.09 ми е термина документално.Как се смятат 45 дни  назад до термин/календарни или раб.дни се смятат не ми е ясно/
180 дни  са 6 месеца някъде ако не се лъжа с точност.искам да си го изчисля за да знам ако не се чувствам добре по на там както е сега с постоянно гадене ,до кога да ходя на работа и и да си вземам болнични да си стоя в къщи. А и си мислях най късно до края на май да избутам и после болнични за да си гледам детето защото го изписват от градина.

# 689
Добро утро и от мен. Аз сега сега ходих при мойта лекарка за да ми пуска болничен, че този който имам изтича утре. Та пусна ми до края на февруари..поне така ми каза, в понеделник ще е готов и ще мога да си го взема. Каза ми, че може да ми пуска до самото раждане. Когато ти изтекат тези 180 дни има врътка с Телк да ти пуснат още месец, колкото ще е разликата до 45 дневния...нещо такова ми обясни. Аз продължавам да си лежа като вече съм с пълен пакет екстри..сутришно и вечерно гадене и неистов глад( предвид че лежа по цял ден това не е никак добре, но засега успявам да се залъгвам с плодове).

Общи условия

Активация на акаунт