За тези, които четат любовни романи - тема 21

• 88 623
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
  • Стара Загора
Значи няма нужда да ги чета и аз тези ...кхъ...Правила...както не съм чела и Нюансите...достатъчно ми е да чета вас Joy
Мецанке много нещо си потрошила като четене...вземи легни си поспи малко...нямаш стигане душата Mr. Green
Аз чета една на Барбара Фрийти- Да обичаш непознат....има леко крими но има и лИбоФ...харесва ми
Проклятието МакЛийн много ми харесва...ще го сритвам следващ подред е...то колко лиги изтекоха само по корицата не е истина  Joy Joy Joy

# 46
  • Плевен / София
Скрит текст:
Значи няма нужда да ги чета и аз тези ...кхъ...Правила...както не съм чела и Нюансите...достатъчно ми е да чета вас Joy
Мецанке много нещо си потрошила като четене...вземи легни си поспи малко...нямаш стигане душата Mr. Green
Аз чета една на Барбара Фрийти- Да обичаш непознат....има леко крими но има и лИбоФ...харесва ми
Проклятието МакЛийн много ми харесва...ще го сритвам следващ подред е...то колко лиги изтекоха само по корицата не е истина  Joy Joy Joy
оказа се че и аз не помня нищо от поредицата.....та първо ще ида на поправителен....и тогава ще почна новата... Joy Joy Joy

# 47
  • Пловдив
Здравейте и от мен в новата тема!Аз съм в момента на 3-та част от "Изборът" на Кийра Кас,а като свърша и 4-та съм си приготвила "Шотландско предизвикателство" Laughing.Чела съм предишните части и много ми харесаха,надявам се и с тази да е така.

# 48
  • Разпиляна във въображението
Имам смътни спомени, че едвам добутах Проклятието 1 до края. Освен да се пробвам отново Thinking

# 49
Да, за всички ще има книги https://www.goodreads.com/series/47289-highland-guard До тук на английски мисля 9 или 10 са излязли, а на български не знам...бях започнала една, но нещо не беше момента

# 50
Излезли са 12 на английски, една е планирана за тази година. Аз прочетох първите седем. Не са съвсем като обикновените за шотландци. Има много история и много действителни личности. На места е прекалено драматично за моя вкус, спомням си че в една от книгите умишлено прескочих последния конфликт, защото ме беше страх  Laughing Харесаха ми много.
И Маклийн ми харесаха много, особено Александър, най-стария брат. Ако не знаете - има книги и за брата и сестрата на жената на Александър - Hurst Amulet series. Има и още една поредица Talisman Ring вече не помня те бяха ли свързани с Маклийн или не. Всички са много забавни, много съм се смяла.

# 51
О, толкова много...аз май четох до 7 някъде... хм, но вече съм ги позабравила, искам да ги почна отначало да си ги припомня...но чакам подходящо настроение
На мен  също много ми харесаха, знам че любима ми беше The Viper

# 52
  • Варна
Чета "Тъмна луна" на Карън Робъртс.

Почти на 70% съм, много ми харесва, не е сладникав любовен роман, има история която се развива.
Снощи спрях на един особен момент, който не ми даде да мигна нощес, цяла нощ ме беше яд.

Горещо я препоръчвам  Hug

# 53
  • Варна
Моята друидно-шотландска книжка излезе много сполучлива. Няма кой знае каква драма и поне момата като се разсърди откара няколко седмици. Не се тръшна да се съблича пред изпеляващия момъков поглед  Mr. Green Стражите са ми любими точно, заради изпипания исторически елемент. Имам 1-2 от новите да дочета. Ще завършат със сър Алекс Септън

# 54
  • Разпиляна във въображението
Започнах книга трета от сагата за Блек на Сюзън Джонсън - Забраненият плод. Не мога да определя какви са чувствата ми, но определено съм на кантар да я изоставя. Той на 40, женен, с две деца, внук. Тя на 30, адвокатка. Нещо не ми харесват подобни книги.

# 55
Доста съм поизостанала с темата, въобще не знам за кои милионери пишете, но ако са на английски книгите няма как и да ги прочета!

Започнала съм "Ако останеш" на Кортни Коул и е различна от всичко, прочетено досега тъй като за пръв път се сблъсквам с герой, подвластен на наркотиците!
Ето и историята: 24-годишният Пакс Тейт е задник. Но има причина за това.
Когато е на седем, Пакс губи майка си. От тогава той живее с вина, която дори не разбира.
Докато расте, Пакс се опитва да срещне очакванията на баща си – да стане перфектния син. Но нещата не се получават, защото в скръбта си баща му не му обръща никакво внимание.
Сега Пакс лекува празнотата с наркотици и жени, надявайки се, че ако се преструва, че не е там, тя наистина ще изчезне. Но греши. И това става ясно след като среща очарователната красива Мила Хил. Пакс не знае как да не я нарани, но бързо осъзнава, че трябва да намери начин да не го прави.
Когато спомените от смъртта на майка му изплуват в съзнанието му, Мила е там, за да му помогне. Мила е тази, която може да го спаси – от проблемите и празнотата.
Пакс знае, че трябва да се се промени, за да задържи Мила до себе си.
Но дали това ще е достатъчно, за да я накара да остане?

# 56
  • Стара Загора
Започнах книга трета от сагата за Блек на Сюзън Джонсън - Забраненият плод. Не мога да определя какви са чувствата ми, но определено съм на кантар да я изоставя. Той на 40, женен, с две деца, внук. Тя на 30, адвокатка. Нещо не ми харесват подобни книги.
И на мен Crazy
Книжката на Барбара Фрийти ме държа от началото до края...наистина я препоръчвам. Две книги са в поредица

# 57
  • Плевен / София
И на мен Crazy
Книжката на Барбара Фрийти ме държа от началото до края...наистина я препоръчвам. Две книги са в поредица
кои по точно....

# 58
  • Стара Загора
Да обичаш непознат, Taken (2006)
Да си играеш с огъня, Played (2006)

# 59
  • Плевен / София
Да обичаш непознат, Taken (2006)
Да си играеш с огъня, Played (2006)

bouquet bouquet

Общи условия

Активация на акаунт