За тези, които четат любовни романи - тема 21

• 88 766
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
  • в сърцето на един мъж...
Ще съм ти много благодарна! Hug

# 406
  • Разпиляна във въображението
Ще съм ти много благодарна! Hug

Готово Peace

Допрочетох Кулата и честно, този път бях за мъжа. Накрая пак той излезе виновен, отнесе круше и си рискуваше живота заради таз кифла Crossing Arms

Перфектният работодател, който им търпи нравичките и накрая и те го гледат на кръв Crossing Arms

# 407
  • Варна
YanaDG, много благодаря! Ще чакам докато излезе в Читанката.
mario.d.k, нали споменаваха за друг брат, който се е изнесъл и няма връзка със семейството. Той беше богатото гадже. Поне аз това разбрах. Blush

# 408
  • Пловдив
Ще има книга 8 към Чикаго старс - излиза на 23 август 2016.

https://www.goodreads.com/book/show/24948069-first-star-i-see-tonight

First Star I See Tonight (Chicago Stars #8)

A star quarterback and a feisty detective play for keeps in this sporty, sexy, sassy novel—a long-awaited new entry in the beloved, award-winning, New York Times bestselling author’s fan-favorite Chicago Stars football series.

Piper Dove is a woman with a dream—to become the best detective in the city of Chicago. First job? Trail former Chicago Stars quarterback, Cooper Graham. Problem? Graham’s spotted her, and he’s not happy.

Which is why a good detective needs to think on her feet. “The fact is . . . I’m your stalker. Not full-out barmy. Just . . . mildly unhinged.”

Piper soon finds herself working for Graham himself, although not as the bodyguard he refuses to admit he so desperately needs. Instead, he’s hired her to keep an eye on the employees at his exclusive new nightclub. But Coop’s life might be in danger, and Piper’s determined to protect him, whether he wants it or not. (Hint: Not!) If only she weren’t also dealing with a bevy of Saudi princesses, a Pakistani servant girl yearning for freedom, a teenager who just wants of fit in, and an elderly neighbor demanding Piper find her very dead husband.

And then there’s Cooper Graham himself, a legendary sports hero who always gets what he wants—even if what he wants is a feisty detective hell bent on proving she’s as tough as he is.

From the bustling streets of Chicago to a windswept lighthouse on Lake Superior to the glistening waters of Biscayne Bay, two people who can’t stand to lose will test themselves and each other to discover what matters most.

# 409
  • в сърцето на един мъж...
Miriel  bouquet

Я гледай ти, детективка и куотърбек Shocked Mr. Green

# 410
  • Варна
YanaDG, много благодаря! Ще чакам докато излезе в Читанката.
mario.d.k, нали споменаваха за друг брат, който се е изнесъл и няма връзка със семейството. Той беше богатото гадже. Поне аз това разбрах. Blush

Shocked  Наистина ли!

Скрит текст:
Ти Джей всъщност е Томас, така ли? Доста съм я претупала значи, връщам се да чета пак  Blush   Благодаря ти!

Ами да, това е последното изречение, ама ... честно,  не направих връзката  bouquet  
Сега ми се изясниха много неща, които ми изглеждаха странни  friendship

Последна редакция: ср, 03 фев 2016, 08:54 от mario.d.k

# 411
Следващата книга, за Ти Джей ми хареса повече и там се загатва за следващия брат - Тейлър, тя е следващта книга, в същото време се обяснява и края на третата книга за Травис и неговото вербуване за ФБР.

# 412
  • Варна
Следващата книга, за Ти Джей ми хареса повече и там се загатва за следващия брат - Тейлър, тя е следващта книга, в същото време се обяснява и края на третата книга за Травис и неговото вербуване за ФБР.

Има ли я електронно на български? А как се казва? Много бих искала да я прочета.

Някой да има мнение за поредицата "Правилата на милиардера" - качена в читанка?

# 413
  • Euskal Herria
Тип Нюанси е.

# 414
  • Варна
Тип Нюанси е.

А защо са толкова кратки  newsm78 , или имат някаква грешка файловете?
... май ще ги пропусна!  Mr. Green

# 415
  • Euskal Herria
Ами хрумване на авторката. За мен всяка част е като отделна глава от книгата. Май били 12 общо.

# 416

Има ли я електронно на български? А как се казва? Много бих искала да я прочета.

На български, не. По руските сайтове има 2 и 3 книга,  има ги и на немски и английски.

# 417
  • София
Прочетох "The naughty king". Не е лоша, ама затова мразя поредици, защото сега трябва да чакам кн. 2. Първата свърши много интересно. Laughing

Кога се очаква втората? Thinking Отивам да търся информация, дано я намеря. Peace

# 418
  • Разпиляна във въображението
Има втора. Аз почти я приключвам. Третата е проблем Crossing Arms Харесвам Алекс. С изключение на издънката в началото, /която е нищо в сравнение с това какво чета, че има по другите книги/, той е готин. Маргото ме подразва.

# 419
  • София
Има втора. Аз почти я приключвам. Третата е проблем Crossing Arms Харесвам Алекс. С изключение на издънката в началото, /която е нищо в сравнение с това какво чета, че има по другите книги/, той е готин. Маргото ме подразва.

Ще ми пуснеш ли линк за втората, ако не те затруднява.

И мен Алекс ме кефи. Peace

Скрит текст:
Много мило беше от негова страна, че не я притеснява на партито, но пък отиде да я провери, дали не ѝ е станало лошо и да не повръща. Чакам с нетърпение да разбера как Yamada ги е прецакал. hahaha

п.с. Намерих кн. 2. Peace

Последна редакция: ср, 03 фев 2016, 15:45 от missence

Общи условия

Активация на акаунт