За тези, които четат любовни романи - тема 21

• 88 853
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Във фейсбук групите видях, че е качена. Аз си купих електронното издание.

Може ли да ми кажеш някоя от тези групи, нямам идея как да ги потърся!  Peace
Безплатни електронни книги;Електронни книги също Simple Smile

# 181
  • София
Bride by Wednesday ми звучи интересно и вероятно е приятна за четене поредица.. Освен и аз да я започна.

# 182
milenaka, и аз съм така. Търся, търся, ама нищо не ми харесва. Явно съм в такъв период. Сега взех да препрочитам "Сезони на любовта", че ми се чете нещо забавно и неангажиращо.
Кн 3 и 4 има ли ги ел.  вариант

# 183
  • София
milenaka, и аз съм така. Търся, търся, ама нищо не ми харесва. Явно съм в такъв период. Сега взех да препрочитам "Сезони на любовта", че ми се чете нещо забавно и неангажиращо.
Кн 3 и 4 има ли ги ел.  вариант

Не.

Аз трета я имам в книжен вариант.

Скрит текст:
Ако някой има 4-та, нека я сподели.

# 184
  • Разпиляна във въображението
Прочетох това

Хареса ми, НО... Главната героиня и останалите, постоянно се кахъряха за това, че тя била изоставена от първия си годеник, който тръгнал след голямата си любов и т.н. Нищо против - изоставил, изоставил. Споменете го веднъж, втори път и пред главния, но стига повече информация Naughty То не беше, че я е срещнал и се влюбил лудо. То не беше, че е спрял цял бал заради нея. То не беше голямата им любов. То не беше, че го дарила с деца и т.н. От цялата тази работа оставах с постоянното впечатление, че книгата, която чета е втора, а първата е именно за този херцог, който напук на всички се влюбил ужасно много в друга жена Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 185
Прочетох това

Хареса ми, НО... Главната героиня и останалите, постоянно се кахъряха за това, че тя била изоставена от първия си годеник, който тръгнал след голямата си любов и т.н. Нищо против - изоставил, изоставил. Споменете го веднъж, втори път и пред главния, но стига повече информация Naughty То не беше, че я е срещнал и се влюбил лудо. То не беше, че е спрял цял бал заради нея. То не беше голямата им любов. То не беше, че го дарила с деца и т.н. От цялата тази работа оставах с постоянното впечатление, че книгата, която чета е втора, а първата е именно за този херцог, който напук на всички се влюбил ужасно много в друга жена Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

За съжаление е така, втора от поредица книги. Четох ги на руски.

# 186
Добре де, ровех се в GR точно заради това и там също е дадена като книга първа Crossing Arms Коя е първата?

# 187
Не виждам снимката, може ли да кажете коя е книгата и авторката   Simple Smile

# 188
Не виждам снимката, може ли да кажете коя е книгата и авторката   Simple Smile

Сара Маклейн - Негодник по неволя

# 189
Не виждам снимката, може ли да кажете коя е книгата и авторката   Simple Smile

Сара Маклейн - Негодник по неволя
Чела съм я, за бившия годеник не си го спомням много добре,явно не ме е подразнило толкова.
Наистина това е първата книга и вероятно за бившия й годеник е в друга поредеца, може би е тази http://www.goodreads.com/book/show/7963136-eleven-scandals-to-st … in-a-duke-s-heart Thinking
Аз сега нали съм луднала по Сабрина Джефрис и карам поредиците й наред, та на една двойка историята започва в една поредица, събират се във втора, а в трета ги срещам като приятели на главните. Многа е малък този Лондон  Joy

# 190
Значи вярно е било чувството ми - нещо е "пропуснато". Просто не виждах логиката да се споменава нещо постоянно, ако вече не е ставало дума за него.  ooooh! и това се явява трета книга на друга поредица. Просто не е честно Crossing Arms

# 191
серията Love By Numbers е писана преди Правилата на негодниците, а третата част https://www.goodreads.com/book/show/7963136-eleven-scandals-to-s … in-a-duke-s-heart е за този Simon Pearson.. Аз ги четох в обратен ред  Mr. Green не е толкова фатално, споко  Laughing Според мен, това че се повтаря, че героинята е изоставена точно преди сватбата е за да се запомни. Защото бившият й годеник Simon Pearson, Duke of Leighton и съпругата му пак се споменават в последната книга.... която пък е точно за сестрата Lady Georgiana Pearson на този "бивш годеник" https://www.goodreads.com/book/show/17828895-never-judge-a-lady-by-her-cover

# 192
  • Euskal Herria
Значи вярно е било чувството ми - нещо е "пропуснато". Просто не виждах логиката да се споменава нещо постоянно, ако вече не е ставало дума за него.  ooooh! и това се явява трета книга на друга поредица. Просто не е честно Crossing Arms
То пък щото хич не е практика на издателствата да пускат книга от някоя серия ей така - която им хареса, без значение дали е първа, пета, десета... И като гледам, Ибис изобщо нямат и намерение да издават останалите книги от поредицата. Добре, че е темата, та когато има такива чуденки да се ориентираме.

# 193
Свалих книгите. Може би ще прочета първо първата поредица и ще продължа до края на тази. Но имам някои други книги за дочитане и ще са те.

YanaDG, права си. Софтпрес издадоха пет книги от поредица и отказаха да пуснат последната Crossing Arms

# 194
  • Варна
Прочетох Оnce burned ( The night prince 1 ), авторката беше Фрост. Забавно ми беше, но тия електрошокове ми дойдоха в повече. То пламъци, то Влад Дракул/Тепеш. Видях, че е издадена на български, но ми беше по-лесно да я намеря на английски. Определено не съм в настроение за летящи вампири. Напомняше ми на Истинска кръв с летящият Ерик Нортмън. Ще почна втора или пък ще се метна утре веднага на Fever born, мммм

Общи условия

Активация на акаунт