За тези, които четат любовни романи - тема 21

• 88 866
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
И аз чакам Монинг,  че напоследък  голяма суша

# 166
  • София
Прочетох "Касъл хил" и "Шотландско предизвикателство". Харесаха ми, но не са нещо запомнящо, за отпочиване стават. Peace

Chris_Ch, мерси за резюмето. Вероятно ще започна поредицата.

# 167
The Sweet Gum Tree някой ми я беше препоръчвал преди доста време, зачетох първите страници и не ме грабна, може би някой далечен ден бих я започнала отново.Simple Smile

Аз се завърнах към любимите хокеисти https://www.goodreads.com/book/show/427078.Body_Check?from_searc … h_version=service . Приятна е книжката, историята между двамата е  много земна и реална. 

# 168
  • Разпиляна във въображението
ShySun, като спомена хокеисти се сетих за тази книга. На мен много ми хареса.

# 169
  • I Love You 3000
Здравейте момичета,

Да споделя прясно резюме за първата книга от поредицата за булките, която преди малко завърших. https://www.goodreads.com/series/76813-the-weekday-brides Онези за милионерите и техните булки по ми харесват за сега - но тази пък ме разсмя много като сюжет.
Скрит текст:
Bride by Wednesday: Блейк е милионерски син на английски дук, който живее живота си между Европа и Америка. Баща му е бил дук на някаква англ. провинция, но починал и му оставил завещание. Ще си запази титлата, името, имението , в което живее майка му и сестра му и парично наследство, ако на 36 години се ожени и остане женен поне година. Ако не стане така той губи парите , земите , титлата си и майка му и сестра му трябва да живеят някъде другаде с по - малко пари от колкото са свикнали и братовчед му получава всичко останало. На Блейк не му трябват парите, защото той вече е станал милионер самостоятелно, като се е опънал на времето на баща му и е създал някакъв транспортен бизнес. Освен това мрази баща си, защото все са се контрирали, отделно изневерявал на майка му без да му пука. Тя от своя страна си затваряла очите, защото все пак е благородничка и свиква с охолния живот. Само за да може майка му да си запази титлата и парите, той наема една агенция да му намери жена. Той си има две мадами, на двата континента , който знаят една за друга и не им пречи, но той не им вярва достатъчно, че да се ожени за една от тях. Жаклин е много свободомислеща и такава дето не и пука много - много. Тя най- вероятно няма да иска да се върже за него за една година и да седи мирна. Другата Ванеса (тази е по важна - от нея дойде цялата смешка) е материалистка и много и се става дукеса и най- вероятно веднага ще се съгласи да се ожени за него. Но той не им вярва. Тогава отива на среща уж с мъж, който има агенция за запознанства и може да му намери жена. Но се оказва , че Сам Елиът е жена. Той първоначално се дърпа дали изобщо да се довери на жена да му намери жена. Но тя го шашка с това колко е разбрана и печели доверието му само за пет минути. Той се съгласява да работи с агенцията, като тя трябва да му изпрати инфо за потенциални кандидатки до обяд. Като се прибира в офиса си и получава инфото за кандидатките, той не спира да мисли за нея. Кандидатките са наистина добри , но някак инфото не е достатъчно, че да им се довери да се оженят за него за една година и после безпроблемно да се разведат. Саманта е дъщеря на баща схемаджия - били са богати, но ФБР хваща баща й в измами и го затваря в затвора, като запорират всичко тяхно. Майката не могла да понесе това и се нагълтала с хапчета. Сестрата й тя опитала , но оживяла и се разболяла от Алцхаймер и сега е в някакъв хоспис - за който Саманта плаща много пари. Затова й е нужен голям клиент като Блейк. Защото тя получава 20 % от уговорката с жената, която му намери. Така тя може да плати за хосписа на сестра си или ще я пратят в някакъв друг мизерен хоспис. Отделно тя се обвинява за състоянието на сестра си и смъртта на майка си, защото бившето и гадже от колежа се оказал ченге на ФБР, което я подмамило да му сподели инфо за баща й и така го хванали. Тя сега живее нов живот - не носи вече маркови дрехи и не ходи по хубави ресторанти, но си има собствен бизнес и е доволна само като спечели пари за хосписа на сестра й. Иначе не вярва на мъжете. Блейк кара адвоката си да изрови инфо за нея - той му предоставя тази инфо. Кани я на вечеря като й казва , че ако тя се ожени за него ще и даде 8 млн. достатъчно да покрият хосписа до живот и 2млн за нейните 20%. И двамата си имат доверие защото са честни един с друг. Тъй като той живее м/у Европа и Америка, няма да им е трудно - тя ще си продължи живота само ще отидат до Европа да се покажат на адвокатите на баща му и да замажат очите на всички и така, Отиват във Вегас женят се и той заминава на другия ден, като тя си се връща вкъщи. Трябват и 2 седмици за паспорт и тогава ще пътуват. Той й дава ключ от вкъщи и кредитна карта и я кара да си напазари маркови дрехи, защото вече е дукеса. Тя отказва в началото, но после когато Ванеса се изтърсва на вратата й цялата маркова и я пита какво е видял в нея. Отива и си пазари като е с уговорката , че парите са от онези 2млн. С Блейк си разговарят по мобилния, защото щели да идват техници да й оправят домашния. След някой друг ден тя хваща , че някой е сложил подслушвателни устройства и камери в дома й. Така се мести в дома му, защото той си мисли , че адвокатите на баща му или братовчед му са направили някакви трикове , за да могат по лесно да ги хванат , че лъжат. Отиват в къщата й като се правят , че са много влюбени , заключват се в банята и инсценират уж , че правят секс там. Но той наистина и предлага една година все пак да си правят секс. След няколко дена тя се навива. Почват да го правят редовно и то с презервативи. Бившата му Ванеса го била запасила навсякъде само с една марка презервативи, след последния път в който правили секс му казала , че има алергия към някакъв латекс. Та му казала от тук на сетне само такива да използват, но човека се оженил за Саманта и така и не употребил тия презервативи с Ванеса.(това е важно за по нататък) И така после заминават за Европа да се покажат, всички я харесват. Чудят се как така са се оженили толкова бързо и дали не е заради наследството, но успяват да ги заблудят. Докато на другия ден Блейк отива при адвокатите да види как стоят нещата. Те му дават плик от баща му, за който не е знаел и  в който пише - "Добър опит, сине , но сега има скрито условие - трябва да ме дариш с наследник и той да се роди до следващия му рожден ден. Блейк скрива от Саманта, докато адвокатите му търсят пролука в завещанието, защото не иска да я кара на сила, въпреки че той вече започва да се влюбва в нея. Когато се връщат в Америка , тя отива на доктор, за да и изпишат хапчета за контрацепция , но се оказва , че вече е бременна.Докторката и казва , че презервативите са само 98% успешни. Тя откача , защото той й вярва и може да си помисли , че го е направила нарочно. Междувременно Блейк говорил с адвоката си и вижда , че няма изход - та решава да се прибере и да й разкаже за промяната в завещанието. Когато той се прибира вкъщи я намира в банята сред кутии презервативи, който тя хвърля навсякъде и реве. Казва му , че е бременна. Тоя я успокоява и на другия ден говорят, че той няма нищо против, че ще го отгледат, а за договора се разбират - че ще се опознаят , ще я карат бавно и ако на някой другия му омръзне, винаги ще може да си тръгне.Той вече се е влюбил в нея, но не й казва за клаузата , че трябва и наследник, за да не я загуби. Един ден в магазина,  за бебешки дрехи Сам пазарува, докато са в Ню Йорк,  се появява Ванеса и почва да й приказва , колко е жалка, как щял той да направи всичко , за да вземе наследството - дори и да спази новата клауза. Тогава вижда , че Сам не знае и почва да й приказва, как я е измамил - дали е инсценирал , че се изтървал без да иска или може да е спукал презервативите случайно. Тя изфучава от там и се прибира не може да повярва на това , което е чула , влиза в интернет и започва да чете форуми за презервативите и т.н. Взима една от кутиите и отива в банята отваря ги и почва да ги пълни с вода - и се оказва , че изтичат.Накланя ги към слънцето и вижда , че във всеки има по една малка дупчица. Оставя два в кутията и взима един уж, за да му го завре в лицето. Не може да повярва как и той като онзи Дан я е използвал да постигне целите си, а тя се е влюбила в него. През това време той е на среща с адвоката си, който му казва , че още нямат инфо кой е поставил камерите в дома й.Следят всички, който са имали достъп до къщата. Дава му и снимки на Ванеса, която пие кафе с някаква жена, която му е много позната , но не знае от къде. Като се прибира заварва жена си с чаша вино и с опаковани сакове ( тя се преструва , че пие само , за да го ядоса и да види , че него го интересува само бебето и наследството, но той не й прави забележка). Тя почва да го разпитва кога е щял да й каже за новата клауза, как си е оплел кошницата и я е измамил. Той и казва , че е щял да и каже за клаузата в деня, в който е разбрал , че е бременна, но после не и казал , защото вече нямало значение. Тя му казва , че нямало , значение , защото той направил каквото направил , за да му се получи и тя трябвало да разбере от Ванеса. Той седи и не разбира какво става. Тя си взима куфарите и си заминава. Той не тръгва след нея веднага, защото си мисли , че от бременността й е по емоционална и има нужда да е сама, ще се разходи и ще се върне. Сеща се от къде познавал оная жена - била секретарка на адвокатите на баща му. Усеща се , че Ванеса е знаела за завещанието и почва да загрява , какви може да й ги е наприказвала на жена му. Сяда на компютъра да потърси повече инфо , как да ги осъди всичките, докато говори с адвоката си по тела. Тогава вижда, че Сам е търсила информация за презервативите - отива намира кутията накланя ги на светлината и вижда, че са дупчени. Тогава всичко му се навързва - как Ванеса е разбрала за завещанието и как дори е знаела , за клаузата преди него , как изведнъж станала алергична и го натъпкала навсякъде с презервативи. Даже си играла да отваря кутиите и изкусно ги залепяла. Жената си оплела кошницата, както се вика, но той пък взел, че се оженил за друга. Laughing Laughing Laughing Laughing  #Crazy #Crazy После й направиха капан , хванаха я , наще се сдобриха и така:)

Сега не знам кога ще продължа другите части на поредицата , малко ще се върна към едни готвачи и едни войници. Ако някой е чел втората и може да резюмира , ще съм благодарна.

ПС: Не съм забравила за другите резюмета , но за тях в нов пост, че бая голям чаршаф стана Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 170
Miriel предполагам имаш предвид и двете части? Simple Smile

# 171
  • Разпиляна във въображението
Miriel предполагам имаш предвид и двете части? Simple Smile

Да Peace

# 172
Крис Че,безкрайно благодаря за резюмето. За нечетящите на английски е истинско бедствие ,че не можем да се възползваме от толкова много книги. И затова ти и други прекрасни дами,ни правите щастливи !

# 173
  • Euskal Herria
Крис Че,безкрайно благодаря за резюмето. За нечетящите на английски е истинско бедствие ,че не можем да се възползваме от толкова много книги. И затова ти и други прекрасни дами,ни правите щастливи !
Абсолютно вярно!  bouquet

# 174
Здравейте. Само да попитам  някой знае ли дали ще има продънлжение на книгата Библиотекарката? Интересна ми беше, макар да има общо с нюансите и с поредицата красив негодник.

# 175
  • София
The Sweet Gum Tree някой ми я беше препоръчвал преди доста време, зачетох първите страници и не ме грабна, може би някой далечен ден бих я започнала отново.Simple Smile

Скрит текст:
Аз се завърнах към любимите хокеисти https://www.goodreads.com/book/show/427078.Body_Check?from_searc … h_version=service . Приятна е книжката, историята между двамата е  много земна и реална.  
Аз съм изпаднала в някаква черна читателска дупка - набелязвам книги, започвам ги една след друга, нищо не ми задържа интереса и ги зарязвам, а нея направо реших да я оставя за по-добри времена. Не помня да съм зарязвала толкова много книги досега - или сюжетът ми харесва, но изпълнението куца, или виждам, че авторката я бива, но сюжетът не ми харесва. Или съм се пренаситила. Сега съм започнала това - https://www.goodreads.com/book/show/18717917-the-missing-link   Дотук - класическа история: девойка в беда, той я спасява. Той - много затворен, на моменти даже груб, но тя е привлечена от него и иска той да я обучава да се защитава; живеят в съседни къщи. Минала съм 15% и засега ми харесва. Не смея да се зарадвам, обаче.

# 176
Във фейсбук групите видях, че е качена. Аз си купих електронното издание.

Може ли да ми кажеш някоя от тези групи, нямам идея как да ги потърся!  Peace

# 177
Отдавна не бях чела нищо на Сандра Браун ,и сега ми остана време за "Сензационно интервю". Интересна е засега,но трилърите й започнаха почти да ми се сливат в едно.

БТВ,за всички почитатели на Сандра Hawmark снимат филм по "Безпощадно"

Скрит текст:
MOVIE NEWS
Filming begins tomorrow on “White Hot”! It will air on Hallmark Movies & Mysteries Channel early this spring. Stars include Shenae Grimes (Sayre) , John Schneider (Huff), and Sean Faris (Beck).

# 178
Здравейте Simple Smile днес успях да прочета ,,Сладко палаво момче,, и чесно казано се радвам,че не си я купих от книжарницата,а изчаках да я качат тъй като не е от книгите който бих препрочела.Не знам историята явно не ме грабна чак толкова.Просто ми беше доста предвидима,горе долу имах представа какво ще се случи в развръзката и познах Grinning.Иначе погледнах следващата книга,която ще идват на авторката.Тя ще е за Харлоу и мисля че ще ми допадне повече Simple Smile

# 179
  • София
milenaka, и аз съм така. Търся, търся, ама нищо не ми харесва. Явно съм в такъв период. Сега взех да препрочитам "Сезони на любовта", че ми се чете нещо забавно и неангажиращо.

Общи условия

Активация на акаунт