Бродирана красота - тема 132

• 78 292
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • Казанлък
Честит празник момичета, бъдете живи , здрави и много обичани bouquet
teddybearm откъде купуваш тези игли , сподели и ние да развиваме такава скорост  а за красотата на петела  smile3505

# 631
Честит осми март на всички.Бъдете много щастливи и обичани.

# 632
  • Варненска клюкарка

И за да не съм голословна, ето последното което завърших по празниците

Страхотееен Heart Eyes

Честит празник мили момичета!

# 633
  • с.Николово, обл. Русе
Честит Празник Дами!
 bouquet

# 634
  • София
Много се радвам, че харесахте Петльо и благодаря за милите думи  Heart Eyes  Hug

Знам си аз че трябва тук да се похваля и да ми се стопли сърцето. В къщи мъжете го погледнаха много пренебрежително и край. ММ за да демонстрира интерес се изказа "това пък къде ще го сложиш"  Mr. Green  Joy

# 635
Честит празник, момичета!
Teddybearm, петлето може на възглавничка да се направи.

# 636
Аз съм вече почти на финала на една Вярност, 5 реда имам още, ама бавничко кретам...
Та за среща какво стана? Никой нищо. Я се стягайте и да ходим в парка Заимов - ако имаме късмет, аз обиновено си издърпвам пейка в тревата и е много приятно за шиене  Joy

# 637
  • София
Малко късничко, но честит празник, дами! Simple Smile
Ето още едно етапче от мен, вече не снимам всеки ден, когато шия, но гледам да снимам честичко Wink

# 638
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Аз съм вече почти на финала на една Вярност, 5 реда имам още, ама бавничко кретам...
Та за среща какво стана? Никой нищо. Я се стягайте и да ходим в парка Заимов - ако имаме късмет, аз обиновено си издърпвам пейка в тревата и е много приятно за шиене  Joy

големите планове за празниците се провалиха - детето се разболя

Sad сега се долекуваме, седмицата е дълга, а почивката малка....

но за следващата асъбота - неделя съм навита Simple Smile гоблени, деца и кучета са добре дошли Simple Smile без такива екстри също става  Hug

# 639
  • Юпитер- Сатурн
Ето още едно етапче от мен, вече не снимам всеки ден, когато шия, но гледам да снимам честичко Wink
Да ама до десетата снимка и хоп си готова, аз и след стотната напредък няма да се види.

За шиене установих, че граници няма. Но също така установих, че има по - пристрастени от мен. Но лека по лека и аз се заразявам. Таз болест била много приятна  Simple Smile

# 640
в службата на осми март направихме изложба на талантите  Blush

никой не повярва, че аз съм ушила всичкие голени, а не бах занесла и половината Blush
кой знае какъв мързел им изглеждам  Mr. Green

те и за тортата не повярваха, че е със спанак Blush

# 641
Моля, помогнете ми! Искам да довърша започнат преди 15 години гоблен - Кошничка с червени рози от Казанлък. Два цвята обаче са се загубили през годините - със знак Х и със знак И! Моля опишете ми ги или дайте номер.

# 642
Изчитам ви от няколко дена. Имам чувството че по-интересни дискусии е нямало, може би защото не взех участие и понеже ви изчетох на един дъх Simple Smile
Добре дошли на новите момичета, още повече че има начинаещи гобленарки започващи ХАЕД. Поздравления!
Аз си пошивам, когато тамагочито спи. Попаднах на един много интересен (за мен) гоблен, с печатан фон, на Нова Слобода.
    Конците са Аврора 120, но са много тънички и едни мекички и пухкави, такива хубави Х се получават. Има и контур но ще го направя накрая, понеже не е много. Завърших и един дядо Коледа на ДИМ, ама друг път ще го покажа Simple Smile
Относно закрепването на конеца, аз доста често започнах да правя възелче, закрепвам го на лицето, и като го промуша отзад с кръстчета го зашивам, и като стигна до възела го отрязвам. Не знам дали стана ясно Simple Smile Една от рускините шие ХАЕД, и реши да закрепва конеца на гърба, като прави възелче, казва че така или иначе ще се зашие стабилно Simple Smile
Относно дупетата - ето го моето -   Не мога да кажа че се скъсвам от старане, но и не го карам през просото. След като Финети показа как се шие за идеален гръб, реших да пробвам и взе че ми хареса. Естествено че правя протяжки, но гледам да не са дълги.
Имам и въпрос - как си третирате иглите? Някои от моите ръждясват, а уж шия с тях, минават си безпроблемно през панамата, ама друго си е да блестят. Мислех да ги накисна в кока-кола, или в сода с оцет. Чакам съвети Simple Smile)
Продължавам да ви следя.

# 643
ах тези котараци!  Crazy мнооого ми харесаха - цялата серия исках Laughing добре, че навреме се спрях, че ще трябваше да слагам ластици на скриновете  Laughing

ерини, нямам го, за съжаление. преди време са работили само две фирми: Казанлъшки гоблен и заря, и двете продължават да работят. вижда ли се някъде на коя фирма е?   Blush дали не биха помогнали, ако се свържеш с тях?

# 644
  • София
Азарея, аз шия малки гобленчета и затова толкова бързо ти се струва, че шия хихи Wink
ЦелуФче, много ми е интересно какво ще се получи накрая, за момента ми допада много! Simple Smile
Аз похвалих ли ви се с новите придобивки? Най-накрая събрах цялата "пощенска" серия на Дим
Скрит текст:
А днес ми пристигна ето това

Общи условия

Активация на акаунт