За тези, които четат любовни романи - тема 21

• 88 868
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • Разпиляна във въображението
Не.

Не съм запомнила възрастта й. Бях останала с впечатлението, че е по-малка, около 8-9 год. Laughing

# 151
Никога не съм в крак с вас...все съм или напред ...или назад Mr. Green а уж съм зодия Близнаци а не Рак Crossing Arms
Зачетох се в една книжка...от там прехвърлих на друга...на Джоан Джонстън...търся  Outlaw's Bride. Това е втората книга от поредицата "Булки по пощата". Някой да я има на български?
не съм чувала за тази поредица.....за какво иде реч.... Crossing Arms newsm78
http://chitanka.info/text/23087-bosa-pred-oltara Това е първата книга.
Поредицата се казва "Шеринг Крос"

GR не намирам книгата да е част от поредица. И другата също я дават самостоятелна.
Скрит текст:
Малко ми е странно Пач и Итън. Те са с голяма разлика, бре
newsm78

# 152
  • София
Сега ще зарежа ето това - https://www.goodreads.com/book/show/17260623-ruining-me   Смесица е от Джей Лин, което за мен е плюс, и от Анна Тод, което не ми хареса. Но ако някой е почитател и на двете авторки, мисля, че ще хареса поредицата.
И въпрос - някой има ли впечатления от това - https://www.goodreads.com/series/94544-spiral-of-bliss

И от това - https://www.goodreads.com/book/show/2761356-the-sweet-gum-tree

Последна редакция: пт, 15 яну 2016, 19:18 от milenaka

# 153
Леле, доста поизостанах! В общи линии напоследък обсъждате предимно книги на английски, така че не съм толкова назад... Mr. Green Мъча ''Принцеса Алесандра'' на Д.Гарууд вече цяла седмица и ми е доста скучна! Тази поредица просто не става!  Crossing Arms
Не останах очарована и от "Ако останеш" от Кортни Коул, която си купих на хартия, но хич не ме докосна! Младежът имаше проблеми с баща си, с наркотици, но се променя срещайки момичето на мечтите си! Самата история не е разказана въздействащо! Това е първа книга от поредица и се зачудвам дали бих чела и следващата част! Wink
Относно ''Скотланд Стрийт'' и аз я нареждам веднага след ''Дъблин Стрийт'' и не съжалявам за покупката! Peace Имам и останалите части на хартия и цялата поредица ми е любима! Heart Eyes Новелата Касъл Хил пък нямам думи на опиша колко много ми хареса и съм щастлива,че я преведоха! Peace

# 154
Добро утро!

Среднощен ловец не ми тръгна както трябва,нещо се мъчим взаимно, та засега ще я оставя Sad
Мисля да започна Сладко палаво момче на Кристина Лорен,
ако някой я е чел, моля да сподели мнение.

# 155
  • Варна
Прочетох "Когато красавицата укроти звяра". Хубава книжка, но образът на главния ама хич не се връзва с епохата. Ако изключа това, ми беше забавна и интересна.
Чакам с нетърпение във вторник да излезе Feverborn на Карън Монинг  Mr. Green Домъчняло ми е за Бароунс.
Вчера се зачетох пак в една нейна Dark Highlander oт тази ппоредица за МакКелтър друидите https://www.goodreads.com/series/65562-highlander.
МакКорнич трилогия, такава боза накрая, че едвам дочетох https://www.goodreads.com/series/77181-maccoinnich-time-travels, няма да дочета последните 2. Мислех си за нейните Булки по дните на седмицата https://www.goodreads.com/series/76813-the-weekday-brides някой чел ли ги е? Сякаш добре пише авторката.

# 156
 Вчера свърших  "Влюбени до доказване на противното" хубава е и ми хаееса мн повече от "Гордост и предрасъдаци"... А днес започвам Сладко палаво момче на Кристина Лорен..Ако има някой койро я е чел да сподели мнение, дали си заслужавя.

# 157
  • Варна
Вчера свърших  "Влюбени до доказване на противното" хубава е и ми хаееса мн повече от "Гордост и предрасъдаци"... А днес започвам Сладко палаво момче на Кристина Лорен..Ако има някой койро я е чел да сподели мнение, дали си заслужавя.
Четох я на английски преди време, хареса ми. Интересна е. Бях приготвила и другите от поредицата, но подхванах нещо различно да чета.
Само свалям и трупам, навсякъде. Катерица лешници хах  Mr. Green

# 158
  • Euskal Herria
Четох я на английски преди време, хареса ми. Интересна е. Бях приготвила и другите от поредицата, но подхванах нещо различно да чета.
Само свалям и трупам, навсякъде. Катерица лешници хах  Mr. Green
Дано да издадат всички книги от серията. Ха, катерица... пак си добре, аз съм като черна дупка - засмуквам всички книги, до които се докопвам. Дори и такива, които като жанр или автор чак толкова да не харесвам  Mr. Green.

# 159
"Сладко палаво момче" откъде я теглите! Аз нямам регистрация в дата, а книги спасете ме вече не е актуален? newsm78 Може ли някой да ми я изпрати, или да ми кажете дали мога да си я изтегли от някъде без регистрация! Peace

# 160
  • Euskal Herria
Във фейсбук групите видях, че е качена. Аз си купих електронното издание.

# 161
  • I Love You 3000
За "Сладко палаво момче"- четох я на англ. като излезе. Приятна е, но другите от поредицата по ми харесваха. Сега на 2- ри Февруари трябва да излиза четвъртата и я чакам с нетърпение. Стилът си е на Кристина Лорен - ако трябва да я сравня с някоя от "Красивите" - бих я сравнила с "Красив непознат". По - добра е от нея , но следващите наистина са по - добри. По принцип не харесвах това в Непознатия - тоя секс в някакви клубове и все да е някъде "публично". И после в продълженията там в някакви стай дето ги гледат - извратени ми ставаха. Някак си останах с впечатлението, че само това и харесва на мацката - друг вид не. Та и тук мацката има някакъв фетиш(в скрито ще го опиша после), но не ми идваше чак толкова извратен. Не съм против фетишите на хората, но не ми харесва като не се разнообразява тоя фетиш. В скрит текст прилагам малко резюме.
Скрит текст:
Значи в Палавото момче започват с историята на три от двойките в поредицата. Трите момичета Миа, Харлоу и Лола, завършили гимназия или колеж, отиват на екскурзия във Вегас като да отпразнуват започването на сериозния живот. Там се срещат с три момчета Ансел, Флин и Оливър. Те пък отпразнуват, че се събират след някаква кампания за строене на домове за бездомните из страната. Там се запознали и от там си станали най- добри приятели и се събират веднъж годишно да го отпразнуват, както си трябва. Напиват се с момичетата и се женят по между си. Миа и Ансел преспиват, Харлоу и Флин преспиват, за Лола и Оливър не остава стая и миткат по улиците цялата нощ(но за тях в другите книги). На сутринта всички стават и отиват да подадат молба за анулиране на брака, но Ансел отказва да се разведе с Миа, защото така и е обещал предната нощ. Миа е била балерина, но една катастрофа преди години слага край на кариерата й. И сега трябва да върви по стъпките на баща си и да работи нещо , което не иска, защото баща й е някакъв който все не е доволен, никога не е искал да е балерина и някакви такива. Гаджето й тогава я зарязва, защото според него след катастрофата тя се е променила и се е затворила в себе си. Та след Вегас тя трябва да влезе в някакво русло, Ансел вижда , че тя има нужда от приключение. Той живее във Франция - адвокат от смесен брак - отишъл да живее в Париж, защото майка му така искала и си останал там. Но идва всяка година за да се вижда с приятелите си. Та той я убеждава на другия ден да тръгне с него и да живее в Франция за лятото, защото заслужава едно такова приключение - той ще работи , тя ще обикаля Париж и ще си почива. Така и бил обещал и после ще и даде развод. Заминава, терзае се, че не го познава и  каквото и да прави тя все пак трябва да се върне към вече програмирания й живот. Не правят  секс , щото тя си мисли, че той едва ли не я съжалява и защото тогава й е обещал и сега е вързан с нея. Той я убеждава, че тогава тя е била себе си като е влизала в роля, защото не се е притеснявала,  какво ще стане утре. Та започват да правят секс , като тя ходи в един секс магазин и си купува костюми , за да влиза в роли. Това е въпросния фетиш. И пак казвам този фетиш го приемам  повече от тоя в Непознатия. Само не ми харесва това , че секса и при двете е ограничен само до тоя фетиш. Хубаво е да разнообразява човек- то затова му се вика разнообразие, но пък постоянното разнообразие вече се превръща в друго. Лично мое мнение. Та до края ще си прочетете, ако ви е заинтригувала. Но следващите с Харлоу и Фин и Лола и Оливър по ми харесаха. Сега четвъртата май ще е за съквартирантката на Лола - чакам я с нетърпение. Ако някой иска - да резюмирам и другите.
.............. Мислех си за нейните Булки по дните на седмицата https://www.goodreads.com/series/76813-the-weekday-brides някой чел ли ги е? Сякаш добре пише авторката.

Благодаря за предложението , ще ги зачета - много ми харесват такива предварителни бракове. От както прочетох за милионерите все си търся пак някаква такава поредица. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 162
  • Euskal Herria
Ако някой иска - да резюмирам и другите
Бих била благодарна за това. За мен не е проблем да знам предварително съдържанието на някоя книга или филм.

# 163
  • I Love You 3000
Ако някой иска - да резюмирам и другите
Бих била благодарна за това. За мен не е проблем да знам предварително съдържанието на някоя книга или филм.

Simple Smile Simple Smile Simple Smile И аз съм така.

Ще резюмирам с радост , но утре , че както виждаш съм много подробна, а и съм ги чела преди година и ми трябва повече време да се разстеля:)Simple Smile Лека нощ и до утре.

# 164
  • Euskal Herria
Благодаря ти!

Общи условия

Активация на акаунт