Бродирана красота - тема 132

• 78 307
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • Ямбол
Завършена страница 23 от 44 страници! Повече от половината! Айде черпя всички с една снимка с доста лошо качество.
Нямам търпения да го изпера и опъна тоя красавец .В рамка де.  Mr. Green

Dragon Spread - HAED с линка се вижда малко по-добре. За тия които са любопитни.

Скрит текст:

# 571
  • Ямбол
Vache намачкай я малко тая панама ! На мен така ми омеква.  Crazy

# 572
Много красив магьосник  Hug

# 573
  • София
Aetera уникален става този магьосник, направо ме омагьоса макар и не напълно готов  Hug Grinning

# 574
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Завършена страница 23 от 44 страници! Повече от половината! Айде черпя всички с една снимка с доста лошо качество.
Нямам търпения да го изпера и опъна тоя красавец .В рамка де.  Mr. Green

Dragon Spread - HAED с линка се вижда малко по-добре. За тия които са любопитни.

Скрит текст:

страхотен е  Hug
и вече мина средата Simple Smile значи си по-близо до края, отколкото до началото   Hug
нали помниш, че за да върви работата трябва редовно да показваш в темата? Whistling

# 575
  • Ямбол
st. Dobri задължително ще показвам. От време на време всеки има нужда от хвлаби.  Mr. Green
Близо, близо колко да е близо. Да се надявам, че по това време догодина, ще го снимам рамкиран.

# 576
Аетера, чудесен е. И за пореден път ще кажа че искрено ви се възхищавам за "чаршафите ", които шиете. Аз все съм нетърпелива да му видя края и затова напоследък  шия само разни дребосъци.

# 577
  • София
Vache намачкай я малко тая панама ! На мен така ми омеква.  Crazy
Човек, мрежа за комари... няма намачкване, гергефа не можех да сложа... толкова твърда работа. Сега се оправи, чудна стана  Wink

Магьосникът е чудесен! Hug

# 578
Много благодаря на st.Dobri и на всички,които ми отговориха!Намерих полу-прозрачния конец и се надявам да продължа шиенето успешно.както винаги темата е полезна и всички са отзивчиви. bouquet

# 579
Много благодаря на st.Dobri и на всички,които ми отговориха!Намерих полу-прозрачния конец и се надявам да продължа шиенето успешно.както винаги темата е полезна и всички са отзивчиви. bouquet

освен, че сме отзивчиви, особено аз  Flutter , сме и любопитни, пак аз, и чакаме снимки  Hug

докладвам уставно:  Laughing вчера проведохме мини срещичка: бяхме аз, малко сладко коте и един много мил младеж, който ни изтъртя всичките гобленарски хвалби, показвания, размятания на панами, конци и започнати-недовършени гоблени. 
изобщо не разбрах как минаха 2 часа  Crazy
у дома се сетих, че можехме поне една снимка да направим, но вече беше късно  Blush
Коте, не съм забравила обещанието, ще снимам и ще покажа етап  Whistling поне един

за всички други - има ли желаещи да си организираме гобленарско-кучешко-детска среща.
дата и час не предлагам за сега;
 място - парк  Peace

# 580
Аз имам, но сигурно мястото на срещата ще е в Софийски парк, пък и нито дете имам, нито куче..не вървя  Laughing

# 581
Аз съм за, но нека се запролети малко, защото с кучето сигурно няма да ни пуснат в никое заведение.

# 582
Аз имам, но сигурно мястото на срещата ще е в Софийски парк, пък и нито дете имам, нито куче..не вървя  Laughing

и без деца и без кучета ще приемаме  Hug

почивните дни?
парк Заимов или Гео Милев са ми най-близко  Blush

# 583
Здравейте! Иска ми се да започна Bycikle afternoon на Дименшйнс . Намерих някаква схема, която е.леко размазана , а за конците има имформация замо по имената им. Примерно baby blue, oringe, .. . Започнах по едни таблици да ги намирам, но е страшно бавно, пък и някои не успявам. Много ще се радвам , ако някой от Вас може да ми помогне със добра схема и легенда на конците. Благодаря предварително. Имейл:  marsil9798@abv.bg

# 584
  • София
за всички други - има ли желаещи да си организираме гобленарско-кучешко-детска среща.
дата и час не предлагам за сега;
 място - парк  Peace
Аз бих се замислила за почивните дни,  Wink
Децата колко са големи? Че мойте са различно възрастни  Laughing Laughing Laughing

И да кажа пак за прословутия петел и панамата му Rolling Eyes
Ядосах се... теглих знаете какво и отидох да купя ДМЦ 18 каунт, взех и унгарска 16 каунт. Вероятно ще го почна на унгарската. Не ми изглежда зле, само дето няма квадратчета, но ще й направя  Wink

Общи условия

Активация на акаунт